shopify
analytics tool

Şi eu vreau să fiu PRIMAR al Municipiului Tecuci

Primar-Tecuci-necunoscutWho is the next candidate?

Acum, în acest moment, în mod sigur putem vorbi de neîncrederea oamenilor în partidele politice şi de discreditarea acestora. Nu e mai puţin adevărat că discreditarea este opera însăşi a partidelor. Acuzaţiile permanente de corupţie şi furturi au enervat opinia publică împotriva politicienilor. Un lucru este clar: partidele politice au o anumită optică în opoziţie şi altă optică la putere. Dezacordul a creat dezamăgirea pe care o înregistrăm azi că un fenomen de opinie publică.

Oamenii s-au săturat de corupţie şi minciuni, de sărăcia şi nesiguranţă care le afectează viaţă. Au înţeles paradoxul democraţiei prin care omul fără demnitate ajunge demnitar. Vor altceva. Societatea în care trăim ne oferă o panorama vastă asupra ticăloşiei omului/oamenilor politici mai cu seama la noi la Tecuci.

Claudiu-Gavrila-candidat-la-primaria-Tecuci

Claudiu Gavrilă

  Şi astfel jalnicul personaj, mărunt şi meschin face din politică un mijloc abil şi demagogic de realizare a intereselor personale. Lipsit de valoare şi de merite, se remarcă printr-un limbaj vulgar şi caută prin orice mijloace să-i înlăture pe cei care i-ar putea dezvălui caracterul defectuos şi l-ar putea împiedica să-şi atingă scopurile. Impertinenţa şi ipocrizia îi conferă un sentiment de mulţumire sadică, schimbându-şi complet comportamentul în relaţiile cu cei din jur ajungând să nu-şi mai recunoască originile şi chiar familia. Azi am primit un plic. Ca şi mulţi dintre voi şi eu am citit acest plic şi am auzit câte ceva în ultimul timp despre persoană lui, a celui care se numeşte Claudiu Gavril.

Din acest motiv şi nu numai m-am hotărât să scriu.

Am văzut că o fac şi alţii mai “vechi” (aici salut persoană celui care cu părerea şi stilul lui a “pus şi pune” punctual pe “i” atunci când consideră de cuviinţă…” părerea mea”… Salutăm stimabile).

Ce pot să spun?… Câte nu ar mai fi de spus după câte s-au/am spus. În fine, după ceva anii cineva se ridică şi culmea, are curajul să-l arate cu degetul în văzul tuturor şi să-l pună la zidul infamiei pe cel care se crede infailibil. Pe cel ce crede că lumea a început cu el şi se va sfârşii când va vrea el. Surpriză şi stupoare. Într-un oraş în care de patru ani nu mai avem partid/partide de opoziţie, nu mai avem consilieri cu minimă demnitate şi coloana vertebrală, într-un oraş în care un neica nimeni, un mincinos notoriu, un incapabil a bulversat un oraş întreg şi nu reuşeşte să înţeleagă şi să facă diferenţa dintr-o administraţie de comună şi una de municipiu, un vizionar fără viziune, un nefericit care zi de zi îşi pierde viaţa cu lucruri meschine, are acum în oponent.

Acest oponent vine în faţă noastră. Acest oponent se vede treaba, că e mai vocal de cât toţi ceilalţi care se vor şi ei candidaţi credibili. Am citit şi am înţeles că sunt unii care l-au etichetat drept” iepuraş”. Mai oameni buni, pot să va întreb eu aşa direct… „LEII”, „TIGRII” unde sunt? Să va spun ceva,… iepuraşi, şoricei sau ce mai vreţi ne putem considera noi, cei care ştim şi vedem tot răul dar nu facem decât să ne dăm cu părerea să comentăm şi în rest nimic mai mult. Unde e curajul?

Tinere Claudiu, te felicit pentru curajul tău şi ce pot să-ţi spun în primul rând (la prima vedere) este faptul că prin atitudinea şi decizia ta le arăţi tecucenilor că se poate, ca exista speranţă si ca ticăloşia nu poate tine la nesfârşit. Fii determinat şi tenace, spune-le oamenilor ceea ce ştiu şi gândesc despre cel/cei care ne-au furat oraşul. Arată-le că frica nu trebuie să existe chiar dacă răul e la el acasă în oraşul nostru. Sunt convins că ştii cu cine ai de-a face. Cunoşteam de prea mult timp josnicia individului, răutatea să maladivă. Aroganţa şi parvenitismul său ne sar mereu în ochi. O vulgaritate iremediabilă, o golănie totală ca atitudine sufletească şi stil de comportare. Şi-a închinat viaţă artei de-a înşela, de-a ameninţa, de-a intriga, de-a minţi, de-a învrăjbi. Lucruri care ţi-le va face şi ţie. Fii pregătit. Aceste lucruri au început deja să ţi se întâmple după cum bine văd chiar aici.

