shopify
analytics tool

Scandalul din PNL pune pe fugă membri cu state vechi.

tudor-petre-director-electrocentrale-galati

Scindarea PNL Galaţi înainte de campania electorală, anticipată, în urmă cu doar câteva săptămâni, de „Viaţa liberă”, devine tot mai evidentă. Unul dintre cei mai vechi membri ai filialei gălăţene, care a contribuit la fondarea partidului la malul Dunării, şi-a dat demisia din formaţiunea politică şi se va ocupa de construcţia filialei locale a partidului Alianţa Noastră România, condus la nivel naţional de Marian Munteanu. Este vorba despre Tudor Petre, fostul director general al Electrocentrale, căruia i se vor alătura, mai mult sau mai puţin oficial, o serie de liberali cu state vechi. „Am luat decizia de a-mi da demisia din PNL pentru că lucrurile au luat o întorsătură tare proastă la nivel local.

Avem de-a face cu o involuţie a partidului care a făcut România modernă, mare, puternică, respectată. Lăcomia le-a luat minţile unora. Ar fi trebuit să avem oameni de calitate, dar, din păcate, de foarte multe ori, am aşezat piţigoi în rolul de baritoni. Am luat decizia de a pleca din PNL cu durere, nu a fost uşor, întrucât am fost membru din februarie 1990, când eram 100 de persoane şi am plecat împreună la drum”, ne-a declarat Tudor Petre.

Reamintim că PNL Galaţi se confruntă cu tensiuni serioase, chiar înainte de alegerile parlamentare, generate de modul în care au fost aleşi candidaţii pentru scrutinul din decembrie, dar şi de numele anunţate pe liste.

Sursa: viata-libera.ro

2 Comments on "Scandalul din PNL pune pe fugă membri cu state vechi."

  1. Nu il cunosc pe acest domn, dar e, foarte trist ca un membru fondator al partidului care a intampinat nu putine momente dificile in acesti 26 de ani, paraseste acum patidul. PNL Galati a trecut prin multe, daca a reziatat atatia ani si acum nu mai reziata, inseamna ca i-a ajuns cutitul la os.

  2. Tudor Petre, fostul director general al Electrocentrale, vorbeste de lăcomia care le-a luat minţile unora ?! Dar Electrocentrale ce face ? Protectie sociala ?

    Ne crede handicapati pe toti ?

    Si ProTecuci preia stirea , fara un punct de vedere propriu ?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!