shopify
analytics tool

Se anunţă vremuri grele pentru liberalii gălăţeni

Liberalii-Galateni-Dobre-Stan-Tuchel

Cu puţin timp în urmă, fără a avea pretenţii de a fi specialişti în domeniu, ne-am apucat de treabă şi am realizat un sondaj cu privire la apropiatele alegeri europarlamentare.

Şi, uite aşa, am ales noi un eşantion de indivizi de la oraş dar şi de la ţară, bărbaţi şi femei, pe vârste diferite şi tot aşa, respectând regulile învăţate la sociologie.

Am tras linie şi astfel stau lucrurile la nivelul Republicuţei noastre: Alianţa PSD, PC, UNPR – 55%; PNL – 9%, PDL – 12%, restul, alde PMP, Forţa Civică, PP-DD, PNŢCD, PRM, nu trec de pragul de 5%, învârtindu-se fiecare între 0,8 şi 3%.

Despre PDL-ul local nu o să facem vorbire, cu un trecut ce încă nu s-a cicatrizat în mintea alegătorilor şi, lovit din toate părţile, este greu să se ridice şi să arate a opozant şi puternic partid care să mai dea frisoane cuiva.
Din punctul nostru de vedere, cea mai mare problemă o reprezintă PNL-ul gălăţean, la care dacă ar fi adevărat în final scorul de 9% ar însemna un DEZASTRU cu conotaţii greu de anticipat şi de digerat pentru stafful partidului, cât şi pentru ceilalţi actori politici aflaţi în dezechilibru total pe eşichierul dreptei, faţă de cel al stângii.

[poll id=”10″]

Or, aici, la noi în Republicuţa GALAŢI, stânga, roşul la culoare, este imbatabilă cu 55% faţă de vreo 20% în total al celor din Opoziţia de dreapta. Ne (vă) place sau nu, aceasta este realitatea sub care trăim şi se vor desfăşura viitoarele alegeri …citeste intreg articolul

Sursa: impact-est.ro

13 Comments on "Se anunţă vremuri grele pentru liberalii gălăţeni"

 1. Iata cum se curg banii tecucenilor in buzunarele ,, baietilor destepti”; Cu 218.471,71 lei, echivalentul a peste 48.500 de euro, Primăria Tecuci a atribuit direct prin SEAP conform Notificarii de atribuire la cumpararea directa numarul 92847 din 04.04. 2014 – firmei SC CRICONS SRL din Galați. Firma este administrată de STANCIC TRAIAN, unul din asociatii din firma galățeană TANCRAD CONSTRUCT SRL. Celălalt administrator, STANCIC CRISTINA ELENA, este asociat unic in firma SC ASTANDIC SRL, firmă căruia i s-a atribuit direct contractul pentru lucrări de îmbrăcare alei din Parc.

 2. Tin aproape vechii cu noii… ieri la noi la adunare la Muncitorul o fata de nomenclaturist comunist Fumea a incercat sa doboare intreaga adunare sa se puna ea sefa. Metodele sunt aceleasi – forta pumnului si lipsa inteligentei. Anii s-au schimbat. Din pacate cu Muncitorul e terminat. E bine sa stie lumea prin intermediul presei! MUNCITORUL l-au furat comunistii!

 3. Popescu Mitica | 6 aprilie 2014 at 00:33 | Răspunde

  Cred ca aceste atacuri al adresa PSD-ului local sunt opera penelistilor care au trecut la ofensiva, sustinuti si de o agresiva campanie investitionala a primarului dictator, care pentru a scoate ochii tecucenilor arunca cu miliardele , la tot felul de firme fantoma, care apar in acte cu 1 – 2 salariati, pentru deszapezire, inchirieri de iepurasi, modernizare iluminat in parcul public si asfaltare alei in acelasi parc etc. Toate aceste cheltuieli prin incredintare directa. Si curtea de conturi tace, sau poate e pe blat, nu putem stii.

 4. Cred ca un sondaj corect, indiferent sub ce forma ar fi el, trebuie sa faca referire la toti cei implicati, nu doar o parte sa fie amintiti, restul la rubrica si altii. Cred ca este o simpla omisiune.
  Cunoastem cu totii modalitatile de manipulare a acestor sondaje prin diverse practici.

