shopify
analytics tool

Sambata 5 iulie, s-a convocat o sedinta ordinara a CL

Vot in consiliu

În data de 5 iulie 2014, orele 10, Consiliul Local al Municipiului Tecuci este convocat în şedinţă ordinară (la sala de şedinţe de la parterul UAT Tecuci). Pe ordinea de zi sunt următoarele proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind acceptarea comunelor Bălăbăneşti, Ghidigeni, Băneasa, Cavadineşti şi Rădeşti din judeţul Galaţi ca membrii ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară – Serviciul Regional Galaţi.

2. Proiect de hotarâre privind aprobarea Master planului revizuit şi a listei prioritare de investiţii pentru etapa 2014-2020 pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Galaţi.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 191/ 31.10.2013 privind aprobarea cofinanţării proiectului de investiţii – Asistenţa tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiei de atribuire pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată din judeţul Galaţi în perioada 2014-2020.

4. Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri aflate în concesiunea Sc Apă Canal SA din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Tecuci şi modificarea anexei la HCL 119 din 26.08.2010.

piese electrocasniceCauti piese de schimb pentru masina de spalat ?
Cel mai bogat shop online de piese pentru ELECTROCASNICE !    Click AICI
Livrare promta prin curier. Peste 5 mil. piese in stoc.

5. Proiect de hotărâre privind amplasarea unor aeronave aparţinând ARPIA Tecuci pe domeniul public din strada Gheorghe Petraşcu nr. 64-66.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la Contractul de concesiune nr. 103160/ 07.11.2011 încheiat între Municipiul Tecuci şi Societatea Zone Verzi Tec SRL Tecuci.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la HCL nr. 96 din 30.05.2013 şi Contractul de concesiune nr. 1610/PJ/04.06.2013 încheiat între Municipiul Tecuci şi Societatea Ecoprest Tec SRL Tecuci.

8. Proiect de hotărâre privind aprobare PUZ – Amenajare Parc Panouri Fotovoltaice – T85, P319/21 Municipiul Tecuci, jud. Galaţi.

9. Informare Consiliul local privind finalizarea inventarierii anuale a bunurilor materiale şi valorilor băneşti existente în patrimoniul UAT Municipiul Tecuci pentru anul 2013.

 

8 Comments on "Sambata 5 iulie, s-a convocat o sedinta ordinara a CL"

 1. deci a trecut jumatate de zi, si noi nu am aflat ce s-a intamplat cu sedinta de consiliu local.
  cum e posibil asa ceva ? toata lumea e in vacanta? lucreaza doar primarul ?
  nu-mi vine sa cred.

 2. Aveti un primar votat de voi,meritati sa va purtati crucea.Fostul primar nu era bun pentru voi,era titrat ,elegant,era nascut in Tecuci,asculta pe toata lumea.Voi tecucenii aveti nevoie de Tuchel,Galbenus,Papuc,Cambanache si altii din sleahta lor.Nu aveti nevoiede oameni verticali,va plac prefacutii,santajistii,hotii.Eu nu sunt tecucean dar incerc sa supravietuiesc in fostul oras al trandafirilor.Nu aveti singe in vene,aveti abureala politicii

  • Celalalt era egoist si indolent, dar avea o echipa mai serioasa.
   Asta e hiperactiv, dar la prostii. In plus, are o echipa catastrofala si nici el nu-i prea breaz daca si-a ales-o.

 3. e greu. nici presa nu mai avem. nu-mi vine sa cred ca nu se intampla nimic in orasul asta.
  v-a inchis gura primaru asta.

  • A inchis gura primarul? Nu cred, mi se pare ca ProTecuci e AICI! Doar, ca fiecare are dreptul la odihna si are dreptul sa munceasca cat doreste. Multi comentatori curajosi, zero prezenta la sedinta CL de azi, multi viteji pe site in comenturi, zero simt civic si reactia in teren. Asa ca veniti dragilor la sedinta ca aveti dreptul dupa sedinta sa intrebati alesi dvs locali ce si cum?
   Azi a fost o sedinta relaxata unde toti au spus ce au vrut si unde fiecare a votat cum a vrut, PSD un pic in afara discutii cam bateau campi iritati fiind fara motiv de prezenta consilierilor judeteni, in rest pace…. ?!

 4. floricica neculai | 4 iulie 2014 at 09:35 | Răspunde

  Face o sendinta nesemnnificativa, cu proiecte de 3 lei. Ca sa nu se dizolve consiliul local, fiindca pe langa adresa facuta Prefectului de Radovei si altii, a facut adresa si Samir Oanca prin care a cerut Prefectului dizolvarea consiliului local. Stiind ca Oanca Samir are dreptate de teama dizolvarii consiliului local si organizare de alegeri anticipate, Prefectul nu avea solutie (legea e clara daca consiliul nu se intruneste 2 sedinte ordinare, atunci prefectul este obligat sa il dizolve) atat Primarul cat si Psd istii sunt nevoiti sa faca sedinta ordinara. Se poate observa ca sedinta este chiar ORDINARA. Asta e bulandra dintre PSD si Primar. Radovei si cei acre au semnat, chiar au muscat, chiar au crezut ca Primarul e certat cu latraii de la PSD.

 5. Pai s-a intors Pitbull-tza din concediu????Gata, vrea”pasarica”ei sa conduca sedinta???

  • Tuchel, mon amour !

   La sedinta consiliului local , de sambata, a fost linistea dinaintea furtunii, care va avea loc marti dimineata. Consilieri au votat in fuga mare, a se intelege in unanimitate, toate proiectele de pe ordinea de zi, vorba doamnei consilier Ciocanel, de la liberali, pentru-ca asa le-a dictat constiinta.
   Ceva agitatie a fost la inceputul sedintei, cand conslilierul Mitilici a fost nemultumit de faptul ca lipseste de pe ordinea de zi validarea cosilierului PP-DD. La finalul sedintei primarul Tuchel ia spus acestuia , ca un fel de ameintare, sa isi aduca aminte de modul cum a fost validat dumnealui si sa taca din gura.
   La sfarsitul sedintei, dupa ce primarul a ordonat d-nei Alina Popa sa inchidea camera de filmat, au avut loc discutii intre domnii consilieri, unde am remarcat , dupa doi ani de ura intre liberali si pedelisti o dragoste subita. Cei mai vajmici aparatori ai primarului, in fata criticilor pertinente ale pesedistilor fiind consilierii pedelisti Tudor Spiridon, Ani Dumbrava si Vasiliu.
   La sfarsit d-na consilier Cambanache spunea cu naduf, ,,astia mai aveau un pic si ma executau”. Bineinteles ca executia va veni pentru pesedisti in sedinta extraordinara de marti dimineata, cand vor fi schimbati din functii toti pesedisti din oras, inclusiv viceprimarul Radovei.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!