shopify
analytics tool

Romeo Matei, directorul Poliţiei locale Tecuci a demisionat sau a fost demis?

Romeo-Matei-Politia-locala-Tecuci

Ziarul de buzunar al primarului Daniel Ţuchel titrează:
„Ca urmare a evenimentelor produse ieri, directorul Poliţiei locale Tecuci, Romeo Matei, şi-a prezentat demisia din funcţie. Prin Dispoziţia nr. 884/02.07.2015, emisă de edilul municipiului, a încetat raportul de serviciu prin demisie (urmând ca directorul Matei să fie în preaviz 30 de zile).”

Pentru faptul că nu a găsit, cu orice preţ, o posibilitate de a împiedica protestul crescătorilor de animale ce a avut loc în fata primăriei Tecuci, primarul în funcţie Daniel Ţuchel a găsit o cale de al înlătura din funcţie „elegant”. La sunat pe Constantin Grosu (colegul de partid şi consilier personal) căruia ia comunicat că dacă el la propus pe Romeo Matei în acesta funcţie tot el trebuie să-l convingă să-şi prezinte demisia. Manevra a avut efectul scontat.

Contactat de protecuci.ro Romeo Matei nu a dorit să comenteze acest subiect. Noi nu avem de comentat dar credem că de data acesta a procedat corect şi în spiritul şi litera legii.

Şi ca să nu se dezică de caracterul josnic primarul adăugă:
„Mulțumesc domnului Matei pentru activitatea desfăşurată ca şef al Poliţiei locale, apreciez demnitatea înaintării demisiei survenită ca urmare a degenerării protestului neautorizat în fata Primăriei” a precizat primarul Gerhardt Tuchel.

4 Comments on "Romeo Matei, directorul Poliţiei locale Tecuci a demisionat sau a fost demis?"

  1. Il conosc pe acest domnMatei nu are importanta de unde. insa am fost la el sa il intreb ceva si Dragi cetateni am stat 20 de minute si desi m-a vazut nu s-a sinchisit sa ma intrebe ce vreau ce problema am . Am sa il abordez sa ii reprosez asta personal. O crezut ca e D-zeu. Ma bucur ca ai parasit locatia Nu e frumos ca eu care am asteptat 20 de minute in conditiile in care Dv va uitati pe niste carti sa nu ma intrebi ce am dorit. Si nu uita ca tot clanul asta al vostru v-a cadea. Ieri veneam de la Buc si unul l-a dat in gat la DNa pe Ghita. Sa auto denuntat.la Radio a zis Pot sa ma autodenunt si eu. Cineva a abordat pe Grosu,se va ajunge si la el.

  2. Edilul sau ordonatorul principal de credite asa cum i se place sa i se spuna scrie pe ziarul platit din banii nostri. ,,fiindca s-a intamplat acel miting romeo matei si-a prezentat demisia fiindca astfel de mitinguri nu trebuie sa se mai intample…,, Ce vorbesti domnule? Nu trebuie sa se mai intantamle mitinguri? Vezi ca sa nu-ti zoboara fulgii din creste la urmatorul miting. Nu interzici dumneata dreptul la miting. O sa vezi de ce sunt in stare locuitorii municipiului Tecuci. Sa nu crezi ca ai venit aici sa le furi banii iar cetatenii din tecucuci trebuie sa taca. Tu le furi banii iar ei sa taca.eu va fur si voi nu aveti dreptul sa comentati. Asa ca se va pregati viitorul miting, chiar daca tu faci abuz in functie si nu dai autorizatie ca asa nu vor muschii tai. Vezi ca Revolutia de la 89 nu s-a facut cu autorizatie de la Ceausescu si daca nu stiai si la Tecuci a fost Revolutie. In cladirea aia in care stai si freci menta in decembrie 1989 era plina de Revolutionari. Asa ca ai grija istoria se repeta.Nu te impui tu cu forta prin amenintare si santaj si minciuna. Eu va fur si voi taceti.

  3. Matei Romeo e un tip la locul lui. Nu stiu de ce s-a inhaitat cu Tuchel. A facut bine ca a demisionat…. dar de Grosu de ce nu scrieti? El este sfatuitorul principal al lui Tuchel. El controleaza si Piata si angajarile de la primarie.

  4. Roset Ionel Gioni | 3 iulie 2015 at 00:11 | Răspunde

    Domnule Matei, asa cum ati procedat dvs. ar trebui sa o faca aceste lichele ce roiesc in jurul acestui p…i pe nume Tuchel. Diferenta dintre dvs. si cei ce nu au curajul sa o faca, este caracterul si onoarea militara…Stim cu totii ca se dau si altii drept fosti militari, dar mai stim cu totii care si cum s-au dedicat acelei cariere militare… Deci mai exista si oameni „cu coloana vertebrala”…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.