shopify
analytics tool

Radio Tecuci, avocatul Bogdan Fâncu şi articolul 30 din Constituţie

Avocatul Bogdan FrancuAvocatul Bogdan Francu

Zilele trecute, Tribunalul Galaţi, prin soluţia dată în dosarul 3323/324/2015, a respins acţiunea promovată de Asociaţia de Proprietari bloc C Turn Tecuci – o ultimă convulsie a obedientei instalată la Tecuci după 2012 – având ca obiect anularea ordonanţei preşedinţiale a Judecătoriei Tecuci din 12 august a.c. prin care Radio Tecuci era repus în drepturile de emisie.

Reamintim faptul, deja bine cunoscut că, în 18 iunie 2015, deşi Radio Tecuci se afla în legitimitatea Legii Audiovizualului, în conformitate cu toate licenţele CNA şi ANCOM, în urma difuzării unui buletin de ştiri care informa tecucenii despre calitatea de cercetat DNA a lui Tuchel Gerhardt Daniel, a fost “strangulat electric”, prin ordin de partid, şi cu complicitatea lui Fotache Zaharia (preşedinte As. de Proprietari C Turn) prin deconectarea, ilegală şi abuziva, de la sursa de curent a aparaturii de emisie aflată în spaţiul închiriat prin contract nr.563/25.06.2012. Aceste fapte (şi altele) fac fondul dosarului civil 3237/324/2015, cu termen în 17.12.2015, pe rolul instanţelor Judecătoriei Tecuci.

Interpelat, asupra acestei situaţii, reputatul avocat tecucean BOGDAN FRÂNCU, reprezentantul Radio Tecuci în instanţele tecucene şi gălăţene de până acum, care astfel a mai punctat încă un succes în cv-ul profesional, ne-a declarat:” Este nedemocratica şi ilegală orice formă de suprimare şi cenzură a libertăţii de expresie, în toate formele acesteia, conform articolului 30 din Constituţia României. Nu m-am îndoit nici un moment asupra soluţiilor date de Justiţie în această speţă. Rămân, la fel de entuziast, apărătorul democraţiei şi inamicul oricăror forme de abuz împotriva acesteia, pentru că, am respect pentru şi cred în oameni şi în dreptul acestora de a se exprima liber şi responsabil”.

3 Comments on "Radio Tecuci, avocatul Bogdan Fâncu şi articolul 30 din Constituţie"

  1. Am vazut la Tribunalul de la Galati ca Asociatia trebuie sa plateasca daune la Radio Tecuci de 550 de lei. Pot sa stiu si eu cine le plateste domnule Fotache? Sper ca nu locatarii. Sa le platesti dumneata si fetele dumitale angajatele lui Tuchel. Si nu mai zvoniti ca ai castigat procesu ca la castigat Radio.

    • Pe dl. Fotache il stiam ,,mare revolutionar” care se lua de gat cu functionarii si primarul, pana la un moment dat. ,,Cumintirea ” sa se fi datorat unui pact cu ,,diavolul”? Acest pact sa fi avut in vedere si angajarile de care se vorbeste in comentariul anterior?

  2. Felicit avocatul si pe dl Pohrib. pentru ca ati infruntat sistemul tuchelista caruia domnul Fotache se ploconeste. si o face pana la pamant, slugarnic pentru ca fiica-sa Laura Fotache Hobincu e mare contabila la Casa de cultura de vreo cateva luni, post obtinut prin ”concurs”. Daca e la fel de ”buna” contabila ca si la asociatie, atunci s-ar impune de urgenta un audit la Casa de cultura, la achizitii. doamna traieste pe picior mare si cum e ”mare” contabila, ma intreb daca se multumeste doar cu salariul. Cealalta, sora-sa, e angajata de Tuchel la spital, tot in urma unui ”concurs”. daca ati aranja odraslele trebuie sa pupi in fund si sa stai cu capul in jos este jenant pentru un om cu parul alb.Rusine!!!!!!!!!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!