shopify
analytics tool

Comunicat de presa al PP-DD Tecuci

  Stimaţi prieteni, în mumele meu personal şi al colegilor din organizaţia municipală Tecuci a P.P.- D.D., vă rog să ne solidarizăm cu protestatarii care stau pe baricade la Bucureşti sau în ţară şi să le sprijinim revendicările. Sunt oameni curajoşi, care ne reprezintă în egală măsură şi interesele noastre. Să sprijinim paşnic scoaterea instituţiilor statului şi a interesului public general de sub controlul oligarhiilor financiare. ste momentul să dăm dovadă de demnitate şi în mod paşnic să milităm pentru apărarea nivelului de trai, ajuns oricum la limita de subzistenţă. Să oprim jaful care se produce asupra populaţiei şi să oprim trecerea resurselor vitale ale statului sub controlul lăcomiei corporatiste, promovată de PDL, UDMR, UNPR şi de USL! Vă mulţumesc!     Cu deosebit respect, Preşedinte PP-DD Tecuci Samir Oancă, 15 ianuarie 2012

5 Comments on "Comunicat de presa al PP-DD Tecuci"

 1. …ref ” Vă rog să ne solidarizăm cu protestatarii care stau pe baricade la Bucureşti sau în ţară şi să le sprijinim revendicările…Vă mulţumesc!”

  … stimabile Samir Oanca, Elodia Ghinescu ma numesc, raspund apelului dv cu mult entuziasm … da, vreau sa ma solidarizez, aglutinez cu protestatarii, sa particip si io la baricada dar, va rog, o rugaminte personala, mai intai sa-mi intermediati o audienta la dl Dan, probabil viitorul presedinte al Romaniei, nici nu stiti ce pierdeti daca nu ma ajutati dar nu vreau sa fiu enigmatica, nici rautacioasa si nici malitioasa, acest mesaj nu se vrea un pamflet, e cat se poate de serios, pe bune si va spui numai dv, am un secret mare, mare care pe domnul Dan il va ajuta cu siguranta in alegeri, stiu unde se afla Elodia Ghinescu !!!

 2. Ochiul vigilent | 17 ianuarie 2012 at 23:10 | Răspunde

  Daca si in celelalte organizatii P.P. – D.D. din tara au ajuns la conducere oameni ca acest samir oanca, atunci m-am lamurit si cu acest partid…!

 3. Iata singurul om cinstit din Tecuci… nu, iertati-ma, din Romania !
  Consumati PP-DD, vitamina politica, pastila saracului, fraiereala ………. !
  Dar iata-o si pe pe doamna „OAIE” – http://www.listarusinii.ro/parlamentar&cod=12&parlamentar=Axenie+Carmen

 4. Oameni buni, iesim si noi maine in strada, aici, in Tecuci?

 5. Acum 20 de minute, pe B1 TV se discuta ca una, Carmen Axenie, deputata pdl, a declarat:
  „Iesirea populatiei in strada se datoreaza LIPSEI DE CULTURA A ROMANILOR” !
  Daca o veti vedea pe strazile Tecuciului, tratati-o cu „lipsa de cultura”. RUSINE !!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!