shopify
analytics tool

Rezultatul alegerilor locale 2016 – Tecuci

Alegeri-locale-Tecuci-2016-rezultate-finale

Iata rezultatele alegerilor locale pentru functia de primar al Municipiului Tecuci si la Consiliul local.

Cătălin Hurdubae – 43,2 %, Claudiu Gavril 27,7%, Daniel Ţuchel 19,9%, Vasile Diaconu 5,1%, Traian Bălănică 3,4% si Trandafir Dănuţ 0,4%

Consiliul Local Tecuci va avea următoarea componenţă politică:

PSD 9 consilieri
PNL 4 consilieri
ALDE 2 consilieri
PMP 2 consilieri
Oancă Samir consilier Independent
UNPR 1 consilier

17 Comments on "Rezultatul alegerilor locale 2016 – Tecuci"

 1. Doamne,ce limbi mai dadea Papuc in consiliu!!!Se excita si Tuchel de cum io s… Petrica si Andriuta!!

 2. Sa plece Nina Popa,cea cu fata de hartie igienica.

 3. Ptr.AP .
  Iubire, această situație a fost generată de un așa zis primar de dreapta care a fost mai ceva decât activiștii de partid P C R Deci a fost un vot negativ la adresa omului și primarului Tuchel nu a ideologiei de partid.
  Gândești că Robin.S-a. Terminat cu el, revino la normalitate

 4. abc....def.... | 6 iunie 2016 at 23:12 | Răspunde

  Rezultatele obtinute de PNL, conduc la binemeritatele DEMISII DE ONOARE care, cu vehementa, ba chiar amenintator, erau cerute tuturor de catre învingatorul de acum patru ani, respectiv actual perdant al alegerilor pentru functia de PRIMAR a Tecuciului. Daca cineva le va vedea (demisiile), sa ni le arate si noua…

 5. pai si acum, stau eu si ma intreb: cum ramane cu PAPUC de la PNL, care cu ginerele lui i-a luat toti votantii lui Tuchel, in loc sa ia de la PSD?
  nu are cum sa ramana asa. PAPUC trebuie sa plece acasa,no?

 6. ce-a facut ma pretenasu?

 7. Ma asteptam ca dupa ce tepeanul a primit sutul in fund de la tecuceni, echipa de propagandisti de la Tecuceanul, Sindromul s.a. sa isi inceteze activitatea. Dar, ce sa vezi, nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase, isi continua activitatea bine mersi. Eu unul nu am uitat cu ce s-au ocupat aceste personaje in acesti 4 ani, cum ne-au otravit sufletele, filat, urmarit si batjocorit pentru simplul fapt ca nu impartaseam aceleasi idei cu tepeanul. Eu solicit public noului primar sa inchida aceste cocini finantate din banii contribuabililor tecuceni și să îi concedieze pe acești propagandiști țepeni.

 8. http://www.stiripesurse.ro/manager-de-spital-trimis-in-judecata-de-dna_1137500.html…din ce in ce mai interesant plus scenele si dramele din Primaria Tecuci de astazi…

 9. Domnul Tuchel a determinat acest lucru prin aroganta sa ca liberalii din tecuci sa voteze cu PSD. Si chiar sa paraseasca partidul ….Primaria este a noastra a Tecucenilor iar primarul nu este „Vataf”este dupa cum spunea si dansul „in slujba cetateanului „

 10. cetateanu turmentat...de tor | 6 iunie 2016 at 12:43 | Răspunde

  Revin prezentabililor,de turmentat ce sunt mi- am gresit si numele. Cititi,ca sa zic asa,Cetateanu turmentat….de tot! Da de tot!

 11. cetateanu turmentat...de tor | 6 iunie 2016 at 12:37 | Răspunde

  Va salut prezentabililor si prea onorabili ex teputeni! Dati-mi voie ca sa combat si eu la gazeta. Va mirati de …tot de ceeace ar trebui sa stiti fiecare. Eu dati- mi voie ,ca sa zic asa, spun ca tot tecuceanu este cu capul..turmentat de aproximativ,ca sa zic asa, de ” ezact” 4 anisori ,de cind dragul nostru fost primar,secundar acum s- a urcat in seaua tecuciului naravas. In acest timp tecucenii dusi sau ne dusi de cap au inceles ce mare teapa au luat de la tepean. In atari conditii toti au avut visuri erotice cu un eliberator venit pe un cal alb sau rosu(?) care sa- i fericeasca pentru urmatorii 4 ani si ceva daca trage la caruta foarte beteaga ,numita orasul Tecuci,care din orasul trandafirilor a devenit orasul tepe(ni)lor! Ei da prezentabililor,de acum sa te tii ,trai pe vatrai si miere si lapte,ciini cu covrigi in coada si tot ce nu a avut tecuceanul pina acum! Acum in final vreau sa va pun si eu o intrebare: eu cu cine am votat?

 12. Il felicit pe Oanca Samir. Singur, fara partid, fara reprezentanti in sectiile de votare care sa-i mai smechereasca cateva buletine, a reusit. Bravo lui, sa persevereze!
  Ii felicit si pe ceilalti care au castigat, si pe cei care au incercat. Dar raman cu o mare nedumerire: cum a obtinut candidatul PSD un numar atat de urias de voturi, desi nu a facut nimic notabil in viata lui pentru tecuceni si Tecuci, desi nu e o personalitate valoroasa a orasului (ca si ceilalti, de altfel) fiind practic un necunoscut? Nici campania electorala nu a avut nimic convingator.
  Cum s-a intamplat minunea asta?!!

  • Cu ajutorul lui Dumnezeu. Aspect uitat de restul lumii.
   Speram ca toți smenarii abonatii la contractele cu primaria sa dispara.

   Succes noului primar și Dumnezeu sa îi dea numai gânduri bune și multa putere de munca.

   • @Tecucean
    Cum L-ati convins?
    Ca de furat ati furat si voi, ca si ceilalti, de mintit ati mintit cat toti ceilalti laolalta, de pacatuit ati pacatuit…

  • Adrian Postolache | 6 iunie 2016 at 13:21 | Răspunde

   Romania este tara tuturor posibilitatilor si nu mai trebuie sa ne miram de nimic! Avem acum primarul pe care „il meritam”.. sau mai bine zis avem primar pentru pensionari.

  • Si tepeanu ce a facut la viata lui ? Aud? In afara sa fraiereasca 8 ani pe tepeni si 4 ani pe tecuceni, terorizandui si jefuindui, lasandui , scuzati de expresie, in fundul gol, ce a facut? Asta e abia inceputul. Toate actele jafului vor fi facute publice, ca si numele celor care au beneficiat de bani publici, apoi documentele vor fi inaintate justitiei si cei vinovati sa restituie bani . Nu se poate ca acest individ sa ramana nepedsit la nenorocirile pe care le-a facut.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!