shopify
analytics tool

Ședință de îndată a consilierilor locali, astăzi 20.nov.2015 la ora 16

Consiliul-local-Tecuci

Prin Dispoziția nr. 2614 din 20.11.2015, emisă de primar Gerhardt Daniel Țuchel, a fost convocat Consiliul local Tecuci în ședință de îndată.

Ședința are loc astăzi, 20 noiembrie, la ora 16. Pe ordinea de zi se află proiectul: „Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2016”.

„Conform propunerilor mele, din simulări reiese că tecucenii, în 2016, vor plăti mai puțini bani decât în 2015 către bugetul local.

Astăzi am convocat Consiliul Local Municipal în vederea aprobării taxelor și impozitelor locale pentru anul următor. Contrar știrilor false și dezinformărilor apărute în presă săptămâna trecută, am propus și sper ca majoritatea liberală să aprobe ca impozitul pe clădiri și terenuri să fie la cotele minime prevăzute de Noul Cod Fiscal.
Deși impactul bugetar va fi unul semnificativ pentru noi, în anii trecuți în mod tradițional la Tecuci taxele și impozitele fiind la niveluri maxime, îmi exprim încrederea că prin măsura liberală susținută vom crește încasările la bugetul local, dând o atenție sporită colectării rămășițelor rău-platnicilor din anii anteriori” a precizat primarul Gerhardt Daniel Țuchel.

Fii tu primul care comentează on "Ședință de îndată a consilierilor locali, astăzi 20.nov.2015 la ora 16"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*