shopify
analytics tool

SCANDAL după DEMITEREA celor şapte directori

Decapitarea celor şapte directori ai societăţilor subordonate Consiliului Local Tecuci a stârnit un val de critici şi nemulţumiri din partea multora dintre cei vizaţi. Ei susţin că au fost schimbaţi din funcţie nu pe motiv de „slabe performanţe”, aşa cum a indicat primarul liberal Daniel Ţuchel, ci din cauza unor „răzbunări politice”.
„Viaţa liberă” a stat de vorbă cu cinci dintre şefii demişi.

„A schimbat numai directorii PSD”

Dănuţ Pintilie, directorul executiv al societăţii Pieţe Prest Tec SRL Tecuci, ne-a declarat că revocarea sa din funcţie, dar şi a celorlalţi colegi ai săi din PSD este rezultatul unei răzbunări politice, întrucât, susţine acesta, „ni se trage de la faptul că nu am stat cuminţi, acasă, în campania electorală. Ca primar în funcţie, dacă pierzi alegerile, eşti „urecheat”. Paradoxal, directorul general şi-a îndeplinit obligaţiile, iar directorul executiv, care pune în practică sarcinile trasate, nu şi-a făcut treaba.

Priorităţile mele erau altele, iar priorităţile Primăriei erau cu totul altele. Primarul dictează totul. Nimic nu se face de capul administratorului”, ne-a declarat Dănuţ Pintilie.
Social-democratul a afirmat că va ataca în instanţă hotărârea Consiliului Local prin care a fost revocat din funcţie.

„Motivele sunt politice”

Iulian Mircea, directorul Zone Verzi Tec SRL Tecuci, ne-a spus că nu a fost informat cu privire la faptul că va fi demis şi a precizat totodată că „motivele revocării din funcţie sunt politice”. „Nu am văzut motivarea, dar o aştept. Nu am fost invitaţi nici măcar să ne apărăm, să dăm explicaţii”, a afirmat Iulian Mircea.

CAR-Unirea-Tecuci-Repatriere-defuncti

Nicuşor Florin Ştefan, directorul executiv al societăţii Rampa Rateş SRL Tecuci, ne-a declarat, în schimb, că este prematur să poată oferi un răspuns cu privire la demiterea sa: „Eu am făcut treabă acolo. Sunt director executiv, nu am criterii de performanţă. Consider că mi-am îndeplinit cu brio sarcinile. Mă voi prezenta, în continuare, la serviciu”.
Totodată, Daniel Goia, directorul executiv al Ecogroup, şi Tudor Cîmpanu, directorul general al Ecoprest, nu au dorit să comenteze.
Conform informaţiilor noastre, cel mai probabil, directorii demişi vor fi înlocuiţi cu o serie de democrat-liberali.

Sursa: viata-libera.ro

14 Comments on "SCANDAL după DEMITEREA celor şapte directori"

 1. hai ma pintilie , i-ai luat lu fiicta apartamente din pamanturile furate de la oameni , si acu te plangi ca te-a dat afara , in loc sa iti angajezi sotia si oamenii de campanie te faceai ca fluieri cand ii vedeai si mai promiteai si marea cu sarea, iar iulik tata laso asa ca ai mancat la c…a de domn primar si te-a ars asta e gura bate curu , la fel si tu ai uitat de oamenii de partid , ai angajat toate panaramele pe la tine in firma , noname-uri de pe nuj ce reatail care era asistent vanzari ai acu e sef serviciu , hai ma ne lasi?
  Dumnezeu nu e tigan , dar tu da :))))
  lasa asa un dus rece merge ca e vara , lask va duce-ti ca gayii la mare , va imbatati ca porcii si treceti peste asta :)))) doar sunteti o fortza :)))))

 2. Si eu lucrez la o societate din asta, bine simplu muncitor, si mie mi s-a spus, treci la PNL sau nu mai ai ce cauta la munca, din ordinul cui ma intreb?…….normal ca al primarului, al s…i asteia ca altfel nu il pot numi, ca am 2 copii de 2 respectiv 3 ani si rate si datorii de platit………si voi il pupati in cur ca face treaba……….treaba asta o facea si finki pana la urma si oricare altul……..

  • oameni buni, nu puteti sta asa. trebuie sa faceti ceva, plangere la organele abilitate, politia nationala, DNA. acest om este un pericol public daca e asa cum spuneti si s-a ajuns sa va santajeze.
   eu am auzit dar am crezut ca sunt doar zvonuri.

 3. si daca vor recapata majoritatea in consiliu dupa numirea celor 2, ce facem? isi vor pune psd la loc directorii? ne jucam dea demiterile si numirile?

 4. Se vehiculeaza prin oras ca dupa sedinta de marti primarul a chemat toti directorii PNL si le-a dat ordin sa inceapa racolarea de membri din randul muncitorilor de la aceste societati ale primariei spunandule ca mesjul primarului este urmatorul: ” Aveti 3 variante: 1-Semnati adeziune PNL,2- Va dati demisia,3- Va dam afara. Aceste lucruri suna a jantaj curat. ALOOO…… DNA-ul, Parchetul…….sa se sesizeze cineva !!!! ca sigur veti gasi multe persoane la aceste societati care au fost puse in fata situatiei de a alege una din aceste variante ptr. a-si pastra locul de munca si ar dori sa va ofere informatiile pe tava.

