shopify
analytics tool

Strada Focşa un loc uitat de administraţia locală – stop – asteaptăm o reacţie electorală

Strada Focsa Tecuci

Administraţia locală trâmbiţează pe toate canalele, pe sume importante de bani, orice acţiune înfăptuită acum în prag de campanie electorală. Acţiuni ce sunt fireşti şi ar trebui tratate ca atare. Căci se fac din banii tecucenilor şi au acestă obligaţie prin fişa postului.

Am trecut zilele trecute pe strada Focşa şi câţiva locuitori m-au abordat şi s-au plâns pentru nepăsarea de care dă dovadă administraţia actuală. În afara faptului că strada arată ca după bombardament (stradă pe care nu s-au executat lucrări de introducere apă şi canalizare), sau mai procopsit şi cu un teren al primăriei care de ani buni este utilizat ca depozit de gunoi.

Cetăţenii au făcut o sesizare la primărie (ce a făcut deja vechimea de un an), vizată de primar şi care menţiona: „a fost luată în evidenţă iar lucrările de curăţenie se vor desfăşura în cel mai scurt timp, în funcţie de condiţiile meteo„. Acum mi-e clar. La Tecuci a plouat/a nins 365 de zile. Doar pentru administraţia performanţă!?


 

Strada Focsa Tecuci

Strada-Focsa-75_5

Strada-Focsa-75_4

Strada-Focsa-75_3

Strada-Focsa-75_2

 

3 Comments on "Strada Focşa un loc uitat de administraţia locală – stop – asteaptăm o reacţie electorală"

  1. Si totusi, omul poate sa fie fericit ca a primit un raspuns de la primar. 99% din tecucenii care depun sesizari la primarie nu primesc nici un raspuns.

  2. Totusi gunoaiele alea n-au venit singure!

    • Trandafir de Tecuci | 23 martie 2016 at 12:10 | Răspunde

      Normal ca nu…coboara in fiecare zi la 16.00 treptele Primariei…sa le vezi ,zici ca-i expozitie de rochii,de blanuri sau pantofi scumpi…de unde din salariul amarat de la Primarie?Fa o incercare- du-te intr-o zi si astepta-le sa coboare si sa vezi in ce masini se urca…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!