shopify
analytics tool

Scrisoare deschisă adresată Ministrului Educației de către Primarul Municipiului Tecuci, Daniel Țuchel

Am primit în cursul dimineţii un comunicat de presă ce conţinea o scrisoare deschisă adresată Ministrului Educației şi este semnată de Primarul Daniel Ţuchel. Iniţial nu am vrut să o publicăm deoarece în doi ani şi jumătate de mandat actualul primar nu a transmis comunicate către publicaţia noastră. Şi, aşa cum afirma de curând „la Tecuci nu există presa”. Există doar „Tecuceanul”.

Dar, pentru că subiectul poate duce la o dezbatere publică am luat hotărârea să-l postăm. Vă invităm să-l citiţi cu atenţie şi să vă exprimaţi deschis opinia.

9 DIRECTORI AI UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN MUNICIPIUL TECUCI ŞI-AU ÎNAINTAT DEMISIILE LA PRESIUNILE PSD – ISJ GALAŢI

E. S. domnului Remus Pricopie, Ministrul Educaţiei Naţionale –  4 august 2014

Stimate domnule Ministru,

În calitate de Primar al municipiului Tecuci, va aduc la cunoştinţă faptul că astăzi, 4 august 2014, nouă directori ai unităţilor de învăţământ din municipiu şi-au înaintat demisiile din funcţia de director, la presiunile PSD – ISJ Galaţi.

Constat, domnule Ministru Remus Pricopie, că din cele 18 noi delegări efectuate în Consiliul de Administraţie al ISJ Galaţi din data de 1 august 2014, 9 înlocuiri s-au produs în unităţile de învăţământ din municipiul Tecuci. În această şedinţă, înlocuirea directorilor din municipiul Tecuci a fost făcută „la pachet”, pe listă, fără a se avea în spate vreo analiză obiectivă a activităţii fiecăruia dintre cei înlocuiţi. Evident, nu s-a putut formula nici un argument obiectiv în „favoarea” schimbării acestora. Nu există nici o notă de control a ISJ Galaţi, la nivelul unităţilor de învăţământ ai căror directori au fost înlocuiţi, care să constate deficienţe manageriale. Mai mult, ca în perioada comunistă, directorii înlocuiţi au fost supuşi unor controale abuzive ale ISJ Galaţi, pe baza unor anonime, deşi atât legislaţia românească, cât şi cea europeană, interzic astfel de abuzuri.

Acuz, domnule Ministru, ingerinţe politice în aceste înlocuiri făcute cu orice preţ, deoarece profesori şi manageri competenţi, profesori doctori, profesori cu gradul didactic I, experţi în management educaţional cu punctaje relevante, au fost înlocuiţi cu cadre didactice, în marea lor majoritate, lipsite de performante profesionale, uneori şi fără acel minim grad II, cerut de legislaţia în vigoare. În favoarea cui au fost făcute aceste schimbări, domnule Ministru? Pot să afirm cu tărie că aceste schimbări nu vizează nici într-un caz binele elevilor, al părinţilor, al comunităţii sau performanţa sistemului de învăţământ.

Înţelegând importanţa învăţământului în evoluţia comunităţii, în calitate de ordonator principal de credite am acordat finanţări tuturor unităţilor de învăţământ din municipiu, fără discriminare, în limita resurselor disponibile, având ferma convingere că orice cetăţean român are dreptul constituţional de a-şi exprima opiniile în exteriorul locului de muncă.

Paralela-45-Tecuci-Concedii

Reclama ^

Constat astăzi, domnule Ministru al Educaţiei Naţionale, că depolitizarea învăţământului rămâne la nivel declarativ în guvernarea PSD, ceea ce se petrece la ora actuală în sistemul de învăţământ fiind o insultă la adresa bunului-simţ. Legea Educaţiei Naţionale şi recenta ordonanţă 49/2014 care vizează creşterea rolului comunităţii în activitatea unităţilor de învăţământ, promovată de guvernul PSD, raman, domnule Ministru, ca forme fără fond.

Îmi exprim astfel, domnule Ministru al Educaţiei Naţionale, îngrijorarea faţă de evoluţia învăţământului tecucean, învăţământ care a dat României multiple personalităţi, pornind de la academicieni, cercetători, IT-işti, oameni de cultură, considerând că aceste ingerinţe politice în învăţământ vor avea efecta pe termen lung. Şi vă întreb din nou, domnule Ministru, cine are de câştigat?

