shopify
analytics tool

Sondajele îl dau pe Finkelstain drept noul primar al Tecuciului

Eduard-Finkelstain-fost-primar-Tecuci

Sondajul efectuat de protecuci.ro a scos în evidenţă „magneţii electorali”, adică pesoanele care reuşesc să atragă voturi la Tecuci. Este vorba despre fostul primar Eduard Finkelstain şi Constantin Grosu, consilierul personal al primarului Ţuchel Daniel.

Eduard Finkelstain  a reuşit să îşi păstreze votanţii tradiţionali, fiind la ora actuală pe primul loc în intenţiile de vot, situându-se în jurul procentului de 30%.

Pe locul doi se află Constantin Grosu, cu 17%, fiind cunoscut ca sfătuitorul şi strategul din spatele deciziilor politice ale PNL Tecuci.

Daniel-Tuchel-Constantin-Grosu-PNL-Tecuci

Sociologii aduc şi explicaţii la surpriza poziţionării clare a lui Finkelstain pe primul loc. „Acest fapt se datorează eşecului administrativ înregistrat de Ţuchel Daniel. Oamenii fac comparaţie între cei doi primari ai Tecuciului din ultimii 10 ani. Este evident, Finkelstain este mult mai bun decât Ţuchel”, sunt de părere specialiştii.

Sondajul se află în continuare în desfăşurare pe protecuci.ro şi puteţi alege din cele 24 de nume de politicieni locali.

Vă invităm să vă exprimaţi opţiunile de vot şi pentru partide.

[poll id=”15″]

8 Comments on "Sondajele îl dau pe Finkelstain drept noul primar al Tecuciului"

 1. Ati uitat acum cand pe vremea lui Finky nici asfalt nu mai aveam? Ii meritati pe alde Finky si alde Tuchel!

 2. Au fost oameni buni care au candidat, dar tecucenilor le place mondenul. Ati primit ce ati ales.

 3. OARE IN TOT ORASUL TECUCI NU SE GASESTE UN OM SA NU MINTA ,SA NU FURE SA FIE PENTRU NOI DOAR EDILUL IN CARE SA AVEM INCREDERE ? ODATA PE SAPTAMANA , SA MEARGA PE JOS SI SA VADA MIZERIA DIN ORAS ? SA-SI INDEPLINEASCA FISA POSTULUI DE PRIMAR ASA CUM OFACEA MOCA PRIN ANII 1970-1973 ?CEREM PREA MULT ?

 4. De acord,,baiat destept,din familie buna” dar in opt ani nu a facut nimic,foarte tare….a mai este ceva, parcul botanic a carei locatie linga statia de epurare unde miroase de mori(depinde de directia din care bate vintul)este o realizare foarte inspirata a baiatului destept,cind se putea alege ca locatie spatiul fostei gradini zoologice.

 5. „greu la deal cu boii slabi”

 6. Comparati fatza lui Fiky cu mutra sadica, rautaciosa si razbunatoare a lui Ţuky.
  E uşor de ales între cei doi.

 7. Finkelstain este un baiat destept. Provine dintr-o familie de intelectuali:tatal profesor de matematica, mama profesor de chimie, oameni cu bun simt, educati. Ar trebui sa fim extrem de bucurosi ca avem parte de un asemenea primar.Faptele realizate in cele doua mandate sunt de notorietate. Ca tecucean imi este rusine pentru ceea ce s-a petrecut in ultimii 3 ani.Este si jenant pentru Finkelstain ca un om asa educat si cu atata bun simt sa candideze cu golanii.Sa multumim domnului Finkelstain daca va accepta sa candideze din nou si munceasca pentru binele comunitatii, reparand si mizeriile care s-au petrecut.Cred ca are un mare gust amar fata de functionari din primarie in care a avut incredere, inclusiv consilierii personali care in dorinta de a/si consolida pozitia au inventat fel de fel de marsavii la adresa domnului Finkelstain. Fara indoiala vor exista persoane din grupul infractional ce vor incerca sa -l discrediteze sa-l asocieze cu activitatea lor infractionala, insa omul Finkelstain chiar daca ar vrea nu poate sa devina infractor. Mult respect fata de domnul Finkelstain.

 8. Felicitări domnule Grosu! Liberalii sunt cu tine.
  Trimite-l pe ţăpean acasă. Bravo!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!