shopify
analytics tool

Statuia lui Cuza nu vede până în Primărie? Decizie: tăiaţi copacii!

Copaci-taiati-parcul-central-Tecuci

Astăzi, 23 noiembrie 2013, am constatat decesul a 4 copaci din Parcul Central Tecuci.  După ce statuia lui Cuza şi-a schimbat locul, venind mai aproape de enoriaşii Catedralei, a constatat că nu mai vede în Primărie ca până acum. Să fie loc şi loc se făcu! Decizia a căzut ca un trăsnet, apoi a fost pusă în aplicare: motofierastraiele care nu erau Drujbe, dar se comportau la fel în mâinile angajatilor recompensaţi politic după alegeri, apoi topoarele, au făcut harcea-parcea 4 copaci, cu câteva minute înainte în picioare şi vii.

Firma “Facem treabă-EcoTec” s-a ocupat de activitate şi a dus-o până la capăt, lăsând în urmă cioturi, buturugi, ramuri şi rumeguş. Apoi, toate acestea au dispărut într-un tractor cu remorcă ce le-a transportat către fosta unitate militară de pe strada Gheorghe Petraşcu. Au rămas în urmă patru cioturi.

Ghinion însă, în zona Kaufland, tractorul a rămas în pană de motor, aşteptând intervenţia colegilor. Să fie blestemul copacilor?  Se pare că este o practică în rândul politicienilor aflaţi la putere să demoleze, să dărâme sau să taie în zile de sâmbătă, după prânz.

Sursa: tecuceni.ro

3 Comments on "Statuia lui Cuza nu vede până în Primărie? Decizie: tăiaţi copacii!"

  1. Ce memorie scurta aveti, dar cand Finki a dat aprobare lui Romeo sa taie nu unul, nu patru , ci mult mai multi copaci in parcul de 9 luni ca sa faca teren de tenis si fotbal, de pe urma carora face bani ,ce mai ziceti, nu ziceti nimic dupa cumstiu, aici s-au taiat, s-au plantat alti arbusti in loc, mi se pare de mult bun gust aceea alee, incanta privirea acea amenajare

  2. Primarul, in megalomania lui si-a pus numele pe statuie. Doar numele autorului sculpturii – Ioan C. Dimitriu Barlad lipseste, A fost imortalizat si numele firmei care a executat lucrarea, nu spunem care, dar tecuceni stiu ca e vorba de cea a popei Forda, care era vazut aproape zilnic supraveghind lucrarile, alaturi de fiul domniei sale – finul primarului tepean, de origine germana-.

  3. si cu siguranta are toate avizele de la mediu, asa cum avea avizele si pentru ceilati copaci taiati din zona industriala si din parcul crang.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!