Tinere, tecucenii sunt cei care pot face diferenţa şi schimbarea. Cu onestitate, cinste şi corectitudine, dublate de curajul dovedit de-a intra în această lupta, în mod clar reuşita va fi a ta. Convinge-i. Vorba să-ţi fie vorba şi fapta, fapta. Nu amăgi că să nu fii amăgit, nu minţi şi nu linguşi să nu spui şi să nu faci lucruri, care mai apoi sau mai târziu te pot lovi. Fii rezervat dar corect, spune-le oamenilor adevărul chiar dacă e dur şi doare. Drumul e lung şi greu dar nu imposibil.

În drumul tău te vei lovi mereu de răul absolut, de parvenitul cu papion, pălărie „a la Toflea” – ediţie limitată, palton şi mai nou mănuşi de piele (cum bine zicea un alt distins comentator). Te vei lovii de cel care nu ştie să trăiască, de cel care a avut o copilărie nefericită şi cu multe lipsuri, iar educaţia a primit-o cu furca şi biciul. E diabolic şi capabil de orice, îţi va inventa poveşti şi bârfe despre tine că să-ţi facă rău în cercul de prieteni, în viaţa ta personală şi în ceea publică. Dacă îl cunoşti cât de cât, nu ai cum să nu anticipezi şi să nu te aştepţi la astfel de lucruri. Dacă ai prieteni, fii sigur că îi va întoarce la un moment dat împotriva ta şi totodată e capabili şi va vrea să-ţi distrugă atât viaţă de cuplu cât şi pe cea de familie. Nu va avea curajul să se măsoare, in mod sigur, cu tine prin corectitudine, reuşită şi caracter. Are o minte diabolică şi nu-i va sta nimeni şi nimic în cale că să-ţi facă rău.

Din toate aceste motive şi multe altele, EL… se crede infailibil.

Arma lui este si va rămâne minciuna. O lume-întreaga îl vede că minte. Iese în evidenţă în mod deosebit atunci când, plin de mândrie, are o atitudine dispreţuitoare faţă de semenii săi, care nici măcar după atâta timp nu l-au întrebat cât de deştept este, mai ales că are diplomă în economie.

Ultima lui realizare… mi-a lăsat în poartă un calendar şi o felicitare. Un calendar a minciunilor şi o felicitare pe care nu a avut bunul simt şi minimă decenţă, măcar să o semneze. Cât au costat toate acestea şi toate celelalte? Cum e să-ţi faci campanile pe bani publici? Cum au votat consilierii locali toate aceste lucruri? Cine e primul vinovat de toate acestea? Cine e bolnavul? Şi unde e halatul? Halatul?… Aduceţi halatul.

Îţi va fi greu, dar trebuie să-i înţelegi şi pe oameni, şi-au pierdut încrederea, au fost minţiţi, înşelaţi şi umiliţi. Mulţi au greşit şi s-au lăsat amăgiţi acum 4 ani. Vinovaţi nu sunt ei că au crezut, vinovat este cel ce i-a minţit. Vinovat este MINCINOSUL. Nu-l mai lasă să-i mintă iar. Tinere, ieşi şi spune toate aceste lucruri, fii omul adevărului şi realităţii. Sunt convins că atât TU cât şi ceilalţi candidaţi veţi avea multe de pătimit. Depinde care duce mai mult. Nu uita, ai luat startul, din acest moment mai devreme sau mai târziu, vei fi jignit în fel şi chip, ţi se vor pune multe în spate, vei fii vinovat sau eşti deja (ai vină clară de-al avea că socru pe Petrică Papuc), fii pregătit.

Sunt un vechi comentator al acestui site. Eu, unul, te creditez cu încredere şi-ţi voi urmării evoluţia.
Iar voi… nu uitaţi: cel ce votează un MINCINOS nu este victima, este complice.
A fost generos: v-a vândut speranţe şi va oferă dezamăgiri. Nu v-aţi săturat?

Gândiţi, analizaţi şi judecaţi.

Scris de „Atitudine”


Aceştia sunt primii doi contracandidaţi…  cine urmează?

Vasile-Diaconu-Primar-Tecuci

Vasile Diaconu – ALDE

Cătălin Constantin Hurdubae candidat Primaria Tecuci

Cătălin Hurdubae – PSD

Primar-Tecuci-necunoscut

Who is the next candidate?

