shopify
analytics tool

Şedinţă extraordinară a Consiliului local, mâine 8 iulie 2014

Vot in consiliu
Marţi, 8.07.2014, Consiliul Local Tecuci este convocat în şedinţă extraordinară. Întrunirea are loc în sala de şedinţe a UAT Municipiul Tecuci, la ora 8, pe ordinea de zi fiind următoarele proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Master Planului revizuit şi a Listei prioritare de investiţii ce asigură serviciile de apă şi apă uzată în judeţul Galaţi, completare etapa 2007 – 2013.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie a bugetului centralizat al UAT Municipiul Tecuci pe trimestrul I 2014.

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului centralizat şi lista de investiţii 2014.

4. Proiect de hotărâre privind completarea Regulamentului privind stabilirea şi încasarea taxei de habitat cu destinaţia salubrizare.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea modificării Organigramei şi a Statutului de funcţii ale serviciului Public Local de Asisteţă Socială.

Zanette

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de consultanţă şi reprezentarea juridică de către Spitalul Municipal ,,Anton Cincu’’ din Tecuci.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de servicii de reprezentare juridică.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea PUD – extindere Spaţiul comercial- str. 1 Decembrie 1918, nr. 115, municipiul Tecuci, jud. Galaţi.

9. Proiect de hotărâre privind revocarea dl. Mircea Iulian din funcţia de administrator/ director al Societăţii Zone Verzi Tec SRL Tecuci.

10. Proiect de hotărâre privind revocarea dl. Mocanu N. Iulian din funcţia de administrator/ director general al Societăţii Zooland Tec SRL Tecuci.

11. Proiect de hotărâre privind revocarea d.nei Maros Iordana Daniela din funcţia de administrator/ director general al Societăţii Cimitirul Eternitatea SRL Tecuci.

12. Proiect de hotărâre privind revocarea d.lui Cîmpanu C. Tudor din funcţia de administrator/director general al Societăţii Ecoprest Tec SRL Tecuci.

13. Proiect de hotărâre privind revocarea d.lui Pintilie Dănuţ din funcţia de dirrector executiv al Societăţii Pieţe Prest Tec SRL Tecuci.

14. Proiect de hotărâre privind revocarea d.lui Goia Daniel din funcţia de director executiv al Societăţii Ecogroup Tec SRL Tecuci.

15. Proiect de hotărâre privind revocarea d.lui Ştefan Florin Nicuşor din funcţia de director executiv al Societăţii Rampa Rateş SRL Tecuci.

16. Proiect de hotărâre privind schimbarea din funcţia de Viceprimar al UAT Municipiul Tecuci, prin revocare, a d.lui Radovei Dănuţ Petrică.

17. Proiect de hotărâre privind alegerea Viceprimarului UAT Municipiul Tecuci.

25 Comments on "Şedinţă extraordinară a Consiliului local, mâine 8 iulie 2014"

 1. tecuceni voi nu vedeti ca face ce vrea din tecuceni, mai nou acum da afara din organigrama asistentii personali ce au grija de persoanele uc handicap ca sa angajeze tapeni si pupatori de cur, oarecand ne mai trezim si punem bariera pentru tapeni si sa nu mai intre in tecuci.( cand spun tapeni nu ma refer la toti locuitori din tepu ci la pupincuristi angajati de apean)

  • este a doua transa de asistenti personali care o da afara. Prima transa da-to mai demult. Pai d eund ebani de concerte si salrii de 40 milioane? din banii handicapatilor si din taxa de habitat.

 2. Pe vremea lui fiki, fondul de salarii era de 7 miliarde pe luna si era criticat de papuc in consiliul local ca da prea multi bani la functionari si nu face nimic pentru oras. Pe vremea lui Tuchel fondul de salarii este 20 miliarde pe luna si face si ceva pentru el si golanimea din jur.