Nu-mi rămâne, domnule Ministru Remus Pricopie, decât să mulţumesc eu acestor cadre didactice, care de multe ori şi-au sacrificat timpul şi chiar familiile, pentru un salariu mai mult decât nemulţumitor faţă de sarcinile impuse de funcţia de director, doar pentru a sprijini sistemul de invăţământ românesc cu competenţa, experienţa şi dăruirea domniilor lor.

Primarul Municipiului Tecuci, Ec. Gerhardt Daniel Țuchel

38 Comments on "Scrisoare deschisă adresată Ministrului Educației de către Primarul Municipiului Tecuci, Daniel Țuchel"

 1. Deci, domnule primar, atunci cand nu-mi platiti naveta , trebuie sa fac scrisoare la ministru, da? Bine ca stiu, de acum…..Dar ce interes aveti de va pasa de directorii demisi? Spuneti ca nu li s-a evaluat activitatea ca directori cand au fost demisi, dar ce stiti dvs despre analizarea activitatii? In ce consta activitatea ? dar dvs, cand ati dispus demiterea altor directoi, ai evaluat activitatea?

 2. Scrisoarea d-lui primar către ministrul Învăţământului este indecentă şi imorală.Chiar atâta amnezie? Cu doi ani în urmă nu aţi scandalizat lumea la fel? Da, câţiva directori de şcoli sunt foarte buni şi ar trebui menţinuţi în funcţie (păcat că sunt dascăli care se înjosesc, implicându-se în aranjamente murdare) Dar România a ajuns la sapă de lemn pentru că se practică un clientelism imbecil. Exemplul cel mai clar îl constituie tragedia aviatică din Apuseni. Ea a putut avea loc, deoarece un şofer şi un veterinar dirijau şi controlau zborul avioanelor. De asemenea tâmpenii e plină ţara.
  Treziţi-vă, oameni buni, iar dacă nu sunteţi capabili să înţelegeţi acest lucru, părăsiţi politica. Nouă, alegătorilor nu ne rămâne decât să căutăm oameni de valoarea actorului Mircea Diaconu, care a demonstrat că există în această ţară oameni deosebiţi. Avem un semn că drumul spre normalitate este încă posibil.
  Ne-am săturat de aceşti neaveniţi care îşi bat joc de libertatea şi democraţia câştigate prin sânge.
  Dacă românii nu vor reacţiona, înseamnă că îşi merită soarta.

  • O, NU! Nu este Mircea Diaconu argumentul, contraexemplul! Omul asta e un mare impostor moral. A facut ca ministru, ca parlamentar tot ce i-a cerut partidul fara sa fie bantuit de grija interesului national, a culturii. Cand a intarcat Balaia. a facut-o pe disidentul, independentul, pe omul care isi obtine dreptatea impotriva sistemului.
   Dar nu dreptatea a urmarit-o, ci interesul lui personal, ca in toata viata si cariera lui. Si nu a fost rebelul, curajosul. Pentru dreptatea publica, singura care merita o tevatura precum cea pe care a facut-o, n-a miscat un deget. Si nu a luptat impotriva sistemului, ci protejat de SISTEM. Partidul la putere, premierul, sefii parlamentului si mai ales ANTENELE l-au promovat, propulsat, votat.
   Nimic nu e mai urat decat sa te folosesti in mod mincinos, ipocrit de nevoia oamenilor de dreptate!

   In ce priveste Tuchel, ai dreptate. Scrisoarea, ca opera, e buna. Dar este folosita la fel de fals, de fariseic precum manipuleaza Diaconu dreptatea. Aceste doua smecherii seamana izbitor de mult!

  • Asa se zvoneste, ca vor sa lase cateva luni in paragina Sala de Expozitii, poate ca intre timp o mai ruineaza si ei intentionat, ca sa poata justifica demolarea in favoarea unui amic lacom al autoritatilor.
   Apropos, PROTECUCI.ro nu a scris nimic despre scandalul cu desfiintarea abuziva si brusca a ultimei expozitii a artistilor plastici amatori din Tecuci, despre care am citit in presa galateana si am vazut si o scurta relatare la o televiziune, cam pe la sfarsitul lui mai.