47 Comments on "Şi eu vreau să fiu PRIMAR al Municipiului Tecuci"

 1. @admin
  Buna intrebare, admin, dar ati fost prea delicat. Dl Francu se poarta ca si cum nici usturoi n-a mancat, nici gura nu i-ar mirosi. Dar, ii miroase rau!
  Este culmea ipocriziei ca dl Francu vorbeste acum de pe pozitia societatii civile, curata si imaculata, nemultumita de clasa politica, desi el a avut un rol activ in aceasta degradare. A fost, ani de-a randul, o dubioasa eminenta cenusie in PNL Tecuci, influentandu-i pe presedintii care s-au succedat exact in directia inlaturarii celor onesti si a infiltrarii de persoane de o calitate umana discutabila.
  Acum – culmea tupeului! – vrea sa para un critic al actualului primar, desi sunt vechi amici (complici?) si este co-autorul aducerii primarului din Tepu la conducerea organizatiei locale a PNL.

  Auzi colo! „…noi suntem cei care îl ajutăm pe omul politic să făurească lanțurile în care ne țin legați”
  Deci NOI, nu el!!! Vorbiti despre d-stra, d-le avocat, fiindca ati avut Iin aceasta problema un rol activ!

 2. În 2016 avem alegeri locale și parlamentare. Mă întreb ?! și vă întreb?! – mai merită actuala clasă politică să îi dăm prin votul nostru puterea.? În cei 26 ani clasa politică și instituțiile statului a devenit un rău în plină ascensiune. Vă îndemn să vă cercetați faptele, pentru că, noi suntem cei care îl ajutăm pe omul politic să făurească lanțurile în care ne țin legați. Diferența dintre noi și ei – e, că noi avem votul iar ei puterea ce le-o dăm.Cu puterea ce le-am dat-o, parlamentarii și-au stabilit pensii speciale (4.600 lei pentru 12 ani de activitate parlamantară plus pensia de bază) deși Romania nu are autostrăzi, scoli, spitale, infrastructura CFR este dezastruasă, salarii și pensii de mizerie, taxe și impozite mari. Și totuși oamenii politici provin dintre noi.
  ” E un fel de-a fi al tuturor
  Prin vot să de puterea lor
  Să facă ei, ce-am face noi
  De-am fi aleși în locul lor”

  • @ Dan Francu
   Domnule Francu, cand spuneti „mai merită actuala clasă politică să îi dăm prin votul nostru puterea? În cei 26 ani clasa politică și instituțiile statului a devenit un rău în plină ascensiune” Va referiti si la PNL (Tecuci) condus de actualul primar?

 3. vocea poporului | 24 ianuarie 2016 at 19:14 | Răspunde

  Cel mai bun primar al Tecuciului a fost Eduard Finkelstain. Comparaţi-l cu neisprăvitul de Ţuchel Daniel şi o să imi daţi dreptate. Edy, te aşteptăm din nou în politică!

  • Cred că este jignitor pentru Edy să-l comparăm cu ciobanul ăsta menelist. Golanul stă totă ziua cu verbul în gură: ,,băga-mi-aș”… Păi își poate imagina cineva că tatăl lui Edy ar fugi cu furca după oameni, prin Tecuci?

 4. Oare Diaconu Vasile are sanse sa prinda un loc de consilier local?

 5. Nu mai stau in Tecuci, dar urmaresc situatia politica.Este adevarat ca doamna Fotache care a fost consiliera personala a lui Finkelstain esta acum consiliera lui Tuchel?Daca este asa inseamna ca Finkelstain nu este chiar victima si e in legatura cu Tuchel.

 6. D-l Gavril Claudiu ar trebui sa candideze din partea Miscarii Populare. Ca indepedent nu are nici o sansa.

 7. Claudiu Gavril a fost colegul meu la scoala generala si in liceu, locuieste in Tecuci si faptul ca este un curajos pentru ca s-a bagat in mizeria cu Tuchel ma bucura. Sper sa salveze Tecuciul din mana minciunii si nu cred ca ar trebui implicata familia lui in aceasta mizerie, deoarece sunt oameni de cinste si cu credinta lui Dumnezeu. Claudiu mult succes din partea mea.Sunt sigura ca vei fi un invingator asa cum te cunoastem toti.

  • Nu te cred!

  • Si ce note avea pe la scoala colegul tau?Sunt altii care spun ca era cam certat cu cartea…
   Offf, cu ce simulacru de candidat ne-am pricopsit…un alt taranoi vrea la primarie!

   • Si dac-ar fi avut note mici, care-i problema? N-ai vazut Base? El si la o deschidere de an scolar a recunoscut ca n-a prea invatat si…a ajuns presedinte. Asta de ce n-ar ajunge primar? Se poarta…incultura, prostia, incompetenta, manipularea, minciuna…De toate!

