shopify
analytics tool

S-a închis cantina de la primăria Tecuci

Primaria Tecuci

Primaria Tecuci  În toamna anului 2004, un întreprinzător particular a venit cu iniţiativa de a realiza o cantină la subsolul clădirii Primăriei Tecuci, loc în care funcţionarii publici, şi nu numai, să poată servi o masă caldă la preţuri rezonabile, cu mult mai mici faţă de cele practicate de restul firmelor de profil din oraş.

Iniţiativa a prins contur prin acordul Consiliului Local, care prin HCL nr. 31/31.08.2004 a aprobat încheierea contractului de cooperare între Consiliul Local Tecuci şi S.C. Cristalin Impex SRL Tecuci, având ca obiect formarea unei cantine în incinta primăriei. Se pare că iniţiativa a fost una deosebit de profitabilă, având în vedere faptul că a rezistat timp de mai mulţi ani. Însă, la finele lunii iunie 2012, „visul frumos” s-a spulberat, prin „intervenţia” noului primar al municipiului Tecuci, Daniel Tuchel, care a hotărât desfiinţarea cantinei de la subsolul primăriei Tecuci, din mai multe motive, precizate chiar de noul primar: „Trebuie să se ştie foarte clar că Primăria Tecuci nu este cantină şi ca atare nu trebuie să miroase a mâncare de la intrarea în instituţie. Mai mult de atât, societatea care efectua activitatea la subsolul primăriei nu mai avea contract din luna ianuarie a acestui an şi ca atare funcţiona ilegal, fără să achite utilităţile, deci ca atare a fost anunţată conducerea societăţii ca în termen de 48 de ore să elibereze spaţiul. Este bine de ştiut că la această cantină nu luau masa funcţionarii publici, pentru că preţurile erau mult prea mari pentru aceştia, şi ca atare clienţii erau din afară. În aceste condiţii nu vedem utilitatea cantinei la subsolul primăriei, motiv pentru care vor pleca”.

Sursa:  monitoruldegalati.ro

1 Comment on "S-a închis cantina de la primăria Tecuci"

  1. Functionari publici au salariu minim pe econmie ??? de maninca la cantina sociala ??? au salari mari de peste 2000 de lei si tot ei sunt cei avantajati ,bravo daniel fa curatenie in primarie ,,,, in alta ordine de idei ei cu spatiu in subsolul primariei banuiesc ca nu sunt decat zdrente pdl-iste ca altfel nu se putea sa aiba spatiu mokka acolo …….bravo daniel tuchel

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!