hits counter
twitterfacebookyoutubeflickr

Accidentul la vânătoare a fost de fapt ucidere din culpă?

Accidentul la vânătoare a fost de fapt ucidere din culpă?

Mircea Tanislav1 300x228 Accidentul la vânătoare a fost de fapt ucidere din culpă?  Răsturnare de situaţie în ceea ce părea iniţial a fi ancheta unei autoaccidentări mortale la o vânătoare aşa-zis autorizată. După câteva ore, ancheta s-a transformat în una pentru braconaj şi ucidere din culpă. Totul a început joi seara, când Mircea Tanislav, în vârstă de 53 de ani, patronul barului-discotecă de pe lacul din Barcea, a murit împuşcat la vânătoare. Imediat după ce a avut loc accidentul, bărbatul, împuşcat în abdomen, era în viaţă şi a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Tecuci. Aici a şi decedat, mai apoi. Iniţial, anchetatorilor li s-a spus că Tanislav a alunecat pe o bucată de gheaţă şi i s-a descărcat accidental arma în abdomen. Poziţia armei era, totuşi, nefirească, la prima vedere. Aşa s-a ştiut iniţial, dar după ce ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi situaţia s-a schimbat radical.

  Ipoteza autoaccidentării a dispărut, în momentul în care poliţiştii criminalişti, împreună cu cei de la arme şi muniţii, au găsit alte probe. „A avut loc un posibil accident la vânătoare în zona localităţii gălăţene Movileni. Încă nu s-a terminat cercetarea la faţa locului. În acest moment facem cercetări pentru braconaj şi ucidere din culpă”, a precizat Liliana Istrate, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Mircea Tanislav Accidentul la vânătoare a fost de fapt ucidere din culpă?

Sursa: facebook.com

Procurorii au deja mai mulţi suspecţi şi după ce vor primi şi raportul medico-legal se va afla şi cine, şi de ce l-a împuşcat accidental pe Tanislav. Azi, rudele bărbatului decedat au venit să îl ia acasă de la morga Serviciului de Medicină Legală. Oamenii ştiu în continuare că bărbatul s-a împuşcat singur. „Mie mi-e ca al doilea tată. Pur şi simplu nu ştiu cum s-a putut întâmpla aşa… El e un vânător cu experienţă. Cu jumătate de oră înainte de a fi chemaţi la spital, eu vorbisem cu el. Mi-a zis că mai întârzie puţin şi apoi vine la mine să plănuim ziua de naştere a soţiei sale, care era mâine”, a spus Nicolae Dinu, ginerele decedatului. „El nu avea niciun duşman. A făcut numai bine. Nu avea cine să îl împuşte. A fost clar un accident. Am înţeles că s-a împuşcat singur, dar deocamdată nu a venit nimeni dintre anchetatori să vorbească cu noi”, spunea şi Lili Arghire, fina lui Tanislav.

Sursa: monitoruldegalati.ro

Corpul neînsuflețit se află depus la Catedrala „Sf. Gheorghe”, înmormântarea va avea loc duminică, 9 februarie, orele 12

Scris de Admin