 3. “Si pentru cultura ta Tuchel v-a mai fi primar inca 2 mandate cel putin” ,Si pentru cultura ta peste 2ani Tuchel trebuie ales de tecuceni si tot pentru cultura ta tecucenii NU IL MAI VOR.Pe oamenii ii doare in fund de culoarea lui si a lor politica.

 4. Plang la colturi psdistii , eu doar imi exprim afinitatea fata de Domnul Tuchel , care mi se pare in continuare singur om capabil din intreaga masa politica , care la Tecuci vrea sa faca ceva.
  Tu stii tinere ca el nu sta 3 secunde prin primarie si tot timpul este ocupat de interesul cetateanului , mai mult merge foarte des la Galati sau in Bucuresti sa acceseze si sa implementeze fonduri si proiecte europene.
  Si pentru cultura ta Tuchel v-a mai fi primar inca 2 mandate cel putin , o data ce a scapat de aburitii astia de la psd , numai are obstacole si poate face ceva efectiv.

 5. va mai amintiti cand pe vremea lui fiki, hulea mitica lucra la parcul zoo. Atunci fiki l-a dat afara pentru ca vanduse leul la niste interlopi din Targoviste. evenimenul a fost dat si la Protv. Asa ca un i…p nu avea cum sa isi alega viceprimar dect tot un i….r. Dar sa ne intrebam oare cine l-a recomandat lui Tuchel pe acest Hulea Mitica? Cine este in spatele acestei propuneri? Oare domna director de la Biblioteca?

 6. Cu cata nerusinare schimba, inlocuiesc dupa interesele de moment ale gastii!
  Oameni buni, treziti-va, ne-am obisnuit deja cu aceste abuzuri si, in loc sa atacam esenta, ne plasam ca papagalii de partea uneia, sau a celeilalte bande care se confrunta pentru prada. Prada fiind noi, banul public, avutul public – atat cat mai e!
  Aceste posturi nu sunt ale lor, ale gastii pnl-psd sau pnl-pdl, ele sunt ale noastre, ale municipiului Tecuci, care are dreptul sa aiba institutii, regii conduse bine, de oameni competenti, nu de oamenii gastii. Cei care sunt acum demisi au fost probabil niste incapabili, cu gandul la furat si sunt acum inlocuiti cu alti incapabili, tot cu gandul la furat. Consiliul local este platit de noi, exista pentru noi, trebuie sa se ocupe de trebile orasului, care sunt multe si grave, nu de interesele gastii.
  E adevarat ca ei fac aceste golanii deoarece exista o lege care le permite, deoarece intreaga noastra societate functioneaza pe baza de gasti. Dar omul sfinteste locul si la noi nu exista OMUL. Nici Tuchel, dar nici ipocritii din psd care, fiindca nu fura ei, o fac pe moralistii.

 7. Acest personaj desprins parca din basmele copilariei pline de intamplari neasteptate si personaje fantastice, Hulea Mitica nu se poate numi decat un “TRA DA TOR”, care pentru interesele personale la care viseaza de vreo 20 de ani a vandut munca PSD-ului pe un post de Viceprimar de care nu se va bucura pana la prima zapada, luindu-i in bataie de joc pe cetatenii acestui municipiu, tocmai acum cand opozitia incepuse intr-adevar stoparea jafului de la banul public al tecucenilor. Domnule Hulea ai vandut meciul…… sa-ti fie RUSINEEEEEEEE !!!!!!!

  • Sa i fie rusine nu e suficient. Aveti grija cum va comportati cu el cand il vedeti pe strada, ca doar este si el viceprimar cateva zile. Alergati ,,piticul gras,, pana la iesire din Tecuci. Eject.

 8. nu prea il duce capul pe hulea asta. urmeaza excluderea lui din partid, pierderea postului de consilier, numirea altuia dinn PSD si avem majoritateeeeeee.