 8. Gavril Claudiu = MINCINOS + AROGANT + LIPSIT TOTAL DE ONOARE ŞI CUVÂNT + PARVENIT + IEPURE ŢUCHELIST = ALT ŢĂRAN PERICULOS PENTRU ORAŞ!
  PS: Toate acestea se pot dovedi, în curând probele vor fi publice!
  PPS: Special pentru aşa-zisul independent: Acum te interesează onoarea în oraşul Tecuci?! La alegerile trecute nu te-a interesat onoarea la Tecuci?
  Va urma…

  • Nu stiu cum e in realitate, poate gresesc, dar, cu toate ca si-a pus ochelari cu rame groase, are infatisare de puslama. Asta e ceeace intuiesc eu!

  • @Notarius = „MALAI MARE”
   Ce avem noi aici? Dar chiar asa……..pe cine avem noi aici? Vad ca uiti un amanunt de care cu ceva timp in urma te-am „atentionat”. Chiar nu ma crezi pe cuvant? Doar ti-am spus ca ma pricep. Ar fi bine sa ma crezi. Chiar stai asa bine cu „arhiva personala”.
   Ai te salut si doamne ajuta.
   PS. Eu zic totusi sa-ti pastrezi hainele. In mod sigur vei revenii la ele.PAM-PAM.

   • Intentionezi cumva sa comiti vreo infractiune sau e deja autodenunt?Unora asa le pare..
    PAM- PAM

    • @ NOTARius
     Auzi? Ma lesi. Vrei sa o dam in Can-Can-uri. Sa zicem ….ca sunt asa….chestii de NOTorietate. Totul cu probe. Nu ne jucam altfel. Stiu, e greu cand faci anumite lucruri si crezi ca nu stie nimeni, ce, cum si in ce fel le-ai facut. PAN-PAM … Si apoi o sa vorbim de infractiune/i si autodenuntare. Ce zici te bagi?
     Vezi-ti de burtica TA „papusa mica” ca stiu, dupa atata ceafa si mici amu suferi, dar las ca trece si te faci tu „papusica dolofanica si frumoasa” la loc.
     Ai sa fii sanatos.
     PS: Si zile….alora/unora sa nu li-se mai para….ca sa nu le para rau.

 9. Am găsit un comentariu foarte interesant pe facebook. Citez: „Am citit, până aici toate bune şi frumoase, o familie frumoasă şi împlinită! Eu sunt apolitic, deoarece dacă ar fi să aleg un partid pe care să-l votez nu aş avea ce alege. Vreau să văd altceva, căci familia nu e totuna cu funcţia de primar, vreau să văd un program concret care se bazează pe aducerea de investitori străini sau români la noi în oraş. Primarul, personal nu poate crea locuri de muncă dar, prin pârghiile pe care i le oferă legea, poate stimula aducerea investitorilor, oferindu-le spaţii sau terenuri care aparţin statului şi oferindu-le consultanţă de specialitate! Problema la noi în oraş nu sunt taxele mari sau mici în comparaţie cu alte localităţi, ci incapacitatea oamenilor de a plăti aceste taxe şi facturi deoarece resursele financiare proprii sunt insuficiente, eu prefer taxe mari dar să avem bani decât taxe mici şi să nu avem bani deloc. Crearea locurilor de muncă duce la formarea unui circuit de dute-vino al banilor, oamenii permiţându-şi umplerea coşului zilnic dar şi relaxarea lor că muncitori petrecând câteva ore în baruri restaurante sau făcând diverse cumpărături de la magazinele din oraş. Prosperitatea unui oraş consta în nr de muncitori la sută de locuitori! Statul cheltuie foarte mulţi bani pe sănătatea copiilor (în spitale) şi şcolarizarea lor pt a fi apţi de muncă şi calificaţi, după care majoritatea tinerilor vor pleca din ţară, beneficiarul principal va fi statul de adopţie deoarece ei îşi vor plăti taxele în ţara unde muncesc, apoi, se vor întoarce bătrâni şi bolnavi iar statul trebuie să cheltuiască iarăşi bani pt sănătatea lor! Primarul are rolul de a administra şi coordona anumite servicii şi fonduri pt infrastructura şi dezvoltarea oraşului, nu de a servi interesele uneia sau mai multor persoane. Nu este nicio diferenţă între un prost care nu înţelege ce să facă şi un deştept care nu face! Tecuciul e un oraş cu o populaţie majoritară cu studii medii, semianalfabeţi şi analfabeţi, nu e un oraş universitar de unde poţi alege oameni capabili, iar primarului îi trebuie o echipă de profesionişti nu de mediocrităţi şi blatişti care stau în funcţii că s-au cumetrit cu unii şi cu alţii! Aş putea să mai scriu multe, dar nu vreau să plictisesc pe nimeni, aşa că pune mâna şi fă un program care să se bazeze pe fapte reale şi arată-ţi echipă cu care vei lucra.” Sorin Daniel Matrof.

