shopify
analytics tool

SindrOmul prost şi încăpăţânat…!

soldat-in-transee

SindrOmul prost şi încăpăţânat…!

Nici contorsionat logic, nici târâş-înainte la deştepţi, nici crăcănat obstetric la psiholog, nici de după blocuri, nici după o cină romantică cu Vanessa (care rezolvă cele mai grele cazuri şi practică Tarot!), nu pot înţelege hiper-motivaţia hiper-activa şi hiper-activistica, iraţională şi ne-legitimă, a piticului Robin de a mai intoxica spaţiul jurnalistic tecucean, în continuare, şi după bătaia din 5 iunie! Uitat în tranşee după război (ca soldatul japonez prin insulele Pacificului), pocitania din spatele unui blog WorldPress, intitulat în dispreţul tuturor tecucenilor, dincolo de orice legitimitate reală (fie ea şi fantezist-psihiatrică !), Sindromul Tecucean, postează-scrie, scrie-postează, scrie că… poate rămâne ceva! Despre “derapajele din viaţa Tecuciului…”, cum spune el, deşi s-a dat cu antiderapant în 5 iunie… Despre toate şi despre toţi. De bine şi de rău. Despre globalizare şi foametea din Somalia. Despre decibeli şi vîţi, herţi şi megatone. De alde pesedisti… În bună tradiţie a uniformelor acoperite prin garderoba de haine civile din presă, cu ceva-treburi în dezinformare şi intoxicare…! De ce? Există Planul B? Solda e aceiaşi? Stăpânul a mai rămas stăpân? Mai are erecţie? Mai există moarte după viaţă? A murit DNA-ul? Pentru ce am murit noi la Revoluţie?  

Întrebarea de 1.000 Euro/lună este aceasta: de ce ar continua să scrie din Focşani, un fel de ziarist din Focşani, pe un blog de 3 parale administrat din Focşani… despre tecuceni, despre ziariştii tecuceni, despre politicienii tecuceni şi amantele tecucene ale lor etc? De ce, stimaţi telespectatori?! Chiar există un Plan B al lui Ţuchel şi Robinet piticul? Păi tiranul şi sinistra nu au pierdut alegerile din 5 iunie, pe axa Ţepu-Tecuci?

Am sentimentul circumvolutional că, nici Ţuchel şi nici alţi ţuchei, nu s-au resemnat în faţa morţii politice publice din 5 iunie! În loc să-şi lingă rănile, între ei (apropo, subiect de scris pentru piticanie: cum Hulea Mitică şi Dănut Radovei îi ling rănile lui Ţuchel, Lupaşcu lui Vasiliu, Angelu lui Şipoteanu etc., o orgie de subiect post-electoral, un tablou vivant, o îmbârligătură de infirmi şi infirmiere, un partid de răni şi limbi de lins…), ăştia cred în reîncarnare bugetar-parlamentară ! Ăştia, sindromul şi sindrOamenii, au rămas încăpăţânaţi şi după des-căpăţânare! Doamne-Fereşte şi ajută-i dom’ doctor!

Scris de Dan Vîţă
Sursa: organul.tecuci.eu

3 Comments on "SindrOmul prost şi încăpăţânat…!"

  1. Anti Robin si Robina- trageti fermoarul ! | 23 iunie 2016 at 10:47 | Răspunde

    Problema este ca tepeanul nu intelege ca tecucenii nu il mai vor. Omule, 80% din electori ti-au dat un sut in cur. Probabil vei fi declarat persoana non grata si expulzat la Tepu. Nu inteleg cu cat tupeu, iti pui robinii sa continue cu osanalele. Invitii tecucenii la nu stiu ce receptie si te lauzi ca in cei 4 ani de mandat au fost investitii de 50 milioane euro. Pai cu minciunile astea te-ai laudat si in campania electorala si tecucenii te-au calcat in picioare. Mai repet inca o data, acest individ si gasca lui de tepeni si robini cu mustati si fuste cu fermoarul tras, nu au nici un merit, toate proiectele au fost realizate de administratia Finkelstain. Dimpotriva administratia Tuchel a blocat timp de un an , intre 2012 si 2013, aceste lucrari, s-a trecut cu de la sine putere manager de proiect, la toate aceste investitii, si in final la unele dintre ele a depasit termenul de finalizare, fiind platite sume mari drept penalitati, iar la altele primarul care a cheltuit cu iresponsabilitate banii pe spectacole, nu a mai avut sumele necesare pentru plata contributiei ce revenea Primariei Tecuci. Cat tupeu, da nu mai este mult si toate actele jafului acestui personaj vor deveni publice, mai greu va fi sa recuperam banii, dar sper sa putem recupera de la ROBINII, va si ei au fost parte la aceste nenorociri.

  2. Astia continua asteptand sa fie racolati de PSD, adica un fel de santaj pentru linistea alesilor. Si cei care se ascund in spatele pseudonimului Robin nu e nici un proxenet taran, e politistul mustacios si taranca tepeana. Pai daca aia face fotografii si apoi apar pe sindrom, pot fi facute din buncarul vrancean? Daca vorbesc la telefon cu politistul mustacios si a doua zi apare aceasta discutie poate fi proxenetul, fost ofiter securit?

  3. un simplu tecucean-da' scapat de tuchel (ura!!!) | 22 iunie 2016 at 17:39 | Răspunde

    Am scris mai demult… va pierdeti timpul de pomana cu acest specimen. Omu'(?) are adanc inradacinat sindromul iobagului si ii este imposibil sa inteleaga ca stapanul a murit si poate fi liber. Asa cum s-a nascut. Sclav a ales sa fie pentru ca i-a placut. Acum, ce sa zic? Omu’ e dator sa incerce. Daca va reusi, bine pentru el.
    Dar pentru noi conteaza ca ceea ce au incercat el si stapanul lui n-a mers. In rest… omu’e .

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.