 3. Fraților, nu vă mai agitați. Va trimis primarul o scrisoare și-a-mpărțit orașu-n două. Toți directorii au primit decizia de demitere din funcție, începând cu 31 iulie. Unii vor fi repuși, alții nu. Așa e procedura. Primarul e speriat de faptul că s-ar putea, ca cele două directoare de la sc 7, Bălcescu și sc 5 nu vor mai fi repuse. Ați uitat că sunt două proiecte la care primăria cotizează. Cică vrea să reintegreze elevii defavorizați, adică rromi. De când are scoala 5 elevi defavorizați? Dar, are bănuții din proiect! Acolo e miza. Ceilalți nu contează. Dacă nu cer bani de reparații de la primărie, nu-i bagă nimeni în seamă. Dacă fabricau ceva pe bănuți, alta era treaba!

 4. PSD nu a demis niciun director. Actualii directori au fost numiti prin delegatie in interesul invatamantului si mandatele acestora expira la 31 august 2014. Degeaba arunca acum Tuchel si Tecuceanul (a se citi madame Ciocanel care scrie articolele) cu noroi in noile numiri. El a facut lista in 2012 impreuna cu consilierul judetean Grosu si tot pe ingerinte politice a dat jos si a facut alte numiri dupa alegerile locale. Atunci pe ce criterii? Fostii directori nu erau performanti? Se ai de dna prof inv primar de la scoala 5…o face pisicuta dar el nu tot invatatoare a numit la scoala 11? Pe Calianu care nu are treaba nici cu muzica nici cu inv primar. Se ia de adjunctul de la scoala 11 care a plecat de buna voie din PNL nefiind sanctionat de nimeni. Baiatul ala il vedeam tot timpul ca alerga pentru PNL si cand devenise incomod au scapat de el ca nu putea Grosu sa il manipuleze. Se ia de dnul Tucas de la scoala 1, care o viata intreaga a dus in spate acea scoala si faptul ca aceasta inca functioneaza si are copii i se datoreaza lui. La CNCH a fost numita o dna director apolitica in locul celei care sterge praful de pe haina lui Grosu. In primarie pe ce criterii a facut angajarile? INGERINTE POLITICE. Pe ce criterii a numit la institutiile culturale directorii? Cine era mai performant CALIANU sau BURLACU? hai sa fim seriosi domnule primar…hotii striga hotii. A uitat cand striga JOS PDL-ul si acum se pupa in bot cu ei. Domnule primar ar fi bine sa o lasati mai moale, pentru a nu aparea prin presa niste lucruri pe care nu vi le doriti sa apara…

  • De ce tipa Tecuceanul? | 13 august 2014 at 23:27 | Răspunde

   Apropo, la Casa de Cultura este mare scandal. Dupa ce a fost data afara domnisoara Ojoc, a inceput razboiul impotriva pictorului Cojocaru, care a fost amenintat cu evacuarea atelierului. Nici dl. Burlacu nu se simte prea bine. Circula zvonuri ca din septembrie va fi si dumnealui mazilit.
   Despre muzeu nici nu mai vorbim. Singura care se mai lupta acolo era doamna Lucia Gologan.Ca sa dispara din peisaj mafiotii, cu binecuvantarea directorului, au inchis sala de expozitii sub pretextul renovarii, insa de 4 luni cladirea este abandonata, si probabil se urmareste demolarea.

 5. Referitor la articolul din Tecuceanul
  La pct.2 se vorbește de execuție comunistă dar în 2012 ce fel de execuție a fost când din ordinul primarului s-au făcut schimbările.Dacă se realizau evaluări adevărate oamenii aceeia chiar aveau rezultate remarcabile pe când cei schimbați acum chiar trebuiau schimbați.
  Acest articol doar este pe ziarul de casă al P…………unde își manifestă cultul personalității și își laudă incompetenții sifonari ai banului public,fețe bisericești și priutese.
  În 2012 și-au împărțit instituțiile parcă venise cu ele de acasa acest primar și acum lovește și jignește – o MIZERIE

 6. Ca profesor tehnocrat, fara sa fi detinut odata vreo functie nici chiar de director de scoala, aduc in discutie iarasi motto -ul istoriei: ,, ORICE IMPERIU CARE SE RIDICA, CADE BRUSC..,, n.n. si caderea e dureroasa.
  Asa s-a intamplat cu Imperiul otoman, Imperiul habsburgic… chiar pana si Hitler credea ca va cuceri lumea.

