shopify
analytics tool

Radio Tecuci a câştigat în instantă. Acesta poate să-şi reia emisia

În cursul zilei de ieri printr-o ordonanţă preşedinţială, a fost repus în drepturi Radio Tecuci care, în principiu, poate să-si reia emisia în cel mai scurt timp. 

Felicităm pe cei implicaţi în acest proces destul de dificil, în care avocatul Bogdan Frâncu a jucat un rol esenţial!

Soluţia pe scurt: Admite cererea formulată pe cale de ordonanţă preşedinţială. Respinge ca neîntemeiată excepţia de inadmisibilitate invocată de pârâtă prin întâmpinare. Dispune reintegrarea reclamantei în spaţiile închiriate conform contractului de închiriere nr. 563/25.06.2012, situate în Tecuci, str. 1 Decembrie 1918 nr.96 E Bloc C Turn, sc.2 ( 0,60 mp pe acoperişul imobilului şi 1 mp în incinta denumită „ casa liftului” ) şi în consecinţă obligă pe pârâtă să permită reclamantei accesul în spaţiile închiriate şi să efectueze reconectarea la reţeaua de electricitate a aparaturii de emisie a reclamantei , până la soluţionarea definitivă a dosarului civil nr. 3237/324/2015 al Judecătoriei Tecuci. Admite în parte cererea reclamantei privind cheltuielile de judecată şi în consecinţă obligă pe pârâtă să plătească reclamantei suma de 540,00 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. (taxă timbru şi onorariu apărător). Cu executare vremelnică şi de îndată. Cu apel în 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel şi după caz, motivele de apel, se depun la Judecătoria Tecuci, sub sancţiunea nulităţii, conform art. 471 NCPC. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.08.2015

 

3 Comments on "Radio Tecuci a câştigat în instantă. Acesta poate să-şi reia emisia"

 1. Regina Calianu | 13 august 2015 at 12:36 | Răspunde

  Tuchel va pierde primariile si la Tecuci si la Tepu. Pentru asta va trebui sa le multumeasca celor 25 de consilieri pe care ii are si care stau agatati pe banii publici.
  A INCEPUT DECLINUL DICTATORULUI!

  P.S. POLITICIENII NU POT CASTIGA RAZBOIUL CU MASS-MEDIA. SE STIE!

 2. Mitica Popescu | 13 august 2015 at 12:33 | Răspunde

  Asta nu este singurul proces pierdut de primar. Din pacate toate cheltuielile de judecata, salariile retroactive, despagubirile etc, pe care salariatii sau fosti salariati din primarie le-au castigat in instanta, au fost si sunt platite din bugetul local, adica din banii nostri si nu din buzunarul lui Tuchel asa cum este normal, corect si legal. Din pacate nu am vazut nici un raport al Curtii de Conturi care sa impute acest lucru, probabil nu au verificat aceste aspecte dar nu e timpul pierdut. Poate intra pe fir si DNA-ul.

 3. Asta dovedeste ca intreruperea a fost abuz. Puteti sa faceti si la procuratura daca instanta a dat dreptate.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!