 5. Nu cred ca psd-ul va scoate 60% , am auzit ca Butunoi are targhet de 55% , moarte sigura pemtru el. Nu cred ca va scoate acest rezultat deoarece atat Butunoi cat si psd-ul nu au facut nimic pentru noi cetatenii acestui oras. M-ai mult psd-ul l-au numit pe NULITATEA de RADOVEI viceprimar care a dat dovada ca fiind ce-l mai prost si tradator memdru psd. Eu personal nu voi da votul psd-ului din urmatoarele motive. Ma uit catre psd si ce vad , o vad pe doamna Cambanache, fosta pdl-ista,eu nu ma simt reprezentata de aceasta …, Nacu ,un ana…t cu 4 clase mare consilier pupi….t pdl-ist, Anton un fost si actual infor… al sec…, Mircea Iulian ,o sluga , mai nou lingaul lui Butunoiu, Pintilie, intrand in psd cu dorinta de a fi angajat ca instalator ,dand dovada de lingau cu expierenta avand recomandarea ca fiind o buna sluga si om de casa ,expierenta acumulata ca om de curte al lui Stan, Maros Daniela Iordana stim cu totii cum a ajuns director la cimitir…., Florin Stefan un inf…r uns director de Butunoi si multi altii, pentru ei sa votez eu psd-ul??? Votatii voi care va regasiti reprezentati de aceste persoane… Succes domnule Butunoi, sper sa scoateti 55%….

  • Din panoul acesta sumbru al PSD lipsește T. Cruceanu, suflătorul în urechi, Talleyrand-ul politicii de doi bani, cel care a cărat valizele, umbrela și căciula lui Secară, Lazăr și alții ca ei… Cândva erau la PSD intelectuali valoroși profesori, medici, ingineri, dar acum le-au luat locul tot felul de interolpi cu rang de grigorași de cartier…. iar nulitatea aceea de Retevei, ordonanța bleagă a lui Țucal, este bomboana de pe coliva pesedistă… Iartă-i Doamne că nu au știut ce au votat!

 6. Intr-un articol recent, Alina Mungiu-Pippidi, fata de care eu am in general mari dubii, considera ca la europarlamentare trebuie sa votam partidele, iar principalul criteriu ar trebui sa fie prestatia guvernului sustinut de fiecare partid. Consider ca este incorect si ca ar trebui sa conteze lista candidatilor, valoarea celor ce deschid listele.
  Asa ar fi normal, dar tinand cont de nivelul majoritatii alegatorilor, pentru care nu exista nicio deosebire intre Monica Macovei si cine stie ce imbuibat caruia i-a venit cheful sa-si adauge si titlul de eurodeputat, din pacate va conta partidul care-i scoate din casa si-i mana la vot. Pe langa acestia, mai sunt si cei pentru care PSD ramane o veche fixatie, sau cei care cred usor in gogosile recent pudrate. Si cum guvernul actual a facut aproape numai politica tragand, fireste, pe turta lui si exagerand prostiile guvernelor PDL, este explicabil scorul obtinut in acest sondaj.
  PNL, rupand alianta cu PSD cred ca si-a asumat si riscurile electorale. Faptul ca au ramas uniti in aceste imprejurari, desi in teritoriu aproape toti sunt niste fripturisti, spune ceva. Faptului ca si-au asumat aceste riscuri si au parasit puterea, eu ii dau o singura interpretare: au descoperit niste aspecte extrem de urate si de periculoase, pe care s-au temut sa le mai gireze.

 7. Depinde ce partid face sondajul…. daca e de la PSD au 60% … daca e de la PNL au 60% daca sunt de la PDL astia au mai mult 80% …. important nu e sondajul ce cu cine votam ,dat fiind ca, in momentul in care votati un europarlamentar, nu votati de fapt PSD, PNL, PDL sau alt partid romanesc, e bine de stiut care sunt grupurile politice din Parlamentul European :

  Partidul Popular European ( PPE) reuneste formatiuni de toate orientarile si culorile- PDL, UDMR, Miscarea Populara. si PNTCD fac parte din acest grup

  Alianta Democratilor si Liberalilor pentru Europa (ALDE) este compusa din doua europartide, cel liberal si cel democrat, din Romania doar Partidul National Liberal (PNL) face parte din acest grup

  Alianta Progresista a Socialistilor si Democratilor ( APSD) reprezinta partidele social-democrate, printre care si PSD.

  Deci noi pe cine votam? PPE , ALDE sau APSD …………… aceasta-i intrebarea?