 7. membru pnl de 21 de ani | 5 august 2014 at 10:54 | Răspunde

  Uitasem ceva, nu pot decat sa urez doamnei Botez fosta directoare de la grupul industrial pusa de Tuchel (ca nu pot sa zic PNL ista, mare veche liberala) aceiasi urare, care mi-a servit-o in luna iunie 2012, la validarea Primarelului Gerhardt ,, vom da afara toti tradatorii chiar daca sunt vechi in PNL,,

 8. membru pnl de 21 de ani | 5 august 2014 at 10:46 | Răspunde

  Din pacate nu pot decat sa ma bucur pentru ca sunt demise aceste lichele semidocte. Aceste scursuri care se dau liberali nu au calcat pragul sediului pnl decat dupa venirea lui Tuchel, Grosu si alti lachei care au pus mana pe organizatie avari ai banului public. Nu au nimic in comun cu politica liberala. Liberalii cu principii, membri fondatori ai organizatiei, oameni cu bun simt nu au mai avut acces in sediul pnl odata cu instaurarea mafiotilor. Afara cu nenoricitii. Domnilor directori care veti veni in locul acestor impostori demisi sa preluati gestiunea doar in prezenta organelor de ancheta.

  • Domnule dar penelista, era să zic manelista de la Șc. Iorgu Iordan cotizează demult la Tzuchel…ce vreți să spuneți că nu-i liberală veche…păi de când îi șușotește ea la ureche țăpeanului, era să zic țăranului…

   • Domnu LIBERAL, păi dvs nu știți că manelista penelistă sau penelista manelistă, nu știu cum o fi corect, este dizeuza preferată a Gherhardtului, i-a făcut și îi face serenade politico-lăutărești…manelista de la ,,I. Iordan” a luat smîntâna de pe bacșișurile ,,vedetelor” invitate să cânte de Paști în piața publică, așa ca pe islazul de la Țepu… Domn primare știe de ciubucăreala asta ieftină dar se face că nu vede și mai știu și alții de la noi de la partid, inclusiv dl senator … O să venim noi și cu dovezi.

 9. Ia vedeti pe doamna director PNL ista Botez de la grupul industrial, cate golanii a facut? doamna Botez director iar domnul botez lider de sindicat. Pe un salariu amarat de director de numai 40 milioane sau poate domana director d ela scoala 4 care are un salariu amarat de 80 milioane.Dar doamna ciocaneala de la liceul Calistrat Hogas cu salriu de 50 milioane si lucrarile care i le-a dat lui Grosu? Cata bucurie si durere am ca se reinstaleza PSD ul.

  • Domnule Flavius, fie-vă gura aurită! Să vă dea Dumnezeu sănătate, poate aveți o presimțire, ceva. Până atunci, o mică corecție, tocmai pentru a fi mai bine informat pe viitor dacă tot ați dezvăluit lumii salariul meu.: nu este 80 de milioane pe lună, este de 93 de milioane pe Lună. Și spre a-l cita pe Mircea Badea, repet, este de 93 de milioane, dar, acolo, pe LUNĂ. Pe acel satelit al planetei, care se numește LUNĂ .Sper că ați dat cândva pe la școală și ați auzit sau v-a arătat-o mama dvs, pe cer, zicându-vă: ”Uite, Flavius, globul acela galben de pe cer se numește LUNĂ. Și din când în când, doamna Vizitiu merge pe Lună și-și încasează salariul de 93 de milioane. Ai înțeles, Flavius? Și las cu limbă de moarte, tu, Flavius, ai misiune, spune lumii”. Așa a fost, nu?

   • Doamna, Vizitiu, nu te mai da victima, ca iti spun eu sigur ca ai salariul de 80 milioane pe luna calendaristica. Nu te da victima ca nu are sens. Chiar ai salriul acesta, repet 80 milioane c sa nu spun acuma din ce este compus. Asa ca stai linistita si incaseza banii.

    • Domnule Flavius, uite dovada că din când în când, merg pe Lună și-mi ridic salariul despre care vorbiți! Accesați:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7QdYvelStn8#t=10
     Și chiar de-ar fi cum ziceți, școala nu-i taraba de la piață unde se negociază zarzavatul sau leafa. Am același salariu pe care îl are orice profesor gradul I, cu gradație de merit , cu vechime de peste 30 de ani vechime. Exact ca toți ceilalți profesori ai acestei țări, deoarece, dacă nu știați, cei din învățământ, sunt salarizați după aceeași grilă. Deci, pentru a fi și mai explicită, dacă soția dvs. este profesoară și nu v-a dezvăluit până acum acest lucru, înseamnă că-i cheltuie cu altul. A fost o răutate, recunosc, dar nu suntem frați pentru a vă permite să mă tutuiți. Și dacă aveți ceva dubii, și dacă credeți că-i fur sau că-mi fac singură statul de plată, dați-mă în judecată. Și pe mine, și pe domnul ministru. Dumneavoastră vă urez să dormiți liniștit, ura face pete pe ficat, iar mie îmi doresc să-i cheltui sănătoasă. Păcat că nu-i voi împărți cu dvs. Sănătate vă doresc. Urmăriți filmulețul, cine știe, poate vă iau pe Lună!