 10. Roset Ionel Gioni | 23 ianuarie 2016 at 12:39 | Răspunde

  Ionel Gioni Roset Sincer nu sunt descurajat de viclenia cu care se incearca sa ne „traduca” acest pusti din Corod-Matca, din postura de candidat „independent” cat sunt descurajat de plasa in care ati cazut domnule Virgil care aproape ca i-ati facut ode acestui pusti smeceras care dupa cum spun si multi alti tecuceni NU poate fi credibil…
  Va amintesc numai un episod din multele ce le pot pune pe hartie si anume ca acest fiu al directorului Avicola Matca NU este strain de dosarul penal in care Tuchelii faceau afaceri chiar cu tata…Mai exact Tuchel Viorel (angajat la Primaria Tecuci si fiul acestuia Tuchel Valentin sunt cei ce dupa ce au facut evaziune fiscala cu sume frumusele avad o presa de ulei ce functiona ilegal in comuna Tepu adica acolo unde Politai si Primarita Narcisa, NU vedea si auzea nimic. Acesti doi tata si fiu au mers sa-si vanda marfa la Avicola Matca unde cu o masina de 7,5 tone au carat in repetate randuri cantarind la intrare si iesire , facturand dar…SURPRIZA….la ancheta politistului de caz venit din Tepu si a procurorului Stegarescu, masina era fara sofer….!!!!!!
  Sper ca superiorii celor ce au contribuit la tainuirea adevarului sa se autosesizeze si astfel sa avem institutii functionabile in Tecuci unde sa mergem cu toata increderea atunci cand observam MIZERIA din jurul nostru…
  Cu privire la presiunile puse pe angajatii Avicola Matca poate ne va povesti seful acestei institutii adica tatal „INDEPENDENTULUI” SI SOCRUL „Prea cinstitului Consilier PNL din Tecuci Mr. Papuc….

 11. Propun schimbarea numelui PNL in PMP (ptiu drace ) -partidul national al prefacutilor!

 12. Domnul Grosu, certatul cu Tuchel nu cumva incaseaza cate 60 milioane pe luna de la Primaria Tecuci in perioda asta in care s-au ,,certat,,?Numai parsivi,mincinosi stilul lui Tuchel.Gegi se da certat cu Tuchel dar ii pune autocarele la dispozitie,Grosu se da certat ca nu il mai plateste cu 10 milioane consilier personal dar il plateste cu 60 milioane de cand s-au ,,certat,,.Si apare si acest ,,certat,, cu socrul sau numit Gavril care se da independen iar fabrica de ulei a lui Tuchel duce shrot-ul la avicol la tatal lui Gavril si mai este certat cu socrul Papuc.Ei cred ca prin metodele lor golanesti pot minti din nou tecucenii.Tecucenii vor avea candidat serios, cinstit nascut si crescut in Tecuci.Sa auzim de bine!

  • Stimate domnule Flavius,
   înteleg din comentariul dumneavoastră că sunteţi foarte suparat pe nedreptăţile care s-au făcut şi încă se mai fac în oraşul dumneavoastră. Nu vă contrazic în legătură cu d-nul Grosu sau cu d-nul Lucian Costin, pentru că nu cunosc cazul, însă în ceea ce priveşte achiziţia ŞROTULUI de floarea-soarelui de către S.C. CONDOR S.A. Matca, unitate condusă de „tatăl lui Gavril” (apreciez faptul că a fost scris numele corect, lucru care denotă că sunteţi foarte bine informat) ţin SĂ VĂ ADUC LA CUNOŞTINŢĂ FAPTUL că achiziţia acestui PRODUS, se face de la S.C. Mândra SRL Bârlad şi de la S.C. Prutul S.A. Galaţi.
   Prin urmare nu mai dezinformaţi cetăţenii oraşului Tecuci.

