shopify
analytics tool

Strada Militari focar de infecţii. Apel la autorităţi!

strada-militari-tecuci

Urmare a mai multor mesaje primite de la cititorii noştri am luat decizia de a înfiinţa o nouă rubrică: „Vocea tecuceanului„. Acesta se adresează în egală măsură autorităţilor locale dar şi tecucenilor care pot să înţeleagă mai bine ce se întâmplă în comunitatea locală. Am primit pe pagina de Facebook urmatoarea nemulţumire:

Bună seara! Vă scriu din München cu gândul că cineva din cadrul redacţiei sau site-ului poate urmări cine este vinovat de incendiul ce a avut loc acum o oră şi ceva (luni 21:39) pe str. Militari nr. 13, pe locaţia lui Bobaru Ioan!

Acest domn în vârstă are apartament pe Gh Petraşcu, dar deţine sub formă de concesiune sau închiriere pe 99 de ani acest teren, unde îşi ţine fiul cu handicap parţial motoriu de ani de zile într o gheretă, creşte păsări ce le lasă libere pe stradă şi câini lăsaţi liberi noaptea, chiar dacă au cip!!!! E o mizerie în curte de nedescris, unde resturile reziduale se scurg liber într o groapă deschisă ce afectează apa freatică! Oare cu ce se ocupă acest domn de a luat foc aceasta anexă a proprietăţii?! Ce improvizaţii are?! Dacă luau foc şi celelalte gospodarii dansul are apartament unde să stea!!!

Primăria cunoaşte această locaţie unde Str Militari devine păşune şi fermă deschisă cu găini lăsate liber şi câini de asemenea împreună cu mâncare şi resturi alimentare pe o stradă de zona A!! Primăria şi Consiliul Local din mandatul trecut au aprobat pentru semestrul 2 al acestui an modernizarea străzii cu canalizare!!!

Primăria actuală respectă şi continuă ce au aprobat aleşii noştri!! O zonă „A” cu condiţii de sat!! Vă rog să urmăriţi ce au constatat Pompierii ce au stins focul în urma apelului făcut de fratele meu Boanta Ioan! Eu deţin proprietatea de la nr 15B şi e normal că sunt îngrijorat de cei ce mă înconjoară şi mai ales de cei ce locuiesc în spatele casei noastre la nr 15C ce fac de ani foc deschis în curte lângă gard la 29 de cm deci nu 3 metri unde pun pe foc tot felul de reziduri toxice ce în bătaia vântului intra în casele noastre! Nimeni dar absolut nimeni nu se interesează de această zonă!!

Vă mulţumesc şi aştept noutăţi prin intermediul dumneavoastră!

11 Comments on "Strada Militari focar de infecţii. Apel la autorităţi!"

 1. 4. Sa vada dl. primar si trotuarele de pe Bulevard si cele de pe str. Ecaterina Teodoroiu, lasate in paragina de fosta administratie.

 2. 3) Exista multi cetateni certati cu curatenia, care, desi locuiesc in oras, nu stiu care sunt regulile de convietuire in oras. Poate ca pe ei nu i-a invatat nimeni, niciodata, desi e mai mult ca sigur ca in schema UAT Tecuci exista cel putin un functionar platit ca sa vegheze asupra respectarii regulilor . Taiati-i din schema, d-le primar, de ce sa-i platim daca se vede ca nu fac nimic?

  • domnule Lucid stim ca dumneata esti foarte educat, insa intr-un oras de 50 mii locuitori mai sunt si cetateni needucati dupa urma carora adiministratia este obligata sa stranga gunoiul fiindca de asta este administratie platita din taxe si impozite. Cu Bontea si altii (care sunt tecuceni veritabili) nu sunt adunati de prin alte orase si comune te rugam sa faci dumneata educatie. Pana una alta noi tecucenii ne suportam si needucatii nostri dupa urma carora administratia este obligata sa stranga gunoiul.

 3. 2. Daca in centru e minunat, parcul superb iar pe aleea din fatza primariei numarul ghivecelor de flori pare ca s-a triplat (sincer, sunt in exces, acel zid de oale pare targ de olarit) strazile platitorilor de impozite de rand arata ca pe vremea raposatilor Finkelstein si Tukel.
  Lipsa de trotuare PRACTICABILE este regula, nu exceptia in Tecuci. Daca orasul e inundat de masini, motivul e ca-i greu sa fii pieton in Tecuci. Pe strada Gloriei, Artei, pe celelalte din jurul pietei, pe Stefan cel Mare, iti strici incaltamintea la o singura plimbare fiindca sunt acoperite cu pietris ascutit fixat in ciment de pe vremea lui Finkelstein si mentinut intact de Tukel. Eu cred ca exista un functionar care raspunde de trotuare, dar nu a invatat mersul pe jos. Dati-l afara, d-le primae, mersul pe jos la cumparaturi e singurul farmec pe care il are un orasel mic ca al nostru.

  • Cred ca totul intra deja in ridicol si penibil. De la marile promisiuni ale USL-ului (PSD+PNL) din campania iunie 2012: stadion municipal ultramodern (asa este si astazi ultramodern), anveloparea tuturor blocurilor (astazi cade tencuiala de pe blocuri), separare de apa la toti locatarii de la bloc (astazi subsolurile pline cu sobolani si conducte sparte), alungarea lui Pazvante din Parcul Central pentru ultramodernizare (astazi toate localurile lui Pazvante inchise cu lacatul si se autodemoleza) s-a ajuns la canalizarile infundate de nu mai poti circula nici pe strada de mirosul pestilential. Sa multumim liderilor USL (PSD si PNL) pentru realizarile nemaipomenite, hotia si incompetenta de care au dat dovada.

   • „Sa multumim liderilor USL (PSD si PNL) pentru realizarile nemaipomenite, hotia si incompetenta de care au dat dovada.?!?1” Ar trebui, mai degraba, sa ne dam palme in fata oglinzii, deoarece noi i-am ales, in speranta ca vom scapa de Basescu… N-am scapat, si, in plus, ne-am ales cu un balast suplimentar, de corupti si incompetenti.

 4. 1. Aproape permanent, prin piata de produse industriale, pe strazile din jurul pietei, pe Strada Mare, poate si prin alte zone, persista un miros fetid, care provine de la canalizarea care functioneaza incorect sai de la vreo statie de epurare, sau de la neexistenta ei.
  Nu e de competenta mea sa-si stiu cauza, dar e imposibil ca in schema de functionare a UAT Tecuci sa nu existe un compartiment responsabil cu igiena orasului.
  Trimiteti-i la treaba, d-le primar, ca sa nu ne trezim cu vreo molima pe cap!

 5. Este cineva din Primaria tecuci care minte oamenii. Ii invata sa faca la Judecatorie actiune in constatarea prescriptiei (adica stergerea amenzilor mai vechi) dar toate actiunile care au fost inregistrate pana acuma fie au fost anulate ca nu s-a achitat taxa judiciara fie au fost respinse ca inadmisibile. Amenzile nu se prescriu niciodata! Dosar 2282/324/2016, dosar 1960/324/2016, dosar 1963/324/2016 si multe alte dosare.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!