  • N-au salariu chiar atat de mare . Maxim 30- 35 mil, cred. Nu bag mana in foc, dar nici sa exageram. In rest, ati spus foarte bine.

 10. Nu am citit tot ca deja ma plictisea, insa care este problema? Nimeni nu este de neinlocuit. si acuma 2 ani acesti 9 directorasi au fost numiti in functii politic de USL (adica PNL+PSD) . Care e problema? Acuma ca PSD a devenit un parti tare, iar victor Ponta va fi presedintele tarii (si asta din cauza de PNL) ca un liberal ce sunt de vreo 15 ani, urez PNL sa aiba cat mai curand soarta PNT-ului. A demonstrat inca odata ca e compus numai din prosti si a facut toate demersurile sa se reinstaleze partidul unic PSD.

 11. Situaţia semnalată de oficialul tecucean ne-a făcut să solicităm şi poziţia conducerii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Galaţi. Noul inspector general, prof. Mioara Enache, susţine că nu există nicio ingerinţă politică şi este un proces normal, de încetare a mandatelor anuale ale directorilor de şcoli, situaţie despre care şi ziarul nostru a mai relatat, cu ocazia semnalului tras de un alt lider al Opoziţiei gălăţene, preşedintele PDL Galaţi, Doruleţ Resmeriţă.
  „Până vineri nu aveam înregistrată decât o demisie, a directoarei de la «Calistrat Hogaş» din Tecuci, care nu a dorit să-şi mai continue mandatul până la final, care era data de 31 august, şi şi-a depus demisia, pe care a înaintat-o Consiliului de Administraţie, începând cu 4 august. Am luat act de această demisie dar noi (Inspectoratul Şcolar – n.a.) avem în vedere încetarea mandatelor, începând cu 31 august/1 septembrie, a 12 directori generali şi adjuncţi din zona Tecuci, nu 9, câţi se specifică în scrisoare. La nivelul judeţului vor fi în jur de 31 de directori şi directori adjuncţi, în total, cărora le va înceta mandatul de delegaţie în funcţie începând cu 1 septembrie 2014”, ne-a declarat prof.Mioara Enache, inspectorul şcolar general din Galaţi. Extras din Monitoruldegalati.ro

 12. Dragă părinte dar în 2012 când la comanda primarului,ISJ a înlocuit toți directorii cu apropiații săi sau a acoliților săi nu ai spus nimic.Au fost înlocuiți directori cu experiență și realizări multiple în unitățile pe care le-au manageriat fără nici o analiză doar pe baza listei făcută de primar.Acum adresează scrisori.RUȘINE!A semănat ură acest om,a împărțit instituțiile parcă orașul ar fi moșia lui.
  Nu trebuie să ai doctoratul ca să fii director de școală.Poate să stea la catedră și să-și facă orele poate chiar și cele nefăcute din timpul mandatului.
  Doamna amintită este profesor învățământ primar și ce nu are voie să fie director.Poate este chiar mai bună.

  • Ma lasati cu doctoratele? Toata lumea a devenit doctora. La angajare vine lumea cu sacosa de diplome si au creierul ca la patinaj artisitic.

 13. Iti vine randul Primare …

 14. Mai marlane ( scuze ptr cuvantul mai) chiar asa repede uiti de demiterile din 2012 din invatamant, uiti de demiterile din primarie ptr care te judeci acum si platesti salarii din banii primariei, tu chiar esti un mare mincinos si un si mai mare ipocrit. Domnule german uni parental ( din familia ta numai tu ” tu esti neamt” al tau frate nu este si nici un alt neam, sotia ta este si ea de etnie germana ptr ca prenumele l-ai schimbat, esti o Mare Caricatura de om, pofteste si pleaca inapoi la Tepu acolo de unde ai venit ca ne se face sila sa mai auzim de tine dar mite sa te mai vedem.

