shopify
analytics tool

Serviciul Public Local de Asistenţă Socială Tecuci, angajeaza Consilieri (4 posturi)

Concurs-secretar-Tecuci

Serviciul Public Local de Asistenţă Socială Tecuci, Județul Galați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcţii publice de execuţie vacante:
consilier, clasa I, gradul profesional superior – 2 posturi;
consilier, clasa I, gradul profesional principal – 2 posturi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
> consilier, clasa I, gradul profesional principal:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul psihologie sau științe administrative;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 5 ani;
– să posede cunoştinţe de operare pe calculator.
> consilier, clasa I, gradul profesional superior:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul psihologie sau științe tehnice;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 9 ani;
– să posede cunoştinţe de operare pe calculator.

Paralela-45-Tecuci-Concedii

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 30 iunie 2014, ora 10.00: proba scrisă;
– 02 iulie 2014, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială Tecuci din str. Elena Doamna nr. 2, telefon 0372/727.239.
Concursul se desfășoară la sediul Primăriei Municipiului Tecuci, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 66.

7 Comments on "Serviciul Public Local de Asistenţă Socială Tecuci, angajeaza Consilieri (4 posturi)"

  1. Stimabili concetateni, daca aveti de facut comentarii despre familia Munteanu Alexandru fost director la IPILF agricultura,Munteanu Sergiu fiu,care sunt din Tepu si convetuiesc intre voi si il idolizeaza pe dl.Tuchel ,cu propaganda pe care o fac (aduna semnaturi de la locatari pt.o asociatie Pro Tuchel) va rog sa luati initiativa.Va multumesc !

  2. mandru ca sunt tapean | 30 mai 2014 at 22:32 | Răspunde

    Daca se mai incordeaza un pic va ingenuncheaza pe toti Tuchel. Care te dai mare ca esti tecucean? Aveti vreo problema ca ne angajam la Tecuci?

  3. Eiii…, hai ! concurs ? Se mai pregatesc ceva transferuri.

  4. Acest Sergiu Munteanu o fi ruda cu Adriana Munteanu care este in locul domnului Holban?

  5. Ce a facut Tuchel la Tepu? Nimic. Absolut nimic. Doar ca au fost mintiti tecucenii. A facut cu Galbenus niste alei prin cimitir.

  6. Sunt deja ocupate aceste posturi,de exemplu dl,Sergiu Munteanu,fiul lui Alexandru Munteanu,fost director la IPILF Tecuci (agricultura),care este din Tepu si se lauda ca a facut afaceri cu actualul primar,a se vedea tranzactia cu serele de la Munteni.Dupa inscaunarea d-lui Tuchel si in urma propagandei facute de A.Munteanu ,pacalind pensionarii din perimetrul:Casa de Cultura si pina la vechiul “Complex” cu realizarile d-lui Tuchel,fiul sau a fost angajat la acest serviciu.A se verifica ca acest A.Munteanu face propaganda in permanenta pro PNL si hartuieste pe toti cei cu care intra in vorba despre realizarile avute la Tepu de dl.Tuchel.Sunt apolitic.Ce spune PSD ?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!