shopify
analytics tool

S-a băgat necuratul între enoriaşi şi un preot din Tecuci

bataie_cu_bata  Trei bărbaţi din Tecuci îl acuză pe un preot că acesta împreuna cu fiii săi ar fi sărit la bătaie cu bâtele pe alţi trei bărbaţi. Victimele spun că preotul a venit negru de furie şi fără să mai ţină cont de cele sfinte a dat în stânga şi în dreapta şi cu parul şi cu vorba. Totul a pornit de la un muncitor cu ziua pe care preotul l-ar fi adus tocmai de la Giurgiu ca să-i lucreze la fermă. Numai că bărbatul când s-a văzut în Tecuci nu a mai respectat înţelegerea cu părintele şi a mers la altă gospodărie să muncească. Când preotul a aflat că a plătit degeaba 250 de lei, contravaloarea transportului şi cazării zilierului, s-a făcut foc şi pară. Atunci şi-a luat trei dintre fii şi s-a dus să le ceară socoteală celor care i-au luat zilierul. „Au intrat şi ne-au luat la bătaie. Noi ce-am zis, că dacă-i părintele, stă de vorbă şi ne întreabă ce-i cu noi. El a intrat cu maşina în curte la mine. Poarta era închisă. El a intrat cu parii şi în loc să zică ce s-a întâmplat, el a zis: Omorâţi-i! El mi-a dat la ochi. Numai cu picioarele”,a spus Dumitru Diaconu, una dintre victime. „A intrat preotul, a luat lemne din grămadă şi a început să ne bată. El era primul şi striga: Omorâţi-i! După ce ne-au bătut bine au spus: acum am venit patru, data viitoare o să fim şapte”, a spus Teodor Platon, o altă victimă. Plini de sânge, bărbaţii s-au dus la spital să-şi scoată certificate medico-legale. Sunt hotărâţi să-l dea pe preot în judecată pentru gestul său necreştinesc. De partea cealaltă, preoteasa spune că părintele şi unul dintre fii ar fi victime, nicidecum agresori. „Au tăbărât şi pe părinte. Chiar au vrut să-i dea. Noroc că a găsit părintele un băţ şi l-a ţinut aşa, în dreptul feţei că îi dădea în cap. Un copil de-al meu a luat degeaba bătaie. A vrut să plece şi l-a tras prin geam, i-a muşcat din ureche. După aceea l-a strâns de gât, domnii aceia, vecinii. Puteau să întrebe, dar ce-i cu voi? Copilul meu a vrut să plece. I-au sechestrat şi maşina şi l-au bătut acolo”, a declarat Fănica Leica, soţia preotului. Poliţia a început o anchetă în acest caz. Dacă părintele va fi găsit vinovat, riscă să fie exclus din tagma preoţească.

Sursa:  presagalati.ro ,   scris de Andrei Popa

4 Comments on "S-a băgat necuratul între enoriaşi şi un preot din Tecuci"

  1. toma necredinciosul | 18 iunie 2013 at 07:05 | Răspunde

    cine il crede pe popa asta corupt si prefacut?,nu e popa e drac.

  2. „Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura” (Matei 7, 1-2)

  3. Mare pacat a facut parintele.Domnia SA ar trebui sa-si aduca amintele cuvintele sfinte ca in locul cu verdeata nu iei nimic cu tine.

    • Nu plecati urechea..e doar o denigrare..nu stiti ce e in sufletul parintelui vazandu-si copilul plin de sange, aproape omorat de 2 monstri, si ca preot sa nu poti avea nici o reactie fizica, sa incerci sa-ti salvezi copilul cu rugaminti. e o denigrare grava,se va afla adevarul in final.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!