shopify
analytics tool

Radio Tecuci emite din nou!

Radio Tecuci emite din nou!

O defecţiune la sistemul de transmisie a oprit brusc emisia în urmă cu patru zile, în timpul emisiunii Matinal la Radio Tecuci. După îndelungi probe şi lucrări la aparatură, astăzi specialiştii au reuşit să repună postul local în funcţiune. În toată această perioadă, zeci de tecuceni au transmis mesaje şi şi-au exprimat frustrarea vizavi de stoparea emisiei.

“Aici este vorba de o mână criminală” au susţinut mulţi radioascultători, exprimându-şi speranţa ca directorul postului, Cristian Pohrib să reuşească să depisteze vinovatul sau vinovaţii.

”Este o emblemă a oraşului nostru şi singurul mijloc media rămas în picioare, care ne mai ţinea la curent cu ce se întâmplă. Am convingerea că nu este o simplă defecţiune. Cineva a dorit în mod intenţionat să pună stop emisiei” a fostul punctul de vedere al unei tecucence. ”Este clar, este vorba de rea intenţie şi de sabotare a postului de radio. Ultimile emisiuni incendiare au deranjat. Să înţelegem că nu mai avem dreptul la libertate de exprimare?” a fost concluzia unui taximetrist.

”Sunt convinsă că orice ar fi, Cristian Pohrib nu va lăsa lucrurile aşa. Noi îl susţinem. Când pe un post de radio local se aude Imnul Naţional al României iar a doua zi se întrerupe brusc emisia, este clar vorba de sabotare. Eu am radioul rămas pe frecvenţa Radio Tecuci. Aştept doar să emită” ne-a vorbit un cadru didactic.

Sursa:  zonapress.ro
[poll id=”3″]

Fii tu primul care comentează on "Radio Tecuci emite din nou!"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*