shopify
analytics tool

Sfântă Manipulare, sublimul Șantaj!

sfanta-manipulare-Tecuci

Am asistat la ședința Consiliului Local Tecuci de astăzi unde, ca niciodată, era foarte multă lume și nu înțelegeam motivul acestui interes crescut brusc pentru ședințele CL. Aveam să mă dumiresc repede că de fapt participam la ”un spectacol” foarte bine regizat ce urma să fie înregistrat, fiind prezentă și televiziunea TV Galați, pentru prima oară fiind de față la o ședință de CL. În sală foarte multe familii tinere, care au fost convocate tocmai pentru a da multă credibilitate piesei ce se juca, manipulându-li-se necazurile și nevoile în ideea de a mai adăuga procente electorale primarului în funcție.

Începe spectacolul, personajul principal cu notițele în față își face numărul înfierând cu mult patos lipsa de caracter a consilierilor PSD care, prin absența de la ședință, “își dovedesc lipsa de caracter și de interes față de cetățenii care i-au votat”. Dar personajul principal ”uită” să precizeze că din cei 9 consilieri absenți la ședință, numai 4 sunt de la PSD. Emoția discursului produsă de antevorbitor determină personajul secundar, respectiv Petrică Papuc, luat de valul emoțional, să propună sancționarea consilierilor “obraznici și neascultători”. Se “uită” în același timp să se spună că, chiar dacă ar fi fost prezenți toți consilierii locali, ședința ar fi fost tot nelegală și hotărârile luate la fel pentru că în continuare președinte de ședință, în afara legii, era tot domnul Ghiță Andriuță.

Momentul care a adus sublimul în piesa derulată a fost totuși replica domnului Petrică Papuc care a afirmat, citez : “de la consilierul Militici nu am așteptări, pentru că e redus mintal, dar de la ceilalți aveam alte așteptări!”. Iar următoarea replică a pus punctul pe i, domnul consilier adresându-se cetățenilor prezenți în sală cu îndemnul … citeste intreg articolul

Sursa: traianbalanica.ro

4 Comments on "Sfântă Manipulare, sublimul Șantaj!"

  1. Bun, dar Lupascu Mircea nu ocupa ilegal functia de consilier si pe cea de director? Dar cu cele 30 de miliarde deturnate de acelasi domn de se mai aude? De ce DNA-ul nu s-a sesizat ?

  2. Este o vorba: Daca esti bun la ceva n-o face pe gratis! Aparent spitalul condus de profesionisti galbeni, cu mici insertii rurale, stim cu totii de unde, au crezut ca aceasta vorba se refera la ei. Candva chiar managerul a spus intr-o sedinta, citez: “Banii nu ne pica din cer”.

  3. Domnule dar ce se intampla cu spagile de la spitalul Tecuci? Nu poti sa intri pe poarta pana nu dai ceva. Daca ai o problema trebuie sa incepi cu 5-10 lei la asitente si mergi pana la 100 – 500 lei pe la medici. Acolo e privatizare totala. Iti iau si banii si pleci acasa si mai bolnav de cum erai cand ai venit ca habar nu au.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*