shopify
analytics tool

Ședință ordinară a CL, joi 31.10.2013

Vot in consiliu

În data de 31.10.2013, Consiliul Local Tecuci este convocat în ședință ordinară, evenimentul având loc la Sala mare a Primăriei la orele 16. Pe ordinea de zi sunt următoarele proiecte:
1.  Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unui imobil în suprafață construită de 101,96 mp, situat în Tecuci, strada Republicii nr.2, nr. cadastral 100210-C1.
2.  Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unui imobil în suprafață construită de 190 mp, situat în Tecuci, str. 1 Decembrie 1918, nr.73 – Zona Parc Central, nr. cadastral 105388-C5.
3.  Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unui imobil în suprafață construită de 55 mp, situat în Tecuci, str. 1 Decembrie 1918 nr.73, nr. cadastral 105388-C6.
4.  Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unui imobil în suprafață construită de 23 mp, situat în Tecuci, str.1 Dec 1918 nr.73, Zona Parc Central, nr.cadastral 105388-C8.
5.  Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unui imobil în suprafață construită de 18 mp, situat în Tecuci, str.1 Decembrie 1918, nr.73 – Zona Parc Central, nr.cadastral 105388-C10.
6.  Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unui imobil în suprafață construită de 18 mp, situat în Tecuci, str.1 Decembrie 1918, nr.73 – Zona Parc Central, nr.cadastral 105388-C9.
7.  Proiect de hotărâre privind acceptarea unor unități administrativ-teritoriale din județul Galați, în calitate de membre ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul Regional Apă Galați”.
8.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Master Planului actualizat pentru județul Galați și a listei prioritare de investiții pe termen scurt 2014-2020.
9.  Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării proiectului de investiții „Asistența tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Galați, în perioada 2014-2020”.
10.  Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unui contract de asistență juridică.
11.  Proiect de hotărâre privind aprobare tarife practicate de societatea Cimitirul Eternitatea S.R.L. Tecuci pentru lucrări de prestări servicii către Municipiul Tecuci.
12.  Proiect de hotărâre privind aprobare tarife practicate de societatea Zooland Tec S.R.L. Tecuci pentru lucrări de prestări servicii către Municipiul Tecuci.
13.  Proiect de hotărâre privind actualizare tarife practicate de Casa de Cultură Tecuci.
14.  Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local în vederea închirierii unui teren în suprafață de 24 mp aparținând domeniului public al UAT Municipiul Tecuci, aflat în administrarea unității de învățământ Colegiul Național Calistrat Hogaș.
15.  Proiect de hotărâre privind preluarea în administrare cu titlu gratuit a obiectivului „Pasarela de beton Tecuci” aflat în administrarea A.B.A. Prut – Bârlad, S.G.A.Galați.
16.  Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la H.C.L. nr.96/30.05.2013 și contractul de concesiune nr.1610/PJ/04.06.2013 încheiat între Municipiul Tecuci și Societatea Ecoprest Tec SRL.
17.  Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la HCL 95/30.05.2013 și contractul de concesiune 1614/PJ/04.06.2013 încheiat între Municipiul Tecuci și Societatea Zooland Tec SRL.
18.  Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la HCL 94/30.05.2013 și contractul de concesiune nr.16008/PJ/04.06.2013 încheiat între Municipiul Tecuci și Societatea Ecogroup Tec SRL.
19.   Proiect de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgență.
20.   Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local în comisile Locale de administrație și Comisiile de Caliate din instituțiile de învățământ de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Tecuci.

7 Comments on "Ședință ordinară a CL, joi 31.10.2013"

 1. Romeo,daca nu esti bine informat sa stii ca la Tepu nu a fost si nici nu o sa fie cale ferata.Cei din Tepu au venit cu magarul sa-si scoata buletin laTecuci.Am avut ocazia sa merg la o vinatoare in vremea apusa pe meleagurile tepene,sunt coboriti din copac,mergeau cu cizmele (stingul in dreptul) sa nu ii miroase vinatul,ce dracu mai comentezi de asfalt,deja ai devenit incomod.

 2. Hai sa nu mai platim impozitul la masini.Mi-am rupt suspensia,directia in gropile din oras,paguba cine o suporta?…fraierul de mine pentru ca platesc ca un om cinstit impozitul si primaria freaca bucsele si pivotii .Stie primarul cit costa o astfel de reparatie la o masina modesta Dacia?Noi nu avem banii lor ,ei circula cu masini de serviciu si mai putin cu cele personale de zeci de mii de euro.Care este diferenta si solutia dragi tecuceni?

 3. poate doaboara copacii…. ca pe vremea lui lazar…si face o piata mare sa se vada el, primarele, de departe…cat mai departe..

 4. Dar cine a spus ca bustul domnitorului va ramane intre copacii? In macheta care insoteste proiectul nr. 21/2013, realizat de PFA Bodoga Dragos Andrei, cu titlul Reamplasare grup statuar Alexandru Ioan Cuza, nu se vede nici un copac in jurul monumentului. De aici deduc ca copacii care acum inconjoara amplansamentul monumentului vor fi taiati. Chiar oficiosul primariei ,ne anunta in ultimul numar, ca toti copacii de pe str. 1 Decembrie 1918, intre primarie si hotel vor fi taiati, pentru a face loc unei a treia benzi de circulatie.

 5. Intre timp s-au executat marcaje – de nicaieri catre niciunde – marcaje longitudinale peste gropile transversale – este cel mai elocvent exemplu de bani sifonati din bugetul primariei -in fond , din banii nostri.Mai e ceva de spus?Da! Sa va fie rusine!

 6. Doamna Arhitect Sef,
  Am constatat impreuna cu toti tecucenii ca statuia domnitorului Cuza a fost mutata de la vedere…intre copaci.Banuiesc ca sunteti absolventa unui institutii cu prestanta si respectati un cod deontologic al ordinului arhitectilor.
  Sunt curios unde in toata invatatura de care ati avut parte scrie ca locul unei statui este ascuns intre crengi si copaci ?Daca primarul nu stie aveti obligatia sa-i spuneti.Daca nu-i spuneti inseamna ca sunteti partasa unei nerespectari a codului deontologic si atunci …
  Oricum , locul acelei statui nu este acolo!Faceti ceva sa indreptati lucrurile pentru ca veti ramane in istoria neagra a Tecuciului ca fiind arhitectul care a ascuns statuia lui Cuza!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!