 5. ”Sunt director executiv, nu am criterii de performanţă.”
  Interesanta afirmatia. Ma intreb eu, in prostia mea……….cand a fost angajat, pe un post fabricat pentru rasplatirea eforturilor din campanie si nu pentru vreo performanta profesionala, nu se astepta la o demitere fara explicatii? De ce atata valea plangerii? Au fost numiti politic, au fost destituiti politic.
  Toti care au fost numiti in functii de conducere in ultima vreme, se pare ca au fost alesi pe criteriul ”esti supus, ai functie……….esti destept….mai asteapta”. Administratia prezenta nu are nevoie de oameni care gandesc, ci de oameni care executa. Ma tem ca cei care vor fi inlocuitori vor fi de aceeasi factura ….”Da, sa traiti!”
  Dreptul la plangeri au doar cetatenii tecuciului… platitori de taxe, destituiti din functii, obligati sa-si dea demisia, trimisi in somaj, nu cei care sunt acum schimbati pe aceleasi criterii pe care au fost numiti.
  Imi doresc din tot sufletul sa inceapa sa se respecte legea. Ai calificare, experienta si rezultate meritorii…………vei fi sef. Dar, ce pretentii sa mai avem cu asa personal in administratia publica locala. Vai de viatza noastra.

 6. sa sune mai bine si mai frumos – Fraierilor functia de director nu e pentru toata viata si nici pentru oameni ca voi

 7. asa le trebuie, au fost numiti politic tot politic trebuie dati jos…ce atat scandal ca is varza…ce realizari au adus directorii astia in orasu Tecuci?!rasuri de oameni, tot psd-ul e falimentat si numai escroci batrani si tinerii!afara cu boschetii…is niste uscaturi ale societatii…numai incapi in orasu asta de atata politica expirata si promisiuni desarte…din partea psd-ului dar ei nu sunt in stare sa tina langa ei numai putregaiuri si t…e masculine gen Iulian Mircea…nu stiu daca merita scris numele lui cu litera mare

 8. Dl Mircea Iulian bate putin câmpii, ei stiau din sedintele PSD din bârfe si zvonuri ca vor schimbati, si nu s-au dus la sedinta CL deoarece Butunoiu le-a interzis cu desavârsire sa fie prezenti ei directori PSD si consilieri PSD, exclus fiind Hulea blatistul si Maftei exclus din PSD. Ce bine zice articolul ca “au fost revocati din motive politice” ei bine asa au fost si numiti, asa au fost revocati mi se pare oarecum corect. Acesti directori nu au nici un merit în activitatea lor, la fel ca cei PNL bietii angajati cu 650 lei /luna duc în spate greul si le-au scazut salariile pentru a obtine acesti directori “salarii motivante”. Daca au corectitudine si sunt asa victime corecte, sa restituie cetatenilor salariile nesimtite pe care le-au primit, evident împreuna cu directori liberali. Trebuiesc reduse salariile prea multi functionari în aceste societati, prea multi bani aruncati pe geam.
  Când au fost numiti trebuiau sa iasa în presa si sa spune ” Domnilor noi nu am avut nici un merit decât acela ca am lipit afise, am platiti romii din cuza-voda sa voteze, am terorizat si am amenintat pe toti ce care aveau de gând sa filmeze sau sa fotografieze întrunirile electorale, si am fost doar papusi manevrabile” evident ca sunt visator dar asta e adevarul.

  • Pentru cei care nu au fost la sedinta de consiliu trebuie facuta o precizare; in cuvantul sau primarul Tuchel dupa ce ia multumit fostului vice-primar pentru activitatea depusa, spunand ca a fost multumit de el, a precizat ca schimbarea din functie este una pur politica, si a solicitat membrilor PSD sa ,, curete” partidul.

  • Fondul de salarii al Primariei Tecuci in vremea lui fiki era 7 miliarde pe luna, iar acum pe vremea neamtului fodul de salarii pe luna este 20 miliarde. Absolut toti banii tecucenilor sunt sifonati. nu se face nimic pentru oras. Concerte de 3 miliarde, salarii nesimtite, donatii la fundatiile asa zis culturale, mutat statuie, cumparat tablouri in primarie de la pelin. Nimic pentru oameni. Toti banii f…..

   • Fond de salarii mai mic,mai multi angajati si mult mai capabili. Ca erau mult mai capabili se poate dovedi la o simpla aruncare cu privirea….dintre cei care au fost nevoiti sa plece se numara 2 persoane care au ajuns la curtea de conturi si 1 la audit galati…si asta doar la o simpla aruncare cu privirea. Acum sunt doar niste incapabili, nepregatiti profesional, cu aere…..sper sa se rasufle in cel mai scurt timp.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*