shopify
analytics tool

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2010

Afisarea rezultatelor bacalaureat 2010Rezultatele examenului de [intlink id=”336″ type=”category”]Bacalaureat[/intlink] 2010 vor fi afişate în licee astăzi, până la ora 16.00.
Azi noapte, liceele din Galați ( inclusiv Mun. Tecuci ) au fost adevărate locuri de pelerinaj pentru cei care au susținut examenul de balaureat. [intlink id=”295″ type=”category”]Curiozitatea[/intlink] i-a îndemnat pe tineri să lase baltă discoteca și să caute listele cu rezultatele încă de la miezul nopții. Primele rezultate au fost afișate începînd cu ora 2.00.  Unii dintre absolvenţii de liceu din [intlink id=”21″ type=”category”]Galați[/intlink] pot afla notele chiar şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit reprezentanţilor din Inspectoratul Şcolar. Nu este exclus ca în câteva centre rezultatele la Bacalaureat să se afişeze din această noapte, dar în majoritatea vor fi afişate în cursul zilei de duminică.   Contestațiile se pot depune între 16.00 și 20.00
Elevii [intlink id=”13″ type=”category”]nemulţumiţi[/intlink] de rezultate pot depune contestaţii tot astăzi, în intervalul orar 16.00 – 20.00. Până la ora 16.00, rezultatele vor fi afişate şi pe site-ul Ministerului Educaţiei. Notele finale, după finalizarea contestaţiilor, vor fi [intlink id=”499″ type=”page”]afişate[/intlink] până cel tîrziu joi, 8 iulie.
Uremază [intlink id=”385″ type=”page”]admiterea[/intlink] la facultate!
În următoarele zile pentru marea parte a absolvenţilor de clasa a XII-a încep alte [intlink id=”26″ type=”page”]emoţii[/intlink], fiindcă multe universităţi organizează în această lună admiterea. De pildă, înscrierile la facultăţile Universităţii din Bucureşti au loc, în prima [intlink id=”22″ type=”page”]sesiune[/intlink], în perioada 8-15 iulie, examenele fiind programate între 17 şi 22 iulie.

Fii tu primul care comentează on "Rezultatele examenului de Bacalaureat 2010"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*