shopify
analytics tool

Show jenant: Adunarea Asociaţiei 3A mai tare ca Vacanţa Mare

Adunarea-generala-asociatie-Tecuci-3  Hărmălaie, bruscări, comportament necivilizat prin acestea s-a caracterizat adunarea generală a asociaţiei de proprietari 3A din Tecuci. De mult n-am mai râs cu atâta poftă, cam de când era grupul Vacanţa Mare în vogă şi făcea emisiuni reuşite la ProTv. Ce avea să urmeze mi-a fost prevestit încă de la intrarea în Primărie. Administratorul Constantin Florescu stătea de strajă în faţa sălii de şedinţe şi ridica tonul ameninţător către cei care nu făceau parte din asociaţie şi doreau să asiste la lucrările adunării generale. S-a intrat pe bază de buletin – lucru lăudabil – pentru că a stopat pătrunderea în sală a străinilor. Administratorul şi-a depăşit totuşi atribuţiile luând loc la masa prezidiului şi încercând să conducă ostilităţile. Tabăra care nu-l are la inimă pe administrator (o parte dintre oameni erau cei propuşi pentru noul comitet, anulat în urma deciziei instanţei) a reacţionat imediat. Din sală s-au auzit şi fluierături. Un domn mai aprig s-a dus mai aproape ca să se răstească la administrator. Tot acest domn a bruscat mai târziu o bătrână care a venit în goană spre inginerul Nicolae Hodorogea-reprezentantul Primăriei. Administratorul Constantin Florescu a dovedit că deşi e la o vârstă înaintată dispune de o energie interioară debordantă ţinând cu dinţii până la sfârşit să stea la masa prezidiului. Spre final a găsit o soluţie ingenioasă. Masa prezidiului de fapt e formată din mai multe mese la rândul ei. Administratorul, care a avut ceva de comentat tot timpul, s-a desprins cu o porţiune şi s-a îndepărtat cam un metru pentru ca totul să fie acum în regulă, în viziunea lui. Comedie totală! Pentru alegerea persoanelor din prezidiu a durat în jur de jumătate de oră. ”Vom alege trei tovarăşi, sau domni”, a spus preşedintele asociaţiei Ovidiu Braia. Tot el i s-a adresat inginerului Hodorogea care a intervenit pe tot parcursul adunării invocând articole din lege: ”Dacă eram pe timpul comunismului erai împuşcat”. După alegerea prezidiului format din Durbacă, Braia şi Flutur, ultimul ales, o doamnă de fapt a fost singura care a reuşit să facă linişte în sală pentru câteva minute bune îndemnându-i pe oameni ca indiferent de opinie să se comporte civilizat şi să se respecte unul pe celălalt. Punctul culminant a fost descoperirea că procesul verbal, era în mare parte deja completat. Inginerul Hodorogea a luat registrul de procese verbale (ca probă) la subraţ şi a fost nevoit să fugă pe scena sălii ca un rugbist cu balonul oval, fiindcă era urmărit de bătrâna bruscată şi de alte persoane. Au intervenit în scurt timp cei câţiva poliţişti locali. Şedinţa s-a încheiat aici. Este invalidă. E posibil ca cel care a completat dinainte procesul-verbal să răspundă penal deşi nu este uşor de demonstrat cine a fost ”autorul”.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

10 Comments on "Show jenant: Adunarea Asociaţiei 3A mai tare ca Vacanţa Mare"

 1. tot un cetatean? mai (cenzurat) nu cumva esti tu administrator?:))) (enunt cenzurat pentru limbaj licentios)

 2. pe costache racovita in fiecare luna imi cere cate 10 -20 de lei chair si mai mult in plus ca cica se face reparati etc etc da nu se vede nimica , si daca se face reparati se carpeste, avand un locatar de pe acolo pac,pac a carpit treaba si peste 2 luni cere iar bani ca sa stricat carpeala.. :)) niste hoti toti administratorii.. pana ma supara si am sa ii fac o vizita de il bag sub birou (cenzurat)

 3. Încă o dovadă în plus că în Tecuci muierile sunt la comandă. Bărbaţii nu mai au cojones. Să-mi fi făcut mie administratorul figuri, mai ales cică are şi 80 de ani, îi montam o bucată în gură de îl lăsam lat. Poate înţelegeţi de ce ţiganii i-au încălecat pe români, Pentru că ei nu stau să se adreseze justiţiei. Ha,ha,ha,ha!!! Îşi fac dreptate singuri. De această laşitate a poporului român există rahaturi care au tupeu. Ăştia trebuie plesniţi imediat. Şi nu văd cum un administrator de bloc ştie unde am pus eu ştampila în cabina de vot. Asta e aruncată aşa la caterincă să ne dăm conspiraţionişti sau secretomani. Bănuiesc că nu există idioţi care să voteze cum zice cineva. Sau există ?! Doamne fereşte!

