shopify
analytics tool

S-au afişat rezultatele examenului de titularizare

foto: bzi.ro

Din cei aproape 170 de candidaţi tecuceni înscrişi în cursa pentru obţinerea unui post de titular într-o unitate de învăţământ, doar 40% au susţinut integral concursul. Examenul de titularizare s-a desfăşurat miercurea trecută, începând cu ora 10, la cele două centre stabilite de ISJ Galaţi: Colegiul Naţional ”Costache Negri” şi Grupul Şcolar Industrial de Marină din Galaţi. În perioada 22 – 29 iulie vor avea loc două etape de repartizare în vederea ocupării posturilor titularizabile, la care pot participa numai candidaţii care au obţinut minimum 7. Conform rezultatelor afişate luni (titularizare.edu.ro), 18 iulie, doar 21 dintre tecuceni au reuşit acest lucru. Profesorul tecucean cu cel mai bun rezultat, nota 9, este Poliana Lambrinoc, care a concurat la disciplina arte vizuale (educaţie plastică / educaţie vizuală / arhitectură). Nemulţumiţii pot depune contestaţii până la data de 19 iulie, urmând ca la 20 iulie să fie rezolvate iar în următoarea zi să fie afişate rezultatele finale.

2 Comments on "S-au afişat rezultatele examenului de titularizare"

  1. Iata ca desenul si arta demonstreaza, inca o data, ca are si pune bune baze culturale in Tecuci. Felicitari Polianei Lambrinoc!

  2. Ifrim Catalina | 19 iulie 2011 at 23:51 | Răspunde

    Dna Lambrinoc Poliana a fost profesoara mea si merita cu siguranta nota 9 .Felicitari, numai bine si sanatate de acum inainte .

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!