 9. AZI PSD-UL A FOST ELIMINAT DEFINITIV DIN SCENA PUBLICULUI TECUCEAN , DAR SA ,SE STIE CA DOMNUL PRIMAR CHIAR NU ARE URA PE , PSD SI A MAI LASAT O URMA SOCIALISTA CA VICEPRIMAR
  TOT RESPECTUL PENTRU DOMUL TUCHEL , A DEMONSTRAT CA , DESI ANTIPATICII DE LA PARTIDUL ROSU L-AU VORBIT DE RAU PE LA COLTURI INCA DIN PRIMA ZI , ACESTA A DEMOSTRAT CA INCA II RESPECTA , SI DESI “LE-A DAT O PALMA” TOTUSI A RAMAS UN VICE PSD CEEA CE INSEAMNA CA DOMNUL PRIMAR INCA TINE LA ALIANTA CARE L-A FACUT PRIMAR SI ANUME “USL”
  BRAVO , AVETI SI IN VIITOR VOTUL MEU , DE ASTA AM VENIT SI LA DUMNEAVOASTRA IN PARTID , PENTRU CA STIU CA O SA CONTINUATI SA ADUCETI TECUCI-UL LA STANDARDE EUROPENE
  VA MULTUMIM
  IAR EU VA IUBESC CA OM SI CA PRIMAR

  • Mare pupator in cur mai esti mah Claudiu! Oamenii se plang la toate colturile de cat I-a asuprit Tuchel (concret nu a facut nimic pentru noi)iar tu mori de dragul lui. Mare dragoste din partea ta dar o fi reciproca dragoastea asta a ta? Cu PSD sau fara,pentru tecuceni Tuchel tot o l…a ramane ! Iar de votat nu mai visa ca nu mai pupa in veci asta al doilea mandatdoar daca repara ce a stricat pana acum ceea ce nu cred.

   • Ce voi va ganditi daca el sa mai pupe al doilea mandat? Dupa dezastru caere l-a facut voi va ganditi ca sa candideze din nou? Eu zic sa faceti ceva ca sa nu mai termine mandatul. Pai daca in 2 ani a distrus orasul in halul asta, pai in urmatorii doi ani nu mai ramane nimic. Poate ca ar trebui sa luati masuri.

    • Domle Hulea Mitica, vecin cu Grosu Constantin si Grigoras Sandel a demonstrat ca lupta si el impotriva oamenilor din Tecuci.

  • Onorate domn…Hulea Mitica a fost uns viceprimar pt ca Tuchel sa isi poata trece celelalte proiecte de pe ordinea de zi. mai avea nevoie de un vot in CL, iar Hulea si-a tradat partidul si a contribuit la destituirea colegilor sai de partid..intrebarea mea este alta…din motivatiile citite privind destituirea directorilor psd am dedus faptul ca acestia erau incompetenti si nu isi faceau treaba. Oare toti ceilalti directori ai Pnl-ului sunt atat de bine pregatiti? a da..sunt pregatiti la a fura motorina, a dormi la cimitir, a fura de la piata, etc. Onorate Claudiu bucura-te cat mai ai timp daca il iubesti asa mult…in 2016 noi, restul tecucenilor, ii spunem “pa, pa”.

  • Si eu te iubesc,nebunatico

 10. Halal sedinta!Aia de langa Ani Dumbrava mai avea un pic si murea acolo(tot isi dadea cu apa pe fata)mai ridica si ea mana cand ii vedea pe restul ca ridica.Mitica Hulea este si el tot psd-ist,deci nu vad cu ce le-a tras-o.Primarul are majoritatea in consiliu acum dar sicanele politice sunt departe de a se fi incheiat.Tare am impresia ca Radovei a fost schimbat din ordinele lui Butunoi.

 11. pana acum n-am crezut ca vad om mai prost ca viceprimarul radovei. azi m-am convins ca m-am inselat, si asta datorita lui Hulea.

