shopify
analytics tool

Scripta volant….!

Arhiva dosare

O altă ilegalitate săvârşită de Primăria Tecuci. Conform legii 16 din 1996 legea arhivelor naţionale, arhiva instituţiilor publice odată la 10 ani se predă la arhivele naţionale. Primăria tecuci a considerat că arhiva municipiului Tecuci poate fi păstrată şi de un srl. Este vorba despre SC MONTERO GALAŢI care în stătut şi a trecut că e societate specializată în arhivare.

Bine poate să fie specializată în arhivare dar poate ţine în custodie eventual arhive private, nici într un caz arhive de interes public. Cum să ţină evidenţa unui întreg municipiu cu bunuri imobile, mobile situaţii financiare, stare civilă şi alte date confidenţiale conform legii nr. 677/2001 un SRL? Legiuitorul de asta a şi format instituţia arhivele naţionale unde lucrează absolvenţi ai facultăţii de arhivistica din cadrul academiei de poliţie, tocmai că este vorba despre informaţii confidenţiale şi se impune o anumită stricteţe.

Aşa că să vă pregătiţi ca în curând municipiul Tecuci nu va mai avea arhivă, ori va fi dispărută, ori va fi pierdută, dar până atunci informaţiile strict personale vor fi prelucrate în privat.

Publicat in nr.3 al ziarului OBSERVATOR – ProTecuci

2 Comments on "Scripta volant….!"

 1. OK Dane,dar pe cand un denunt la DNA?
  Culmea este ca voi scrieti,semnalati neregulile si pe ei tot in basca-i doare.
  Pe cand o noua REVOLUTIE,reala de data asta?
  Cand oare se vor trezi cei multi?
  Se mai nasc si mai traiesc adevarati lideri de opinie si nu numai?
  Asi vrea sa vad ziua in care ceea ce ti se cuvine nu trebuie sa mai cersesti,cand celui ce fura i se confisca bunurile furate,cand strigatele presei nu vor mai fi trecute cu vederea de catre comandanti de politie si alte” autoritati ale statului”(nu degeaba).
  Continua Dane sa lovesti cu condeiul,dar incearca sa formezi si o alianta a oamenilor cu bun simt ce cred ca mai exista.
  SARBATORI FERICITE,tie,sotiei,lui Marian T,intregii echipe si tuturor OAMENILOR adevarati(exclus politicienilor,parvenitilor si pupincuristilor)!

 2. Este foarte importanta mutarea asta a Primarului. Sa ai arhiva unui intreg municipiu la dispozitie nu e deloc de neglijat.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*