shopify
analytics tool

Refuz soldat cu bătaie

  Alin Chelaru, şofer la firma Jeff Tax se afla staţionat in fata hotelului Turist. La un moment dat a fost solicitat sa faca o cursă de către un client. Cunoscându-l că este rău platnic, având de încasat din trecut si alte sume, Alin Chelaru a refuzat categoric să efectueze comanda. La auzul veştii, clientul a inceput sa-l loveasca pe taximetrist, niciunul din colegii de breaslă, care se aflau staţionaţi nu au intrvenit pentru a aplana conflictul. În urma loviturilor primite, taximetristul a suferit multiple traumatisme fiind transportat pentru internare la Spitalul Judeţean Galaţi.

3 Comments on "Refuz soldat cu bătaie"

  1. Aviz taximetriştilor! La magazinul de arme şi muniţii de pe Gheorghe Petrascu există electroşocuri foarte bune la 50 de lei. Nu fumaţi 4 zile şi îţi iei unul.

  2. Se pare ca fiecare este pe cont propriu. Legea junglei…

  3. Păi, cum să intervină colegii de breaslă, din contră s-au bucurat că a fost „înlăturat” unul din „opoziţie”! În acel loc (parcă-i uns cu miere!) se „bat” vreo trei firme de taxi, plus câţiva „independenţi”! Ei nu cunosc noţiunile de dreptate, solidaritate, simţ civic, până la urmă dăm colegialitatea la o parte şi lăsăm pericolul l-a care era expus un om, ce era atacat ziua în amiaza mare, de o adevărată grupare bine organizată, ce cunoaşte numai legea pumnului, a bunului plac şi a interesului propriu!
    Stimaţi colegi de breaslă, v-aţi gîndit măcar pentru o fracţiune de secundă că puteaţi fi în locul celui atacat şi sunteţi expuşi oricând la asemenea acte de violenţă, ce vă pun viaţa în pericol, luând în calcul că aveţi acasă copilaşi, soţii, fraţi, mamă, tată…?????
    Dacă nu mă înşel, acolo este paza celor de la Volksbank, ei de ce n-or fi intervenit? Sau nu era sectorul lor şi nu-i interesa?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.