shopify
analytics tool

Reabilitarea primariei Tecuci mai sufera amanare

  Pe parcursul anului 2011 s-a tot bătut monedă privind reabilitarea sediului Primăriei Tecuci şi realizarea unei săli de şedinţe special pentru adunările Consiliului Local, prin recompartimentarea actualei săli de şedinţe, care este excesiv de mare pentru o atare activitate şi oarecum neconformă. În elanul reamenajării, modernizării şi recompartimentării s-a pus la punct cam tot ce se putea într-o dezbatere de Consiliu Local, un loc aparte avându-l modernizarea grupurilor sanitare de la parterul Primăriei Tecuci, grupuri sanitare care îşi fac simţită prezenţa prin izul pe care îl emană. La început de an, însă, bugetul se pare că nu permite o serie de „extravaganţe”, din capitolul celor enumerate anterior, ceea ce face ca sarcina reabilitării sediului Primăriei Tecuci, precum şi realizarea unei săli de şedinţe pentru Consiliul Local, să cadă pe umerii viitorului primar. Tecucenii însă vor avea o consolare, care „parează” prezenţa unei primării deosebit de degradate în peisajul central al municipiului: aceea de a avea canalizare pe 53 de străzi principale, o şosea de centură nou-nouţă, sistem video în zonele rău famate ale oraşului, o mini-grădină botanică şi poate şi un parc de distracţii pentru copii.
Rămân mulţi tecuceni nemulţumiti de faptul că, deşi au trecut anii, la ei în „bătătură” nu a ajuns nicio urmă de civilizaţie – canalizare, reţea de furnizare a apei potabile ori a gazelor naturale – deşi sunt în zone principale. Având în vedere câte mai sunt pe lista de priorităţi, chiar că reabilitarea sediului Primăriei nu este o urgenţă.
Sursa: monitoruldegalati.ro

4 Comments on "Reabilitarea primariei Tecuci mai sufera amanare"

 1. Nu este adevarat ca sunt internata la Iasi , nu este adevarat ca mi-am facut casa si mi-am luat masina noua din banii de pe asfaltari,nu este adevarat nimic din tot ce se spune in oras despre mine.Cand voi reveni voi spune multe.Mult mai multe!Sa se fereasca cei care au lansat acuzatii la adresa mea!Sotul meu este in Politia locala asa ca aveti grija!

  • Sa intelegem ca e un pamflet la adresa Nonei Popovici? E cam subtire ca si consistenta…
   Saptamana trecuta s-a mai postat unul la adresa senatorului Laurentiu Chirvasuta. La fel de pueril.
   Incercarea de a posta comentarii in numele atcuiva va fi “taxat” de acum inainte.
   Sa nu auzim cumva cuvantul : cenzura.

 2. Domnilor, cine a scris acest articol ? Cuprinde numai prostii !
  Cand vom avea canalizari, centura, video, gradini, parcuri, bla, bla, bla ? A inceput campania electorala si noi nu stim ?
  Cate mai poate incepe actuala guvernare, pentru ca apoi sa le abandoneze, la Tecuci ?
  Cand ne vor intra mintile in cap si nu vom mai promite cu toptanul, asa, pentru ca da bine ?
  Daca Udrea ne-a inselat pe toti si singurele ei interese se aflau doar in impozantele-i posete, sa speram ca succesorul sau (prof de sport, nu ?) se va preocupa macar de obiectivele sportive si de agrement nefinalizate la Tecuci.
  Celelalte, cand (era sa zic “cand ne vom vedea ceafa”), cand ne vom vedea Primaria reabilitata …

 3. De s-ar face canalizarea si altele tot ar fi ceva, primaria poate sa mai astepte

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*