shopify
analytics tool

Spaţiile comerciale din Parcul Central, scoase la LICITAŢIE.

Licitatie-Tecuci

Spaţiile comerciale din Parcul Central, scoase la LICITAŢIE. Iată condiţiile şi preţurile de pornire!

Cele şase spaţii comerciale din Parcul Central, urmează a fi scoase la licitaţie publică, după ce au fost achiziţionate în baza contractului de vânzare-cumpărare nr. 21940 din 18 iulie 2013 de către Primăria Municipiului Tecuci de la fosta societate Vivas, a lui Vasile Dănăilă Pazvante, prin lichidator judiciar.

Consiliul Local şi-a dat acordul joi, 31 octombrie, ora 16, pentru închirierea imobilelor prin licitaţie publică. E vorba de şase spaţii comerciale în suprafaţă de 18 mp, 23 mp, 18 mp, 55 mp, 101,96 mp respectiv 190 mp ale căror preţuri de pornire sunt de 242 lei/ lună, 330 lei/lună, 242 lei/ lună, 740 lei/ lună, 1368 lei/ lună şi 2542,22 lei/lună, preţuri stabilite conform Hotărârii de Consiliu Local (HCL) nr. 170/2005. “Imobilele ce fac obiectul prezentelor proiecte de hotărâre au fost utilizate în scopuri comerciale, putând fi închiriate în continuare astfel încât să aducă beneficii atât doritorilor care vor să investească cât şi municipiului Tecuci, prin atragerea de fonduri şi crearea unor locuri de muncă”, e stipulat în materialele de şedinţă primite de consilierii locali.

În proiectele de hotărâre ataşate mai jos veţi găsi caietele de sarcini cu toate condiţiile. Data organizării licitaţiilor nu este încă stabilită dar trebuie să fie adusă la cunoştinţa tecucenilor din timp pentru a nu favoriza pe unii în detrimentul altora.

Documentele ataşate pot fi vizualizate aici:  DOC1 , DOC2 , DOC3 , DOC4 , DOC5 , DOC6

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

2 Comments on "Spaţiile comerciale din Parcul Central, scoase la LICITAŢIE."

  1. Papucul Domnului | 3 noiembrie 2013 at 16:57 | Răspunde

    Pe cine pariati? Pietricele, Buhoci sau Kligor?

  2. pai hcl 170 din 2005 este data de Fiki. Mai este buna? Ca Fiki ave apreturi cam ridicate la inchiriere, vanzare si concesiune.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!