shopify
analytics tool

Radio Tecuci nu va mai fi subvenţionat din bugetul administraţiei publice locale

Radio-Tecuci_protecuci.ro

  În  2010, în municipiul Tecuci a inceput sa emita Radio Tecuci, primul radio din municipiu, şi, fiind singurul, s-a luat măsura sprijinirii acestuia, din bani publici, pentru sustine transmiterea programelor locale. Măsura susţinută de primarul Eduard Finkelstain şi consilierii municipali a prins contur şi astfel toată lumea a fost mulţumită. Tecucenii aveau un radio al lor, unde să îşi audă dedicaţiile, aleşii locali aveau locul ideal unde să îşi spună ofurile, iar toată acţiunea nu necesita foarte mari cheltuieli, fiind susţinută din bugetul local. Banii alocaţi prin HCL, cu votul unanim al consilierilor locali, proveneau din „bruma” de taxe şi impozite locale. O voce care s-a împotrivit puţin, doar cât să se facă auzită, a fost aceea a liberalului Petru Papuc, care nu a fost de accord ca pe banii contribuabililor să se audă vorbind doar PDL-iştii. Fiind în minoritate, liberalul a bătut în retragere, iar „cota” de 2.000 lei lunar a fost înnoită. Cum primarul Eduard Finkelstain a pierdut primul fotoliu al Tecuciului în favoarea lui Daniel Gerhardt Ţuchel, odată cu plecarea acestuia a dispărut şi „sprijinul”.
Se pare că actualul primar nu agreează ideea de a subvenţiona un radio, mai ales în condiţiile în care acesta nu aparţine administraţiei locale. Daniel Ţuchel a precizat: „Primăria Tecuci nu are radio şi ca atare nu avem de ce să plătim lunar 2.000 de lei. Nu stiu care a fost baza legală de acordare a «sponsorizării», dar noi nu vom face aceeaşi greşeală. Ca orice organ mass-media, trebuie să se susţină singur din punct de vedere finaciar, iar dacă nu poate, nu este problema noastră. Noi avem probleme de rezolvat mult mai grave, pentru care nu avem bani. Nu sunt locuinţe sociale, nu avem canalizări, asfalt, locuri de recreere, subvenţii şi ajutoare pentru bătrâni şi ca atare chiar nu ne trebuie radio”.

De Iulieta Groza , monitoruldegalati.ro

5 Comments on "Radio Tecuci nu va mai fi subvenţionat din bugetul administraţiei publice locale"

  1. ZAU CA NE VOR LIPSI INJURATURILE LANSATE PE POST DE DOAMNA AIDA,PE VREMEA CAND MAI UITA MICROFONUL DESCHIS.

  2. Nu se justifica din singurul motiv ca i..xx.. continut neadecvat

  3. Nota redactiei: Trebuie sa facem, in numele dreptului la o corecta informare, urmatoarele precizari:
    1. Contractul despre care se face vorbire in actualul articol, este unul de prestare de servicii. Deci, nu este vorba de o subventionare a primariei.( o sa ridicam in cateva ore copia contractului la care se face referire)
    2. Contractul de prestare a fost votat in consiliul local in unanimitate: detalii AICI

  4. Sa-i dea in brate si statiile de emitere sau ce naiba or fi aparatele alea rusesti vechi de cand bunica, sa-l sature pe b..xx.. ! Afara cu j*****e!

  5. O masura inteleapta. Aceasta subventie nu se justifica.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!