shopify
analytics tool

REVOLTA!

primar-mincinos

Că tecucean mă revoltă tupeul, dar mai ales mentalitatea actualului primar, care ne ia pe noi, tecucenii drept o adunătură de imbecili atunci când ne trimite o scrisoare electorală prin care ne rezuma aşa-zisele realizări ale sale din cei patru ani de mandat.

Oare acest om chiar crede că putem înghiţi pe nemestecate orice afirmă el? Oare acest om trăieşte într-o altă lume decât cea în care trăim real noi, tecucenii?

Citindu-i “rezumatul” realizărilor prezentate “pe persoana fizică”, vorbă lui Vanghelie, stau şi mă întreb până unde ne poate desconsidera pe noi, tecucenii, dacă-şi permite să scrie, asumându-şi sub semnătură privată, minciuni atât de evidente despre fapte atât de cunoscute de către toţi cetăţenii oraşului, încât te întrebi dacă omul mai este în lumea asta reală? Asumarea mincinoasă a unor proiecte care erau în stadiul de realizare şi luând asupra sa toate meritele, mi se pare o aşa de mare lipsă de bun simţ, încât te întrebi cât de grave sunt problemele medicale?


[polldaddy poll=9385657]


Cum poţi să spui că ai realizat investiţii în extinderea de apă curentă şi canalizare, când proiectul a fost câştigat şi pus în operă de o entitate, respectiv SC Apa Canal Galaţi, care a fost câştigătoarea proiectului realizat din bani europeni, când toată lumea ştie acest lucru, tu să ţi-l treci la capitolul realizări? Cum poţi să spui că tu ai realizat zeci de apartamente şi garsoniere ANL, când investiţia a aparţinut unei companii naţionale, care derula a doua etapă a unui proiect existent şi care la finalizarea acestor obiective ţi le preda, tu urmând să le repartizezi, iar atunci când faci lucrările de racordare la utilităţile publice, tu realizezi aceste lucrări încălcând penal legislaţia ce reglementează autorizarea construcţiilor?

Cât de ipocrit te poate încăpea pielea să fii ca să treci ca realizare în mandatul tău a şoselei ce reprezintă centura de sud ocolitoare a municipiului în valoare de 20 milioane de euro, când aceasta investiţie se afla în faze incipiente de realizare, iar lucrarea este angajată, plătită şi recepţionată de Compania Naţională de Drumuri, care după ştiinţa mea, nu este subordonată performantului primar Ţuchel? Asupra acestei investiţii actualul primar nu a avut nicio contribuţie, singurele puncte comune cu el fiind acelea că traseul acestei investiţii trece pe raza municipiului Tecuci, împărăţit vremelnic de cel mai performant primar şi faptul că prin proiect cel mai mare beneficiar al fondurilor alocate pentru achiziţionarea terenurilor de pe traseul şoselei a fost Primăria Tecuci, căreia i-au revenit peste 19 miliarde lei vechi în urma acestei operaţiuni.

Să te lauzi cu proiectul Muzeului Teodor Cincu şi al Parcului Dendrologic, proiecte ce erau în derulare fiind iniţiate în mandatul anterior, mi se pare o lipsă de bun simţ ieşită din comun! Păi, ce să înţelegem, că dacă voia “performantul” împiedica derularea acestor proiecte? Cum poţi să consideri că merite lucruri şi acţiuni care-ţi sunt fixate prin fişa postului, pentru care ridici salariu luna de lună tocmai pentru a-ţi deservi comunitatea? Ceea ce ai făcut, domnule primar este pur şi simplu un act de normalitate, nu un merit intergalactic!

Te lauzi cu centrul de adopţie canină, când pentru acest obiectiv Curtea de Conturi îţi imputa faptul că pentru o construcţie ce avea valoarea de inventar aproximativ 3.500 lei (noi), ai ascuns sub forma unor reparaţii investiţii ilegale de aproximativ 750.000 lei (noi), adică 7,5 miliarde lei vechi şi ai făcut alte cheltuieli fără bază legală de alte 14 miliarde lei vechi, sume pe care până la urmă cineva le va plăti. Iar tu te lauzi că astea sunt realizări?

Ne arunci în faţă că s-au investit în Tecuci 50 milioane euro! N-ai vrea dumneata să ieşi pe strada să le arăţi şi tecucenilor unde sunt aceste investiţii, înafară de existenţa lor în lumea inflamată şi bombastica a virtualului în care trăieşti? Ai transformat întregul mandat 2012-2016 în festivismul deşart şi desantat al unei administraţii găunoase şi costisitoare precum defilarea tupeista şi penibilă, aroganta şi scorţoasa, umflată şi găunoasa pe care ne-ai prezentat-o cu ocazia depunerii noii candidaturi!

Cred că revolta generată de comportamentul faraonico-desantat practicat de către “performantul” primar al Tecuciului i-a adus la disperare pe mulţi dintre tecuceni, problema este dacă noi locuitorii acestui oraş, vom avea curajul să spunem precum un politician în campania din 2014: “STOP! PUNCT ŞI DE LA CAPĂT” (nu ştiu cum se scrie în germană!).

Sursa: traianbalanica.ro

1 Comment on "REVOLTA!"

  1. Observam ca actualul ocupant al scaunului de primar în loc să explice tecucenilor de ce nu respectă legea, cu privire la cheltuirea banilor publici( a primit amenzi de 4 miliarde lei din aceasta cauza), în legătură cu ce le 25 de lucrări fără autorizație de construcție ( pentru care Inspecția de Construcții în sStat a sesizat parchetul), cum este cu detrunarea celor 30 de miliarde de la groapa de gunoi, cu cheltuirea ilegala a 7 miliarde cu sediul PNL ( unde a făcut și o cramă la subsol !),, a celor 1,7 miliarde de la cladirea unde voia sa își facă ilegal cabinet personal, cu miliardele cheltuite pe așa-zise activități culturale, cu cele 2 miliarde cheltuite cu calendarele și felicitările electorale, cu cele 2 miliarde plătite drept despăgubiri pentru slariații dați afară în mod ilegal de țepean, etc, etc, o tot freacă cu greaua moștenire, cănd el de fapt a găsit în conturi la preluarea mandatului mai bine de 70 de miliarde, pe care nu mai el știe pe ce ia cheltuit. Deocamdată. Dar cât de curând o să aflăm de la DNA.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!