shopify
analytics tool

Primarul Tecuciului doreste propriul serviciu de salubrizare

Primarul Municipiului TecuciPrimarul Eduard Finkelstein intenţionează să înfiinţeze un serviciu în cadrul primăriei care să se ocupe de salubrizarea stradală.  Deşi este an de criză, iar unii primari duc lipsa de idei la capitolul “metode de iesire din criza”, in cadrul Administratiei Locale din Tecuci lucrurile decurg altfel. Primarul Eduard Finkelstein intenţionează să înfiinţeze un serviciu în cadrul primăriei care să se ocupe de salubrizarea stradală.  „Societatea privată care a avut acest serviciu concesionat până acum a făcut treabă, dar intentionez sa fac acest serviciu cu oamenii primăriei”, spune primarul.
Edilul orasului a făcut deja calculele şi spune că, după ce va investi în achiziţia unor maşini de gunoi şi a unora de măturarea a străzilor, serviciul ar putea să aducă bugetului local economii de 500.000 de lei pe an.

2 Comments on "Primarul Tecuciului doreste propriul serviciu de salubrizare"

  1. ideea e buna atat timp cit se va pastra o transparenta clara a afacerii,…

  2. In sfarsit vad o idee extraordinara a unui primar de localitate. Acum depinde si cat de puternica este mafia gunoaielor din Romania. Ca s-ar putea sa primeasca primarul un telefon de la „centru” ca sa-i domoleasca ideile.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!