   • Roset Ionel Gioni | 25 ianuarie 2016 at 10:12 | Răspunde

    Doamna Roxana, vad ca doriti sa-i salvati pe cei ce tainuiesc si sunt complici ai unor infractiuni. Ma intreb de ce nu mi-ati dat mie replica si v-ati adresat acestui domn Flavius care a preluat de la mine aceste informatii. Daca doriti mai multe detalii despre tatal asa zis-ului INDEPENDENT va rog sa mergeti si pe la procurorul Oancea, adica cel ce ascunde acest dosar, pe la domnul Lefter, cel care a fost primul informat si nu in ultimul rand la mine cel care inca detin si alte probe…Zic eu ca nu e bine sa va bagati unde nu cunoasteti!!!1

    • Stimate Domnule Roset Ionel Gioni
     Ce avem de câştigat din denigrarea acestei persoane (,,tatăl lui Gavril”)? Dacă tot deţineţi atâtea informaţii, de ce nu le faceţi publice? Nu cred în afirmaţiile făcute de dumneavoastră şi eu chiar vorbesc cu actele în faţă.
     M-am adresat domnului Flavius, pentru că nu citisem şi textul dumneavoastră; mă uitam cu cât patos a-ţi scris (să nu ne spuneţi, că dumneavoastră eraţi şoferul)! Da, glumesc, pentru că ,,politichia” din schiţele lui Caragiale se regăseşte perfect în unele persoane care scriu cu dor şi jale, acum în secolul XXI pe acest site.
     L-am regăsit mai sus şi pe stimatul Domn Codruţ Manoliu care strigă-n jos şi-n sus … hoţii, hoţii, hoţii. Ce să mai credem??? Acum patru ani, domnule NOTARIUM (sper să nu greşesc), ne-am întâlnit într-o scară de bloc, mi-aţi oferit un produs pentru distrugerea insectelor cu faţa fostului edil pe el (textul nu mi-l mai amintesc exact, dar o parte dintre dumneavoastră, cititorii, ştiu la ce mă refer) şi nu mai terminaţi de spus cât de bun poate fi pentru oraş acest domn Ţuchel Daniel (partea cu originea germană nu o pot tolera), şi acum….??? Politichie, politichie, politichie … S-a schimbat onorabila dumneavoastră părere, mon cher? A devenit bunul dumneavoastră prieten Ţuchel Daniel, un ,,ţăran periculos pentru oraş”???
     Dar domnule Roset, să nu ne îndepărtăm de la subiect, eu sunt dispusă să mă întâlnesc cu dumneavoastră şi să-mi arătaţi aceste dovezi pe care le păstraţi în seiful personal pentru…. nu ştiu exact ce. Ca să mai facem o scurtă analiză pe text, să mă corectaţi dacă greşesc (nu jignesc şi nici nu doresc să stârnesc o polemică între noi), aveaţi aceste informaţii de mai mult timp, le-aţi păstrat în noptiera dumneavoastră şi acum,… apare INDEPENDENTUL la care nu ne deranjează deocamdată decât faptul că are ochelari cu rame negre şi groase sau că se presupune că ar fi ,,iepuraşul lui Ţuchel” (apropo, ştiaţi că IEPURAŞII se dresează mult mai greu decât LEII ??) dar, STOP, am eu acte care atestă că ,,tatăl lui Gavril” face afaceri necurate, şi ghici cu cine?? Cu ,,penalul” de Ţuchel…. . Şi eu de ce să nu mă întreb acum, ce a-ţi avut dumneavoastră de câştigat, dacă această poveste ar fi adevărată? De ce nu s-a depus la poliţie nici o sesizare sau măcar să se întocmească un dosar ??

  • Roset Ionel Gioni | 23 ianuarie 2016 at 12:50 | Răspunde

   foarte corect!!!

 13. Oare doamna Gorghiu Alinuta stie de dosarul penal nr.712/P/2014 care este la DNA Bucuresti pe numele lui Tuchel si la toti consilierii locali?

  • Roset Ionel Gioni | 23 ianuarie 2016 at 12:52 | Răspunde

   Stie dar tainuieste, asa ca daca avam spirit civic, le amintim noi…

  • Asta e dosarul cu falsificarea proceselor verbale ale sedintelor de consiliu? Conform unor surse din consiliul local, stiu ca anul trecut consilierii au fost nevoiti sa complecteze niste declaratii referitoare la aprobarea planului cultural pe 2012-2013, deoarece secretara si primarul sustineau ca s-a votat in Consiliu, Alina Popa nu a prezentat inregistrarea sedintei pe care a filmato, si asa Curtea de Conturi a solicitat declaratii de la toti consilierii locali. Cu cei din opozitie, cu care am discutat pe aceasta tema mi-au spus, ca ei au declarat ca nu au avut cunostiinta de asa ceva si chiar au prezentat inspectorilor proiectele de hotarare primite. Aceasta fiind si cauza pt. care primarul a pierdut procesul si trebuie sa plateasca vreo 200.000 de euro, cu tot cu majorari si penalitati. Speram sa nu ai ia din taxele si impozitele platite de tecuceni.