 12. Uraaaa. Hulea Mitica viceprimar. ?Ce le-a tras-o colegilor psd isti. De acuma ca are viceprimar poate va face si tuchel ceva in orasul asta ca s-a distrus de tot cu atata cearta. Trebuie sa o termine odata ca de 2 ani nu face nimeni nimic, doar se cerata pentru bani si orasul s-a distrus, arat ca acum 20 de ani. Acuma ca are si viceprimar si PDL istii alaturi in alinta cu PNL -ul deci se poate face ceva si pentru fraierime.

 13. Orasul lui Caragiale

  Transmitem in direct din sala de sedinte a primariei, printre clichete de pahare si valuri de sampanie, in plina sarbatoare tuchelista, dupa lovitura de maciuca aplicata astazi PSD-ului local, prin numirea consilierului Hulea Mitica in functia de viceprimar. Vom reveni.

  • Spui tu orasul lui Caragiale? Nu cred ca e de gluma ce se intampla. Oamenii mor in dispensarul Anton Cincu iar astia se cearta pentru furat. Pe vremea lui Caragiale se certau, glumeau dar nu furau banii oamenilor ca sa fie condamnati la moarte. Nu exista comparatie cu vremea lui Caragiale. Astazi se moare in case de foame, se moare in dispensarul Anton Cincu fiindca nu mai sunt doctori, sunt numai asitente absolvente de scoala 10, Negru fura toti banii cu Tuchel. Ia si el da si la altii, inventeza tot felul de lucrari inutile gen reparat statuii, mutat statui, in asa fel ca sa se poata fura. Nu se face nimci pentru cetateni, doar se fura si se certa pentru furat. De 2 ani e un dezastru al orasului Tecuci. Mai rau ca la inundatii.

  • Cum zgomotele carnavalului tuchelist si fumul bengalelor s-a imprastiat, iar saltimbancii au plecat la casele lor, putem discuta la rece despre evenimentele care au avut loc astazi.Inca de sambata, cand primarul Tuchel a anuntat demisia consilierului Nacu – va aduceti aminte, cel amenintat de primar cu ANI- si refuzul de a pune pe ordinea de zi validarea consilierului propus de PP-DD, pe motiv de lipsa al procesului-verbal al comisiei de validare, aparusera speculatii cu privire la rasturnarea artificiala a majoritatii in Consiliu Local. Un rol important jucandul secretara primariei, care a facut pierdut procesul verbal, desi consilierul Bulhac sustine ca acesta exista si a fost semnat in fata doamnei Popovici, iar mai apoi la contrat pe un consilier care a sustinut ca respectiva a actionat la ordinul primarului. Eu unul cred ca consilierul nu a mintit avand in vedere ca si in alte cazuri , secretara primariei a procedat la fel, sustinand ca nu poate oferi informatii in baza legii accesului la informatii publice din ordinul primarului.
   In aceste conditii pentru asi pune in aplicare planul de inlaturare a pesedistilor din conducerile societatilor infiintate in urma cu 2 ani, pentru satisfacerea clientelei useliste, si a viceprimarului, mai era nevoie de un vot. Acesta a fost obtinut prin racolarea consilierului Hulea Mitica, de la PSD. Acesta se facuse pana acum remarcat doar prin interventii care starneau hohote de ras si ilaritate, printre consilerii si asistenta prezenta la sedintile consiliului local, ca sa nu spun mai mult. A socat si modul cum a venit imbracat la aceasta sedinta,avand pantalonii rupti .
   Faptul ca in momentul in care presedintele de sedinta, dl. Papuc, a anuntat propunerea pt. functia de vice- primar, majoritatea consilierilor aveau capul in pamant, iar consilierul judetean Liviu Butunoi avea o privire de-a dreptul siderata, cred ca spune totul despre grotescul momentului petrecut in sala de sedinte a primariei.
   Este de presupus ca si in urmatoarele zile, vom avea parte de astfel de comedii burlesti, puse in scena de primarul Tuchel, acest Machiaveli al Tecuciului, avand in vedere ca mai sunt directori de destituit si de facut noi numiri in functii de conducere, de acesta data din tabara noilor aliati.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*