shopify
analytics tool

Să votăm pe 5 iunie eliberarea noastră!

lanturi

Nu avem nevoie de o mână de fier care să ne conducă, avem nevoie de un om inteligent, cu mult suflet şi-avem nevoie de comunicare, înţelegere şi încredere. Să ne eliberăm prin vot de lanţurile de patru ani !

Nu avem nevoie de cineva care să ne mâne cu biciul ca pe vite în staul, avem nevoie de libertate de gândire, avem nevoie să fim lăsaţi să facem şi ajutaţi să facem. Să contestăm prin vot hotărârea unilaterală!

Nu avem nevoie de control la uşă, spion în birou, supraveghere pe internet. Avem nevoie de linişte, motivare, valorificare individuală şi-avem nevoie să fim tecuceni într-un Tecuci care nu mai este al tecucenilor. Să arătăm prin vot că suntem tecuceni în Tecuci!

Nu avem nevoie de minciună, de otrava asta zilnică şi nu avem nevoie de dispreţ şi ură generalizată. Avem nevoie de omul care nu are nimic de dat, de plătit şi răsplătit, ca să poată da câte ceva tuturor. Să anulăm prin vot clica!

Nu avem nevoie de aprecieri false o dată la patru ani şi nu avem nevoie de zâmbete fără acoperire. Avem nevoie ca masa critică de informaţie să fie în mâna noastră şi avem nevoie de timp real pentru cultura. Smulgeţi din viaţa voastră un timp cu aberante statistici, prin votul din 5 iunie!

Nu avem de nevoie de responsabili fără responsabilitate şi iresponsabili pe funcţie. Asta face din noi un oraş la mâna străinilor şi o ţară la vrerea pândăilor de la graniţe. Să fim măcar o dată noi responsabili votului nostru!

Nu avem nevoie de încă patru ani de muţenii, frică, furie şi perplexitate. Avem nevoie de normalitate, de firesc şi umanitate. Să votăm pe cel care a fost crescut în seriozitatea noastră, românească, nedisimulată!

Nu avem nevoie de calomnii, calomniatori, zvonuri perfect ticluite pentru denigrare, sindroame şi sindromuri. Avem nevoie de înţeles clar, direct, sigur, unic şi egal pentru toţi. Să votăm omul şi adevărurile lui inconfundabile!

Nu avem nevoie de “propagandă albă”, în care spectacol după spectacol, în umbra bunelor intenţii banii publici dispar din visteria oraşului. Avem nevoie să ne ştim nevoile şi să le ţinem în mândrie şi onoare. Să votăm respectul, bună cuviinţă, cumpătarea!

Nu avem nevoie de “propagandă neagră” în care instituţii cu domenii atât de specializate precum Spitalul Municipal sau Rampa Rateş sunt implicate în mesaje “artizanale” lansate în spaţiul social pentru a genera un curent favorabil unui individ. Avem nevoie domenii nepolitizate, specialişti demni şi condiţii de muncă în fiecare instituţie şi pentru fiecare angajat. Să votăm duminică, 5 iunie tăierea ombilicului!

Nu avem nevoie de “propagandă cenuşie” a acestui individ în care informaţiile parţial reale cu cele integral false sunt lansate pentru a induce în eroare sau a genera ideea unor realizări spectaculoase. Avem nevoie de noi înşine, de oamenii simpli, de cetăţeni şi-avem nevoie de mintea şi inima noastră pentru a alege.

Să votăm pe 5 iunie 2016 eliberarea noastră!

8 Comments on "Să votăm pe 5 iunie eliberarea noastră!"

 1. abc....def.... | 4 iunie 2016 at 23:49 | Răspunde

  Realist articol . Cine nu l-a avut , macar pret de cinci minute, pe Tuchel lingă sine, sau pe vreo una dintre “ordonantele” sau “aghiotantele” sale nu poate intelege sau crede adevarul scris in acest articol. Dacă va doriti, cu tot dinadinsul, sa-i cuoasteti, pe cei amintiti, atunci votati-l pe Tuchel. Dar daca nu v-o placea, după, sa nu va plingeti.