 14. Va referiti la Albert Bugeac.Nu?Soferul angajat de domnul director Negru numit de PNL la spital.Da fratii Bugeac sunt personalitati de elita, absolventi tot de scoli inalte.Sa stiti, va fi cam greu de recupert de de la infractori toti banii furati si de la cei angajati de Tuchel toate salariile luate ilegal.Va fi de munca din iunie cu recuperatul banilor furati.De dat afara a celor angajati ilegal sa speram ca vor pleca singuri ca daca nu ii dam la procuratura sa ii reexamineze.

  • Roset Ionel Gioni | 23 ianuarie 2016 at 12:54 | Răspunde

   Bravo Marian!

  • Albert Pohrib. Ionut Bugeac e finul primarului. Dar între ei doi nu e nici o diferență. Zici Bugeac zici Albert. Totuna. Amândoi fugiți de la PSD. Al doilea a fost mai șmecher, că și-a tras nevastă cu casă , mașină, bani și afacere.

 15. Asta da comentariu. bravo Marin Cristian

 16. Cu ce minciuni vrei sa mai iesi Tuchele ? Ne-am saturat. Ma faci sa cred ca iti este frica de tanarul INDEPENDENT.

 17. Noua in primarie ne este frica sa ne salutam intre noi, ne este frica sa nu ne dea afara, urmariti pe strada si in mediul online. Ma duc la primarie pentru salariu nu de placere. Il regretam pe Finkelstain.

 18. Cu ce minciuni vrei sa mai iesi Tuchele ? Ne-am saturat. Ma faci sa cred ca iti este frica de tanarul INDEPENDENT.

 19. Tuchele ramai cu socrul lui,Petrica are 70 de ani. Felicitari Claudiu pentru hotararea luata. Mincinosul economist (Gherhard Tuchel Daniel) va ramane langa el numai cu oameni slabi, fara caracter, toate slugile orasului, toti puscariasii si interlopii gen Grigoras si Sofronie(Carlo) care impart banii nostrii.
  Gardul la cimitir a costat 9 MILIARDE. MULT SUCCES CLAUDIU.

 20. Alina Gorghiu stie cat de incompetent si mai incompatibil este Tuchel.Bomba cu „economistul” i-a explodat direct in fata lui Tuchel si i-a mai sters din ranjetul acela de arogant.Pentru ca face politica Alinuta trebuie sa aiba pregatita si solutia de avarie-acest Gavril tocmai asta e-solutia de avarie.L-au „aruncat” in lupta cu fluturasi liberali pentru a testa terenul in cazul in care Tuchel este saltat.Nu cred in astfel de „salvatori”, mai ales ca-l cunosc si fie vorba intre noi e un fel de malai-mare!
  Numai ca nu voteaza oamenii care inteleg miscarile politice ci voteaza 50 de lei sau sclavi precum Robin.Apropo , sclavule,cand iti semneaza statul de plata stapanul tau se semneaza tot „Economist”?

 21. La intrebarea retorica „Oare in tot orasul nu se gaseste un candidat cinstit? ” va pot raspunde ca se poate gasi si poate chiar competent insa sistemul e foarte ticalosit si va actiona impotriva acestuia intrucat pe langa cei pe care-i vedem ticalosi mai sunt si complicii lor nevazuti si mai ticalosi decat ei!

 22. Cunosc familia acestui tanar candidat la Primaria Tecuci, CLAUDIU GAVRIL si sunt singur ca votandu-l va face o treaba buna si va schimba fata orasului in bine si in acelasi timp vom scapa si de acest mincinos TUCHEL, care a reusit sa inraiasca lumea in ultimii 4 ani. Dumnezeu sa-i ajute acestui tanar condidat INDEPENDENT.

 23. Ce frumos si gatios bati campii…d-le ,,vechi comentator al acestui site,,. Crezi macar 1% din ce spui?

 24. Stimate scriitorule ,nu pot sa nu observ ca esti partinitor ,poate in urmatorul articol ne vei spune pe cine sa votam ,am mai vazut asta .
  Este suspect faptul ca s-a trezit tinerelul liberal ginerele unui foarte tacut consilier local si fiul unui alt ilustru….(la Avicola a fost ceva scandal ,nuuu?) ei si cand ai un asa bagaj genetic parca te poti incumeta sa faci politica .
  Cu ceva timp in urma actorul Victor Rebengiuc le oferea unor politicieni o rola de hartie igienica !!
  Ia luati cu toti mai fratilor ca e produsa in Romania !

  P.S. plicul l-am primit si eu si parca am remarcat ca e tiparit la Pelin ,un alt mare liberal ,aproape istoric!