  • Părerologul de Tecuci | 5 aprilie 2014 at 08:52 | Răspunde

   Indiferent cărui “grup” sunt aparţinători, politicienii noştri de două parale, nu vor reprezenta în Parlamentul European interesele românilor de la talpa ţării ci, pe acelea ale Puterilor Finaciare europene şi mondiale, FĂRĂ NICI UN FEL DE DUBIU, cel puţin pentru mine şi vă rog să mă credeţi…”parole d’honeure”… că ştiu ce spun ! După ce se vor bălăcări reciproc în campania electorală (deja au început…) şi vor accede în P.E., fiecare cu câţi va reuşi, în loc să-şi întindă mâna, cum se spune şi să înceapă ” a lucra” pentru Interesul şi Cauza Naţională, se vor manifesta cu neruşinare, pe faţă, pentru interesele transnaţionale de spoliere a poporului care i-a născut şi i-a trimis ACOLO… România mai are multe de oferit transnaţionalelor, iar EI, cu ochii bulbucaţi de lăcomie, se vor înfrupta din snaga noastră…în continuare… aşadar, EU MĂ VOI PREZENTA LA VOT ŞI-I VOI VOTA PE TOŢI, LA GRĂMADĂ, FĂRĂ DEOSEBIRE DE ORIENTAREA LOR POLITICĂ…CÂTE PARTIDE PE BULETINUL DE VOT, ATÂTEA ŞTAMPILE LE VOI TRAGE ŞI EU…Nu de alta, dar EI prea NE-O TRAG la toţi românii de un sfert de secol…Vă întreb pe dumneavoastră, de ce nu aţi face la fel…părerea mea…?!

 8. Părerologul de Tecuci | 4 aprilie 2014 at 14:34 | Răspunde

  Să nu uităm nicicând…că ceea ce s-a născut din pisica PDL istă şoareci va mânca ! Toate plăsmuirile lui Băsescu şi ale consilierilor săi demisionari vor smulge procente importante din halca electorală a nehalitului PSD…tocmai de aceea au şi fost amestecaţi gameţii plăsmuitorului, în fel şi chip ca, după asemănarea SA, să se nască aceste făpturi politice şmechereşti, disimulate în blugii Elenei sau merele pe care Întâiul Om din Stat le-a împărţit şi le va împărţi cu neruşinare electorală românilor hămesiţi care vor uita fărădelegile portocaliilor, gondolele, stadioanele în pantă, locurile de joacă din zonele de unde copii au dispărut de mult, sălile de sport din zonele subrurale şi spitalele, dispensarele şi şcolile desfiinţate precum şi salariile şi pensiile ciuntite pe MOTIV DE CRIZĂ.
  Pe motivele de mai susu, Părerea mea este că, dacă USL ul nu se va reconstitui, Băsescu & comp. vor tăvăli prin colbul Localelor tot spectrul pseudopolitic românesc…şi pe noi, românii, aşişderea…
  Aşadar, temerile exprimate la adresa liberalilor De Galaţi sunt, în parte adevărate insă, vorba aceea “frica păzeşte bostănăria” s-ar putea să dobândească noi înţelesuri, inclusiv aici, la Tecuci…

  • Bun pretext Basescu asta. De frica lui, hotomanii de dreapta si hotomanii de stanga trebuie sa-si calce pe orgolii si sa se impace. Ca altfel, se anunta vremuri grele pentru liberali.

   • Părerologul de Tecuci | 8 aprilie 2014 at 12:26 | Răspunde

    Domnule Lucid, dacă aţi observat, până acum, pe mine nu ” mă … aia” de useliştii ăştia despre care, se pare, avem cam aceeaşi părere…Dar se pare că, avem păreri total diferite despre Băsescu… ceea ce nu este de loc rău…fiecare are dreptul la proprie Părere…Părerea mea, părerea mea …Părerea dumneavoastră, părerea dumneavoastră… numai că, la mine, “nu mai ţine !”…

 9. Trandafir de Tecuci | 4 aprilie 2014 at 12:40 | Răspunde

  Nu pentru toti liberalii va fi greu.Unii acumuleaza pentru zile … negre.Apropo de Negru…cum reuseste oare sa aiba in acelasi timp toti salariatii si trimisi in somaj si cu lucrari in desfasurare? ITM mai exista in Tecuci?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*