 2. aveti mare dreptate, dar cu cine dracu sa votam?
  din ce observ in “piata”, singurul care ar avea sanse ar fi HURDUBAIE. Aceste sanse nu sunt datorita meritelor sale deosebite ci partidului pe care il are in spate.
  HURDUBAIE este un zero. Este o persoana foarte usor de manipulat si influientat.
  Inclin sa cred ca Primaria va fi condusa de altcineva si nu de Hurdubaie.
  Nu a facut nimic la viata lui, nu e in stare sa lege 2 cuvinte, nu stie cu ce se mananca administratia sau macar un post de manager.
  Nu a fost in stare sa intre intr-o confruntare cu vreun contracandidat.
  Nu a fost in stare sa vina cu un program, DAR A VENIT CU UN ZIAR CU MULTE POZE.

  Diaconu, Gavrila si Balanica nu se pun, ies din calcule.
  Erau destepti daca ieseau si spuneau: “BAI NOI RENUNTAM SI SUSTINEM PE CUTARE”
  Nu au facut-o din varii motive: GAVRILA VREA SA IASA DIN ANONIMAT, BALANICA SE GANDESTE LA 15.000 euro primiti de la stat pt. campania electorala,

  Campania dusa de Tuchel a fost una murdara. In ultimul timp a iesit cu atacuri la persoana si jigniri, denigrari, minciuni de ultima speta.

  cam asta este oferta.
  Analizati si votati.
  Eu prefer pe asta care e acum, macar are coaie, stie cu ce se mananca administratia, FURA IN DRACI, NU A FACUT NIMIC PENTRU TECUCI (stim toti ca meritele insusite acum sunt MOSTENITE DE LA FINKELSTAIN).
  Macar nu ma face de rusine cand deschide gura si altul mai bun nu vad din cei enumerati.

  SUCCES LA VOT.

 3. Părerologul de Tecuci | 3 iunie 2016 at 13:31 | Răspunde

  Asta ai înţeles ?! De acord, JOS ŢUCHEL ! Dar, nu te grăbi să “te elibereze” vreun pemepist… Nu te avânta prea tare în urna de vot, că o spargi ! Cumpăneşte bine

  • Alegatorul tecucean | 3 iunie 2016 at 20:19 | Răspunde

   Domnule, dumneata esti de pe o alta planeta? Nu ai trait acesti 4 ani in Tecuci? Pai cat rau a facut acest tepean, nu a facut nimeni in istoria Tecuciului. Garantez ca oricine va veni primar dupa acest individ va fi de o mie de ori mai bine. E adevarat va fi mult de munca. In primul rand vor trebui recuperate zecile de miliarde jefuite de mafia tepeana, facute publice toate actele acestui jaf si beneficiarii jafului, desfiintarea Tecuceanului, Sindromului si a celorlalte ziare si siteuri tucheliste, platite din bani publici, eliminarea din administratie a tuturor tepenilor si politrucilor angajati de tepean,desfiintarea celor 7 societati, trecerea sediului PNL renovat pe bani publici in administrarea primariei si transformarea lui in gradinita, transparenta in actul decizional si tot ceea ce se face in administratie sa fie facut cu consultarea locuitorilor orasului, la lumina zilei,si prin licitatii publice.

 4. Părerologul de Tecuci | 3 iunie 2016 at 11:28 | Răspunde

  În acest caz, PĂREREA MEA, este să nu votăm niciunul din reprezentanţii Partidelor de Haită, PSD şi PNL, precum şi ale Partidelor Saloane de Cosmetică unde au încercat să se sulemenească tot reprezentanţii primelor două partide adică, UNPR, PMP şi ALDE.
  De asemenea, să nu uităm pe aşa-zişii “independenţi” sprijiniţi şi susţinuţi financiar din umbră de socri, cumnaţi, fraţi şi surori într-ale şmecheriilor politice aducătoare de foloase lor şi celor care-i ajută.
  Şi atunci ?! Mai rămâne vreunul pe listele electorale ?!
  Avem şi variantă votului nul, adică, să-i votăm pe toţi, la grămadă, să nu se supere vreunul…părerea mea…
  Golaniada electorală se apropie de sfârşit, pentru “locale”, dar va continua toată vara pentru şparlamentare…Nu vă lăsaţi manevraţi sau prostiţi… cei care aveţi discernământul necesar că, despre ceilalţi…Dumnezeu cu mila…

  • Alegatorul tecucean | 3 iunie 2016 at 12:23 | Răspunde

   Si atunci sa ramana tepeanul? Nu domnule, cu totii la vot, sa eliberam orasul, de sub tirania tepeana, si dupa aia sa iesim in strada sa ne bucuram de victorie. Jos Tuchel ! Traiasca Tecuciul Liber!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!