 25. Cica e unul Gavril care vrea sa candideze ,,independen,,: a impartit fluturasi din banii primariei in tot orasul.Motive ca sa nu mai candidezi baiete: esti certat cu tata socru, adica cu papuc sluga credincioasa si consiler personal al lui Tuchel.Urat baiete sa fii certat in familie.Foarte urat.Pune mana si te impaca cu tata socru.Al doilea motiv.Nu prea te ajuta fata.Cam ai fata de golanas ca Tuchel si noi vrem sa scapam de astia.Al treilea motiv: cam multe coincidente la tine cu pnl-ul si esti din Corod.De la Gegi si Galbenus.Oi fi de dreapta nu?Mai bine stai acasa, ca din 42 mii si-o gasi tecucenii un candidat serios din Tecuci.

 26. Mișto lansare! Pentru Ciumacenco. Era și Țuchel pe acolo…

  Vasile Blaga a declarat, la Galaţi, la lansarea candidaţilor pentru primăriile din 58 de localităţi ale judeţului, că liberalii îşi propun ca în urma alegerilor locale să câştige atât Consiliul Judeţean, cât şi primăria municipiului reşedinţă. „Am venit să lansăm 58 dintre cei 65 de candidaţi şi mă bucur că se întâmplă la Galaţi, judeţ în care ne propunem să câştigăm tot: Consiliul Judeţean şi Primăria Galaţi”, a afirmat Vasile Blaga.
  Mișto! Incendiar, aș spune.
  Analiștii politici nu pot trage decât o singură concluzie după aceste afirmații: aceeași pe care am tras-o și eu. Și este abernat să tragi altă concluzie când declarația lui Blaga a fost „pe față”: se câștigă Primăria Galați de către Nicușor Ciumacenco, și șefia Consiliului Județului (la care aspiră încă dinozaurul Victor Paul Dobre, fosila politică încă în libertate). Ați auzit careva să se fi pronunțat o frază, mititică, de genul „Tecuciul va fi câștigat d eliberali”? Blaga nu a spus. Nici Gorghiu.
  Așa că lui Țuchel i-au dat cu FLIT și Blaga și Gorghiu. Și i-au mai dat cu FLIT vreo 2 autocare de liberali de la Tecuci (care nu erau toți liberali, dar foamea e mare și o plimbare pe gratis nu strică nimănui). Deși Țuchel dăduse ordin să se strige de bucurie când va urca el pe scenă, trebuia ovaționat, aplaudat, tra la la, au fost doar trei indivizi (băuți bine) care îl aveau șef de galerie pe Albert. Albert, angajatul lui Țuchel. Cum nu a ieșit cum a vrut Țuchel, cel mai sigur este că Albert va fi cel sancționat mai ales că și soră-sa a făcut gafa să posteze un filmuleț realizat cu camera ascunsă în spitalul tecucean unde se vorbește de șpăguțe, șpăgulițe și alte aranjament. Ghiciți cine va fi următorul exclus? Albert (intrat în PNL după ruperea USL, venit de la PSD).

  Cocotiera Alina Gorghiu a afirmat că filiala Galaţi a liberalilor este prima care s-a mobilizat privind lansarea candidaţilor şi a adăugat că are convingerea că acest an electoral va fi unul de „bun augur” pentru partid. „E foarte multă lume la lansarea candidaţilor. Sunt foarte încântată. Este prima filială care se mobilizează şi ne invită şi am convingerea că va fi un an de bun augur. O nouă administraţie înseamnă un suflu nou, dorinţa de a se schimba ceva din ce s-a făcut prost în toţi aceşti ani”, a afirmat Gorghiu.
  Fata asta minte de îngheață apele sau se minte singură sau nu mai știe ce e de capul ei. Alinuța, toată lumea știe de ordinele care se dau de la Centru (P.N.L. București): în data de…., trebuiesc strânși un număr de …X …persoane pentru a participa la: miting, lansări, pupături în fund, etc.
  Pentru Tecuci ordinul (da da da….ORDINUL!) a fost să fie transportați la Galați 300 de oameni. Două săptămâni au umblat lătrăii lui Țuchel pe ici pe colo ca să umple 2 autocare. Au făcut liberalii lui Țuchel inventarul la înjurături? Atunci, după ce numeri înjurăturile să te declari „încântată” păpușo! Iar chestia cu „ne invită”, las-o mai subțire Alino, că ne întoarcem iar la ORDINUL trimis de la Centru.
  În concluzie: Primăria Galați va avea primar în persoana candidatului Nicusor Ciumacenco, C.J.-ul va fi adjudecat tot de PNL (așa s-a stabilit la masa verde, ca să-i scape curul dinozaurului Dobre care 100% nu mai pupă un mandat de parlamentar), Tecuciul va fi adjudecat de altcineva, iar Beciul Domnesc îl adjudecă pe Țuchel.

  (P.S. Avea Țcuhel o față la lansare…….mamă mamă, de numa numa ….)

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!