shopify
analytics tool

Rezultatele probelor scrise la examenul de ocupare a unor posturi vacante din cadrul UAT Tecuci

concurs-director-primaria-tecuci

A) Rezultatul probei scrise la examenul de ocupare a postului vacant organizat pentru funcţia publica de executie consilier superior la Serv. Fonduri Europene din cadrul U.A.T. – Municipiul Tecuci.
Având în vedere prevederile art. 62 alin (3) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale probei scrise :

Constantin Rodica – consilier superior – 72,5 puncte – ADMIS

 • Candidaţii declaraţi admişi vor susţine interviul în data de 9.11.2016 ora 10, la sediul U.A.T —Municipiul Tecuci
 • Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute pot formula contestaţie în termen de 24 de ore de la afişare, conform art. 63 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, care se depune la secretarul comisiei de soluţionare a contestaţiilor, Virlan Mihaela – consilier superior
 • Afişat astăzi 7.11.2916 ora 13:30 la sediul U.A.T.- Municipiul Tecuci

B) Rezultatul probei scrise la concursul de ocupare a postului vacant organizat pentru funcţia publica de executie consilier principal la Serviciul Fonduri Europene din cadrul U.A.T. Municipiul Tecuci.
Având in vedere prevederile art. 62 alin (3) din Hotărârea Guvemului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale probei scrise :

Balanică Daniela – consilier principal – 30 puncte – RESPINS
Perianu Silvia – consilier principal – 82p – ADMIS
Martes Cosmin – consilier principal – 19 puncte – RESPINS

 • Candidaţii declaraţi admişi vor susţine interviul în data de ora la sediul U.A.T Municipiul Tecuci
 • Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute pot formula contestaţie în termen de 24 de ore de la afişare, conform art. 63 din Hotărârea Guvemului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, care se depune la secretarul comisiei de soluţionare a contestaţiilor, Virlan Mihaela – consilier superior
 • Afişat astăzi, , la sediul U.A.T. Municipiul Tecuci

C) Rezultatul probei scrise la examenul de ocupare a postului vacant organizat pentru fundia publica de executie consilier juridic asistent in cadrul Compartimentului Achizitii Publice – Serviciul Buget Contabilitate din cadrul U.A.T. Municipiul Tecuci.
Având în vedere prevederile art. 62 alin (3) din Hotărărea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale probei scrise :

Nare Marilena – consilier juridic asistent – 16,5 puncte – RESPINS

 • Candidaţii declaraţi admişi vor susţine interviul la data de 9.11.2016 ora 10 , la sediul U.A.T Municipiul Tecuci.
 • Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele oblinute pot formula contestaţie în termen de 24 de ore de la afişare, conform art. 63 din Hotărtirea Guvemului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, care se depune la secretarul comisiei de soluţionare a contestaţiior, Virlan Mihaela – consilier superior

6 Comments on "Rezultatele probelor scrise la examenul de ocupare a unor posturi vacante din cadrul UAT Tecuci"

 1. Trecutele si viitoarele concursuri …Poate ca nu ati participat la nici un concurs de incadrare, inainte sau dupa 1989. Totdeauna a fost la fel, si va spun asta din propria experienta. Oricat de pregatit si de experimentat ai fi, toate examenele sunt aranjate, pentru a castiga cel preferat, iar tu vei iesi, in cel mai bun caz, pe locul al doilea.

  Examinarea in fata unei Comisii exigente sau neutre, cu usile inchise sau in prezenta a jumatate din tecuceni, este apa de ploaie. Concurentul preferat fie va stii subiectele inaintea examenului, fie va reface, dupa concurs (dar inaintea afisarii rezultatelor), mazgalitura scrisa/desenata in timpul examenului. Asa ca e mai bine sa nu va faceti nici-o iluzie asupra competentei concurentilor admisi.

  Singura consolare ramane vorba romaneasca , ca fiecare pasare, in timp, pe limba ei piere. Iar daca o data cu ea pier si cei care au sustinut-o, e cu atat mai bine.

  Necazul e ca, in timp, pierdem si noi , tecuceni, fara a avea insa nici-o consolare…Orasul nostru, in loc sa se dezvolte, devine tot mai mult, un obscur targ de provicie, asemanator celor descrise in literatura sec. XIX-XX…

  • florin neculaiesei | 16 noiembrie 2016 at 09:41 | Răspunde

   Domnule Concurentul aa cum te autointitulezi. Apreciez ca afirmatia dumneata este eronata. Consideri ca Romania a fost mereu o tara de imbecili? cum poti sa faci afirmatia ca inainte de 1989 cat i dupa 1989 toate concursurile au fost aranjate. Tin sa te dezamagesc domnule concurent. Scolile din Romania a furnizat oameni valorosi adevarati doctori in stiinte care din pacate a trebuit sa parasesca tara. Stiti de ce au parasit tara? Fiindca nu au acceptat asemenea concursuri. Nu puteti sa sustineti ideea ca romania a fost permanent o tara infractionala si de incompetenti promovati fara acoperire stiintifica doar la scoala politica. Nu cred ca a e cazul sa va ofer nume ale oamenilor de stiinta romani, deoarece se cunosc destule insa este foarte urat sa sustii ca oameni de stiinta ca Stefan Odobleja, Paterache Poenaru,Dimitrie Leonida si multi altii au avut concursurile aranjate la scolile absolvite ori functiile detinute. Ceea ce se intampla in Primaria Tecuci, clar este aberant si se impiedica accesul la ocuparea unei functii publice a oricarui cetatean care plateste impozite, conditionand ocuparea functiei de a fi membru PSD ori alta filiera politica. Clar ca totul este o frauda.

 2. florin neculaiesei | 11 noiembrie 2016 at 09:54 | Răspunde

  Eu asa propune sa o contestam pe doamna Perianu Silvia si sa reluam examinarea dar de data asta in prezenta unor simpli cetateani sau reprezentanti ai presei reeprezentand societatea civila. Ce spuneti nu ar fi mai frumos? Nu cred ca s-ar opune cineva atata timp cat doamna este competenta, cunoaste administratie si ar scrie lucrarea excelent in orice conditii. Cam asa ar trrebui sa decurga si viitoarele ,,concursuri,,.

 3. Se vede, dupa competenta si rasplata. Ca sa devii functionar la primarie nu este suficient sa fii doar membru PSD. Trebuie sa fi fost si broker de asigurari. Felicitari doamnei broker Asirom Perianu Silvia! Acum faceti contestatie la functionarul Virlan Mihaela, angajata si ea pibuni ,,ca concurentul,, admis Perianu.

 4. A murit Cristinel Basalic, fost viceprimar. Afost un baiat bun.
  Dumnezu sa-l odihneasca…

 5. Deci nu e suficient sa concurezi singur pe post, trebuie sa mai ai si ceva neuroni. Cei respinsi inteleg ca lucreaza in primarie? si au facut parte din ,,echipa facem treaba” recuperata de dl. Hurdubae, care o considera competenta? Sunt tare curios daca se scot la consurs toate posturile din primarie, macar jumatate din actuali angajati vor obtine punctele necesare pentru a fi admisi?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!