shopify
analytics tool

Romprestul are zilele numărate la Tecuci!

Romprest Tecuci  Surse din PNL Tecuci, apropiați ai primarului Daniel Țuchel, susțin că promisiunile pe care acesta din urmă le-a făcut în campania electorală vor fi onorate, însă pentru a face posibile aceste promisiuni, e necesară puțină curățenie urmată de instalarea unei stări de ordine (militărească?) în cadrul aparatului administrativ. Cu alte cuvinte, probabil vor mai pleca unii din angajați, vor veni alții, nu se știe încă dacă tot de la Țepu. Cert este că primarul vrea să aibă personal serios când va tura motoarele.  În ce privește locurile de muncă, deși pașii sunt mărunți, se pare că nici acest aspect nu a fost trecut sub uitare de primarul Țuchel, conform acelorași surse.  >>>citeste intreg articolul    sursa: zonapress.ro

2 Comments on "Romprestul are zilele numărate la Tecuci!"

  1. la putere sunt tot portocaliii(rosu+galben = portocaliu).am avut placerea sa merg in nordul Moldovei si am constatat ca toate „drumurile noastre toate” sunt de fapt niste ulite comunale.Traiasca ROSU +GALBEN.
    o seara buna.va pupa tati.

  2. Pai cum mai caram noi mincare la oratanii? ca acuma venim de 6 ori pe saptamina ,cu camionul Expres pt a aduce ceva mincare la oratanii. Si las sa ii disfiinteze ,ca sint ceva orientati pe acolo si or ciordit destula M……A si ei exista ca Primaria plateste, adica din banii nostrii.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!