shopify
analytics tool

Șeful de post din Movileni acuzat de ucidere din culpă

la vanatoare

De la o zi la alta în cazul bărbatului de 50 de ani, mort în timpul unei partide de vânătoare, apar noi detalii. Potrivit anchetatorilor, Mircea Tanislav a fost împușcat din greșeală, chiar de către partenerul său de vânătoare, șeful de post din comuna Movileni. „S-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați față de inculpatul Dobri Isabel Lucian, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și de braconaj.

Inculpatul este agentul șef de post din localitatea Movileni. Avem concluziile preliminare ale raportului constatator, al decesului victimei.  Se concluzioneaza de către medicii specialiști că moartea a fost violentă din cauza leziunilor de mare gravitate, produse prin împușcarea cu armă cu alice. Inculpatul a recunoscut comiterea infracțiunii, spunând că a fost vorba despre un accident. Arma s-a descărcat accidental, în timp ce se afla în apropierea victimei“, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați. Inițial, polițistul acuzat de ucidere din culpă le-a spus anchetatorilor că partenerul său de vânătoare s-a împiedicat și a căzut cu abdomenul în arma de vânătoare care s-a descărcat.

Procurorii au luat în calcul chiar și varianta unei sinucideri, însă după ce au pus cap la cap toate informațiile, au ajuns la concluzia că Mircea Tansilav a fost împușcat chiar de către partenerul său. Deocamdată, polițiștul este cercetat în stare de libertate. ,,În baza comunicării făcute de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, agentul șef de poliție a fost pus la dispoziția șefului inspectoratului“, a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galați.

Un articol pe aceeaşi tema puteti citi AICI

 

Fii tu primul care comentează on "Șeful de post din Movileni acuzat de ucidere din culpă"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*