shopify
analytics tool

Scrisoarea deschisa a unui fost angajat Google Adsense

Scrisoare este o lovitura pentru Google, care pentru majoritatea este companie care respecta utilizatorul si nici nu te-ai gandi ca ar putea recurge la astfel de practici.

Daca esti publisher la google adsense de prin 2005, dupa ce citesti scrisoarea vei spune „Stai, mi s-a intamplat si mie acest lucru”.

Plus vei putea face o comparatie cum era inainte de 2009 si cum este acum. Am avut multe conturi adsense si toate au fost inchis si banate dupa ce au depasit suma de 2500-3000 euro pe luna.

Primul cont care mi-a fost inchis, a fost in anul 2010 si aveam adunati peste 12.000 euro. Contul a fost inchis cu 4 zile inainte de excutarea platii care era putin peste 7000 euro, restul pana la 12.000 erau banii generati pe luna in curs si care trebuiau sa fie incasati luna urmatoare.

De fiecare data googlr adsense cand am intrebat motivul pentru care mi-a banat contul acesta mi-a raspuns ca sunt un pericol pentru spiritul google adsense. Ce o fi insemnand asta nu stiu.

Scrisoarea angajatului de la google adsense este salvata la mine in calculator in caz ca va fi stearsa de pe net. O voi publica de fiecare data pentru ca publicul larg sa vada hotia google.

Publisheri ca mine sunt cu miile si daca fiecare a fost furat cel putin de aceiasi suma  ca mine, va puteti imagina cati bani a incasat ilegal google.

Scrisoare este in engleza.

Aici aveti link catre varianta tradusa in limba romana de google translate. Click aici Limba Romana.

Click aici pentru varianta original in engleza.

Backup scrisoare aici.

Sursa: dailynewsro.com

Fii tu primul care comentează on "Scrisoarea deschisa a unui fost angajat Google Adsense"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!