 15. Ignatovici sau Ferma animalelor | 4 august 2014 at 19:12 | Răspunde

  Noua pupincuristi-oportinisti de-a lui Tuchel au fost demisi si acum guita. Ce tragedie!
  Cand au fost pusi in functie de ce nu au dat cu ratul si cu copita? Le-a placut cand mergeau fuduli cu codita rasucita?
  Ar trebui ca Tuchel sa publice numele, fotografiile si legitimatiile de partid ale directorilor cu soricul gros. Asa, ca sa vedem toata Ferma.

  Si inca ceva! Daca si-au dat demisiile (act unilateral de vointa) de ce grohaie? Le-a pus vreo cineva cutitul la gat?… Nu cred. Se stiau patati si murdari si au renuntat de unii singuri.
  Mai baieti! E lupta politica intre porci. Atata tot!

 16. mandru ca sunt tapean | 4 august 2014 at 18:56 | Răspunde

  Gut! Gut! schnell schnell Foarte bine ca i-a demis.
  Normal ar fi sa puna in loc 9 directori nemti de la Tepu.
  Sa ii invete pe tecuceni germana, ca e prosti si nu stie.

 17. Părerologul de Tecuci | 4 august 2014 at 17:58 | Răspunde

  Părerea mea este că aţi procedat greşit publicând această scrisoare a acestui ins. Nu văd ce servicii aţi adus cuiva, cu excepţia acestui ins. Mâncătoriile de partid dintre foştii concubini neruşinaţi şi de acelaşi sex…ar trebui să rămână închise în haznaua lor politicianistă nu să fie fluturate pe la nasul tecucenilor care şi aşa sunt ameţiţi de mirosul scârnav electoral. Nu este de ajuns Tecuceanul ?! Părerea mea… Apropo, ce se întâmplă cu adresa de mail afişată la rubrica „CONTACT” ?!

 18. Cum puteți adresa o astfel de scrisoare domnului ministru, domnule primar când dvs.în 2012 ați inlocuit toți directorii fără să faceți o analiza a muncii lor și ați numit directori după bunul plac al dvs.sau al apropiaților.Directorii inlocuiți de dvs.aveau experiență și dovediseră competențe manageriale prin realizările lor.RUȘINE!

 19. Citiți și comentariile tecuceanul.ro

  • Comentarile din „tecuceanul”arata prea pe fata si inca odata ca noi platim sa fim mintiti:de Tuchel,de PNL,dePDL.Sunt lichele in PSD dar asa este si in celelalte partide
   A inceput campania electorala cam devreme(la Tecuci) dar asta pt.ca ii este frica lui Tuchel ca daca iese Ponta presedinte,a zburat de pe scaunul de primarel.

 20. director de scoala demis de Tuchel | 4 august 2014 at 16:56 | Răspunde

  Domnul primar trimite o scrisoare deschisa prin care condamna schimbarea a 9 directori de la institutiile de invatamant din Tecuci Dar ce uita sa spuna domnul Tuchel este modul cum au fost pusi in functie acei directori? Nu cumva politic, dupa ce dumneavoastra ati facut presiuni asupra fostilor directori? Asa ca acum degeaba faceti ,,gat”, ciocul mic.Chiar dumneavoastra spuneati atunci cand l-ati destituit pe fostul viceprimar ca este o schimbare pur politica, asa si acum, s-a intors roata.

 21. HAHAHA! Facem pe victima acum. Tuchel a dat afara toti presedintii de asociatie si a numit altii in scop politic, din primarie a fortat 80% din angajati sa isi dea demisia, ba mai mult a spus ca „Daca nu plecati de buna voie, va fac eu sa plecati”, a numit in scop politic directori la piata – 3 la numar, la ecotec si altele.
  Acum plangem ca o ………. centurista. Hai ma lasi…

  • de ce tipa Tecuceanul? | 5 august 2014 at 13:42 | Răspunde

   In Tecuceanul sunt atacati directorii de la Scoala nr. 5, pe motiv ca ar fi invatatoare. Dar sa vezi chestie si la SC. nr. 11 directorii sunt tot invatatoare, dar puse de primarul Tuchel, printre care si d-na Calianu sotia directorului Casei de Cultura. Pentru cei care nu stiu fosti directori au fost dati afara dupa un scandal monstru, in care a fost implicat atat primarul cat si consilierul judetean Grosu, chiar in biroul dl. Tuchel.Dar d-na Alina Popa scrie la ordin si populatia este dezinformata pe banii ei.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!