  • Sunt destui,au fost mancurtizati si numai gandesc, fac ceea ce li se spune de catre comisarii politici ai useleului. Care si ei la randul lor primesc ordine de la comisarii sefi Hulea si Grosu.

  • administratorul la care dumneavostra faceti referire, indiferent ca ridica ori nu tonalitatea, chiar isi face treba de administrator. si este printre singurii din Tecuci. Numai prin faptul ca a castigat in instanta procesul prin care s-a demonstrat ca semnaturile stranse sunt false.

  • Tot un cetatean | 2 aprilie 2013 at 00:02 | Răspunde

   Domnule cetatean, inseamna ca va vizitam in puscarie daca „dati bucati in gura si lasati lat”.
   Multumim Romaniei, pentru ca exista oameni ca dumneavoastra, aici si in toate inchisorile suprapopulate. Cred ca unii au mai scapat pe starzi.

 4. Sunt locatar al Asociatiei nr.3A. Ce s-a intamplat in toamna anului trecut cand o adunare generala a fost convocata prin intermediul unor semnaturi false si tot felul de scandaluri, este deplorabil si de neimaginat. O instanta judecatoreasca a decis ca aceea adunare sa fie anulata, atfel, aseara m-am prezentat la acel „circ” unde nu s-a decis nimic. Actualul administrator,de mai bine de 15 ani in functie, un clientelar politic, a falsificat procesul verbal si s-au scris peste 5 pagini din procesul verbal inainte ca adunarea sa inceapa. Faptul ca in momentul in care D-l Presedinte Braia vorbea, d-l Florescu cu o secunda inainte stia ce v-a spune Braia. Astfel pentru noi locatari a fost clar ca era totul o insecenare, plus ca numararea voturilor era una incorecta. Nu tin cu actualul administrator si sunt total impotriva comisarilor politici uselisti. DAR! Acest domn Florescu, cand un locatar merge cu o problema la dumnealui, raspunde cu injurii, cu amenintari, si cu ostilitate. Eu m-am prezendata la sediul asociatiei sa rezolv diferite probleme legate de inundatii de acoperisul blocului (probleme ce tin de asociatia nu de primarie sau alte institutii) si domnul Florescu a raspuns mereu ca nu este treaba lui ca se ne adresam altcuiva (treaba lui fiind doar strangerea de fonduri?). In fine omul este in varsta (80 de ani) si eu pledez pentru o schimbare, facuta corect si democratic, nu cu oameni politici, manipulari vizibile si rusinoase ori amenintari.
  SA LE FIE RUSINE TUTUROR CELOR CARE S-AU COMPORTAT RUSINOS , NECIVILIZAT SI VIOLENT.

 5. si se mai da pentru ceva: controlul asociatiilor reprezinra, in opinia lor, controlul alegatorilor care pot deveni, in anumite conditii, masa de manevra;
  tuchel este un politician abil si inteligent; dar pana si ceausescu a cazut la vremea lui…

  ps: hodorogea? un d….c care intamplator mai face boltari la negru si care uneori mai vinde cate o licenta de taxi…

 6. Popescu Mitica | 30 martie 2013 at 00:27 | Răspunde

  Soc si groaza la adunarea de la asociatia nr.3A. Vinovatul? Primarul Tuchel si gasca lui de comisari politici-Grosu, Hulea, Hodorogea s.a.
  care vor sa detina controlul comitetelor si presedintilor asociatiilor de proprietari, deoarece acestea conform legii incheie contracte in numele asociatiilor de proprietari. Si cum primarul intentioneaza sa bage in buget sume pentru separarea instalatiilor de distribuire a apei, il intereseaza ca asociatiile sa incheie contracte cu firmele agreate de USL.Tot la fel stau lucrurile si in cazul lucrarilor de reabilitare termica, unde 60% din bani vin de la UE, 20% primaria si 20% asociatiile.Deci aceasta batalie se da pentru bani, bani multi, pe care mafia uselista din Tecuci nu vrea sa ai piarda.In schimb pierd tecuceni care constata ca la asociatiile unde uselisti au preluat puterea intretinerea s-a triplat iar proprietari cu datorii sunt amenintati cu scoaterea la vanzare a apartamentelor

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.