shopify
analytics tool

Radio Tecuci a făcut doi anişori. Şi a sărbătorit.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=x2-8SC5XFGc’]

Radio Tecuci a primit licenta de transmitere in eter pe data de 27 nov 2009, acum doi ani. Motiv de sarbatoare pentru echipa si ascultatorii acestui post de radio. Au invitat pentru aceste momente trupa Compact iar in deschidere trupa locala „The Black Jack” condusa de cunoscutul pasionat Luis Turcu. Conducatorul postului de radio, Cristian Pohrib, a facut pentru inceput o trecere in revista a celor ce au contribuit la dezvoltarea acestui proiect.

A amintit pe rand vechii angajati sau colaboratori: Viorel Burlacu care a prezentat emisiunea “Alo,aici Radio Tecuci”, Mircea Serban (Teo) compartimentul tehnic, Narcis Zahiu si Aida Zaharia ce au fost cei mai longevivi in radio. A prezentat si noua formula: Roxana Braniste, Tania Sandu, Mariana Enache, Crenguta Pavel, Ciprian Dinu si, probabil din pricina stresului, nu a amintit-o pe Lucia Gologan care prezinta de ceva vreme emisiunile de dimineata.  In discursul sau Pohrib-Patrichi Cristian a amintit ca obtinut de la CNA autorizatia de emisie, la inceput numai pentru muzica, pe frecventa de 106,1 FM apoi de la 1 decembrie 2009 reusind sa emita total pe 106,9 FM, pomenind dificultatile prin care a trecut subliniind sprijinul dezinteresat si promt acordat de deputatul Mircea Toader. Dupa prestatia trupei „The Black Jack” care a fost una de calitate, au urmat invitatii speciali ai serii: Paul Ciuci, Aurel „Lelut” Vasilescu, Adrian Kiselef, Adrian „Coco” Tinca adica Trupa Compact. Un concert echilibrat ce a incalzit inimile celor ce au participat. Informatii suplimentare despre acesta trupa aveti AICI si AICI.  Adresam si noi calde urari de viata lunga si sa auzim doar de muzica buna. „La Multi ani!” echipei Radio Tecuci.

 

5 Comments on "Radio Tecuci a făcut doi anişori. Şi a sărbătorit."

 1. tania sandu?….serios?…..e CAMI sandu nu tania sandu.

 2. felicitari postului de radio. speram sa ajunga si la majorat. echipa noua duce, vad, si omanei din domeniul culturii, literaturii si poeziei. e semn bun. semn ca la botez radioul a ales carte…. atunci cultura sa fie.

  • Era o tipa, Aida, care clama ca Radio Tecuci a facut sa renasca cultura in Tecuci (?!). Bine ca s-o dus.
   De-abia acum acest Post incepe sa conteze, cand aduna in „unda” sa voci culte, consacrate, emblematice pentru urbea noastra.
   Si insasi prezenta lui Cristi Pohrib la recentul spectacol liberal, sugereaza o deschidere promitatoare (sau este amator si de o umbrela galbena ?).

 3. ups…trebuia final cu PS:Revenim cu amanunte cand cresc dintisorii

 4. 2 anisori?? diminutive in titlu admine? „cunoscutul pasionat luis..?pasionat de ce? specifica ptr nestiutori. „conducatorul postului…”…hai lasa.neeee, parca am fi pe timpul raposatului. „Dupa prestatia trupei TBJ,care a fost una de calitate au urmat…” Adica ce sa intelegem, noi care nu am fost prezenti, ca prestatia trupei Compact nu a fost „una de calitate”?? Ai ramas cu inima calda admine de la invitatia ce ai onorat-o, sau s-a racit intre timp?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!