shopify
analytics tool

Radio Tecuci a fost închis. Primarul Ţuchel a auzit de la Antena 3 – video

Cristian-Pohrib_Radio-Tecuci_Inchis-de-primarul-Daniel-Tuchel

Directorul unui post de radio privat din Tecuci reclamă primarul oraşului că „i-a scos emiţătorul din priză”, făcându-i imposibilă funcţionarea staţiei de radio.
Directorul Radio Tecuci, Cristian Pohrib, a afirmat, într-o intervenţie telefonică la emisiunea „La ordinea zilei”, că primarul oraşului, Daniel Ţuchel, pune presiuni pe instituţiile media şi pe jurnaliştii locali pentru a transmite doar informaţiile care îi convin.
„Nu emitem din data de 18 iunie. (…) De trei ani de când este primar, o altă opinie decât a domniei sale, nu este acceptată.

Sunt ziarişti care au fost ameninţaţi. Nu ştiţi ce poate face un primar. Dacă vreau să te distrug, te distrug!”, a spus Cristian Pohrib, la Antena 3.
Directorul Radio Tecuci a afirmat că, în primele opt luni de mandat ale lui Daniel Ţuchel, acesta a schimbat trei studiouri de radio. „Oriunde m-am dus să îmi instalez antena, imediat au început presiunile”, a completat el.
Pe de altă parte, primarul oraşului Tecuci a negat acuzaţiile aduse de omul de presă, arătând că „sunt lucruri inventate”.

Sursa: antena3.ro

Publicam mai jos documentul care a declansat acest scandal de presa:

Inspectia-judiciara-11 Inspectia-judiciara-22 Inspectia-judiciara-33 Inspectia-judiciara-44 Inspectia-judiciara-55

7 Comments on "Radio Tecuci a fost închis. Primarul Ţuchel a auzit de la Antena 3 – video"

 1. Trandafir de Tecuci | 1 iulie 2015 at 07:59 | Răspunde

  Aflam din oficiosul primariei de marea realizare a pnl si mru.Mare realizare si pentru tecuceni. Inseamna ca de maine posesorul de volvo ,rover , nissan… asfalteaza ,anvelopeaza ,creeaza locuri de munca,nu mai plateste postaci,da afara tepenii din primarie pentru incompetenta,se rezolta de limbajul suburban din siteurile platite,ce mai…se pune pe treaba…
  …ma lesi?

 2. Acest om in persoana lui Tuchel este grav bolnav de paranoia, el impreuna cu toata clica gangavade care s-a inconjurat trebuiesc ex…. pentru genocidul care l-a produs la Tecuci,Este cel mai mare mincinos,nu face decat sa manipuleze,nu-i ajunge rahatul de ziar’Tecuceanul’ PLATIT din banii nostri in care scrie numai elogii aduse lui,nimic adevarat,mai vroia si un post de radio prin care sa intoxice tecucenii cu minciuni,Se crede invincibil,d-zeu pe pamant nu realizeaza ca tecucenii stiu realitatea,ii cunosc parsivitatea si ca il vor mazili la alegerile 2016.
  A promis locuri de munca la tineri,a facut exact contrariul creind locuri de munca la pensionarii
  fara bun simt fosti militari cu pensii nesimtite de zeci de milioane.,membri PNL,pupincuristi
  fara demnitate.care habar nu au de profesionalism(majoritatea avand doar liceul).
  Se face ca respecta legea scotand la concurs postul de director gr.ii Directia Ecotec,uitand sa spuna ca il va numi pe Butunoi Liviu Adrian,acest post fiind creat special pentru el.
  Cine este Butunoi.Un anonim,fost bisnitar de masini,fost sofer pe ambulanta si ordonanta lui
  Mircea Toader,de altfel asa mai obtine din cand in cand cate un post,politic carand geanta lui Toader.D-le Pohrib nu va lasati intimidat,luptati pana la capat si razbunati-i pe tecuceni.

  • CA BINE AI MAI SPUS. Of of of ce ne-a pacalit j… asta de om. Dar asa cum ai spus in 2016 ne vom razbuna, insa trebuie strategie,oameni in preajma sectiilor de votare,s-a bagat voturi la greu,la o sectie de votare,de fata cu omul legii , hehe vreti sa stiti unde e angajata nevasta respectivului? Nu va spun acum mai pe final,sau spun tot de apare DNA cel adevarat .Sa nu poti ajunge la primar. daca ai o problema. ? multe is de zis . Cindva aveam pe unu blondut si inalt cu ochelari pe la Pasapoarte pe la Gl mai este ? lucreaza-i tata un pasaport pe 5-7 ani unde vrei tu sa nu recomand eu.

 3. sărmanul om. va avea soarta dictatorilor….din păcate până atunci trebuie să sufere şi cei din Tecuci. Rugaţi-vă pentru sufletul acestui om rătăcit!

 4. domnu tuchel este un mincinos notoriu.
  spune ca gasim informatii pe saitul primariei. saitul ala nu a mai fost actualizat de 6 luni de zile iar unele informatii critice cum ar fi: sedinte CL, hotarari CL, procese verbale CL, ANUNTURI, nu sant actualizate de ani de zile.

 5. ce nenorocit primaru asta. se vede de pe luna cat poate sa miinta.

 6. primarului inca liber si in functie ii place sa scrie in sindroame. Stiti ce pot sa spun despre textele scrise in sindroame? ceva de genul: scriu orice rahat, deci am talent.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!