shopify
analytics tool

Spitalul din Tecuci a rămas fără anestezist

Anestezist-in-Spitalul-Tecuci

La spitalul din Tecuci, situația e disperată. Singurul anestezist şi-a dat demisia. Picătura care a umplut paharul a fost că salariul pe octombrie a întârziat, însă medicul e revoltat de starea deplorabilă a spitalului.

Cei care necesită intevenții chirurgicale ar urma să fie trimiși la cele mai apropiate unități militare, însă drumul ar putea dura cel puțin o jumătate de oră, pentru că cel mai apropiat spital este cel din Focșani, adică la 40 de kilometri distanță. A doua variantă ar fi spitalul din Galați, aflat la 80 de kilometri.

Problemele se țin lanț la spitalul din Tecuci și asta pentru că astăzi, unul dintre medici a semnat o plângere colectivă, pe care au mai semnat-o 100 de medici pentru abuz în serviciu și pentru neplata salariilor. Plângerea a fost depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci.

Asta vine în contextul în care, ieri, peste 200 de cadre medicale au protestat în fața instituției, nemulțumiți de faprul că nu și-au primit salariile pe luna octombrie.

Sursa:  digi24.ro

3 Comments on "Spitalul din Tecuci a rămas fără anestezist"

 1. Dr. Teodoru impreuna cu Barbalata si Sima au jefuit spitalul din Tecuci. Cum au putut incheia un contract clar impotriva intereselor spitalului cu firma mafiota Sanomed.
  Nu mai sunt bani de salarii? sariti la gatul borfasului Dragos Teodoru, el va luat banii cu mafiotii de la Sanomed. Mergeti la el acasa, protestati in fata casei, faceti plangeri penale atat impotriva lui Dragos Teodoru, dar si impotriva lui Barbalata, Sima si firma Sanomed.
  Nu stati ca prostii, ce mai asteptati?
  Ati vazut-o pe nevasta-sa ce gura de mahala are, ce tupeu de nesimtita are.
  Ei va jefuiesc, ei va umilesc, voi ….stati in amortire. Lasilor!

  • o fi fost hot teodoru, insa daca contractul nu era benefic pentru spital trebuie sa se fac reziliere pe cale legala si nu sa se refuza plata contractului far justificare. Rezilierea se face de instanta d ejudecata, nu o face negru.

 2. Am fost injectati in 2012 ce ne mai trebuie anestezist,avem unul si bun Tuchel -primarul. L-a mutat si pe CUZA (bustul) fara sa simta, asa da anestezist.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!