shopify
analytics tool

Puşcăria Tecuci

Puscaria-Tecuci

„Nu discutăm despre epurări politice sau despre angajări la Primărie, pe criteriul ăsta-i omul lui Finkelstain, îl dau afară sau ăsta-i omul meu îl angajez… la acest moment…” spunea Daniel Gerhardt Ţuchel, la câteva zile după ce depusese jurământul, într-una dintre puţinele conferinţe de presă avute în acest ultim mandat.

Toate zilele care au trecut – cu tot cu concedii! – l-au contrazis, sever şi anulator. Lucrurile s-au întâmplat şi se întâmplă anapoda. Primăria Tecuci (fosta instituţie publică şi liberă!) are regim de penitenciar de maximă securitate! Umilinţa şi teroare – acestea sunt orizontală şi verticală graficului oricărei zile a funcţionarului public (sau contractual) aflat pe statele de plată semnate lunar de Ţuchel. La acestea se mai adăugă turnătoria abjectă cu care unii dintre aceşti betegi ai destinului îşi schilodesc sufletul picurând otravă în urechile mari pe care se sprijină pălăria neamţului…! Sunt închişi. Şi învrăjbiţi. Arestaţi la locul de muncă. Lucrează în regim închis. Fiecare birou are dimensiunea izolatorului. După 8 ore de detenţie, doar oraşul (cât a mai rămas din el!) reprezintă curtea de aer…!

Conform cifrelor comunicate de Prefectura Galaţi, din cei fosti – 283 de angajaţi cu tot cu fostul Ecotec (Primăria Tecuci fiind în continuare cel mai mare angajator al Tecuciului!), numărul maxim de angajaţi la care râvneşte Primăria este de 140. Pe vremea lui Finkelstain era 132. Dintre ace….

 

Citeşte întreg articolul în ediţia tiparită a ziarului OBSERVATOR – ProTecuci
pe care-l poti procura de la chioşcuri sau la distribuitorii volanţi.

3 Comments on "Puşcăria Tecuci"

 1. Daca dna Suciu nu stie sau nu are chef sa iti dea relatii faci ori stinga imprejur daca nu primesti replica : stii ceva,hai,hai ura si ..mai am si alta treaba aici in Primaria Tepuci.
  De cine ,sau pe cine vrea dl Primar sa apere cu sistemul lui de securitate ?
  Este greu,ca cetatean al acestui oras sa nu poti rezolva problemele si sa nu poti vorbi cu nimeni decit daca esti acceptat sa se vorbeasca cu tine,pacat,mare pacat.
  Am asistat la o discutie cind o doamna bine facea plecaciuni in fata vicelui poate doar,doar o primeste sa discute problema care o ardea foarte tare ,rusine………….

 2. Cei din primarie si-au dorit ,aproape toti, „schimbarea”.Unii dintre ei ,pe buna dreptate.Altii, subiectiv.Unii pe motiv de Nona,Cazacu…Altii ,doar asa,pentru ca se plictisisera.Acum se uita in urma ca Moromete la girafa.Se uita in urma dar au usa care se invarte.Si carduri de acces (ca vitele in tarc…).Si-si plang viata pe la colturi …Guantanamo…Sing Sing…sa nu-i plangem.Stim cu totii gradul de incompetenta din Primaria Tecuci.Grad de incompetenta care n-a scazut de cand cu usa rotativa si tarcurile cu card.Pentru ca n-ai cum sa faci performanta cu oameni plini de noroi de la Tepu plantati fortati in functii la Tecuci.S-au unit doua incompetente.Si a iesit un oras mizer ,plin de gropi si jeg.Se apropie sarbatorile.In traditia oualelor lugubre de Pasti ne pregatim de „flacara sperantei” din sensul giratoriu.Jegul s-a unit cu stilul ambiguu taranesc (…tepean…) si un adevarat diletantism artistic.
  Iar noi mai vrem sa avem oras!

 3. Salut aparitia celui de-al doilea numar al publicatiei tiparite tecucene „Observator ProTecuci”. Piata de profil avea nevoie de o reechilibrare. Tecucenii trebuie sa cunoasca adevarul nu doar cel care este transmis selectionat de publicatia primariei, platita pe bani publici dar in slujba intereselor personale si de partid. Trebuie sa cunoasca cu ce se ocupa in realitate actualii reprezentanti ai administratiei locale, ce afaceri invart, ce nereguli, sau ce abuzuri au infaptuit in lupta lor acerba de a instaura un regim opresiv in care cenzura are un prim loc.
  De aceea, recomand citirea ziarului, cu siguranta ca veti afla informatii nu doar interesante, dar mai ales reale, cele care de obicei sunt tinute ascunse.

  Mult succes mai departe si la mai multi cititori!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!