shopify
analytics tool

Puncte nevralgice in dezbatere

Gradinita nr.1 Consilierul Vasile Diaconu a propus într- o discuţie anterioară confraţilor săi ca soluţia salvatoare pentru Gradiniţa nr. 1 ar fi mutarea la Universitatea Dunărea de Jos intrucât studenţii au cursuri doar în wekeend. În şedinţa de joi seara consilierul a revenit pe subiect, subliniind că ideea cu Universitatea nu- i tocmai bună deoarece imobilul nu dispune de nici o toaletă. ” Practic trebuie căutată o soluţie pentru preşcolarii de la Grădiniţa 1. Dacă la Universitatea nu există wc,  nu putem nici aloca bani în grădiniţa veche care e şi retrocedată, cealaltă grădiniţă nouă nu se mai face, e o situaţie fără iesire?! a spus retoric Diaconu. Răspunsul, nu tocmai cel scontat, a venit din partea edilului Finkelştain :” Întradevăr trebuie să gasim soluţia, ori mutaţi la Şcoala 10, sau la Şcoala 1. Universitatea s- ar putea să se închidă, să reducă activitatea s- ar putea să transformăm imobilul în punct de lucru. Şi grădiniţa de pe Bulevard e în aceeaşi situaţie, sunt intre ciocan şi nicovală, sunt probleme la ambele , plouă peste tot…Dacă Ministerul ne lăsa în pace ne făceam noi gradiniţele, ei acum au investit în lucru, la care nu sunt bani de continuitate. Nici ei nu duc la bun sfârşit, nici noi n- avem cum, poate atunci am fi gasit soluţii „. Aşadar, lipsa grupurilor sanitare este o grea problemă în oraşul nostru, existând imobile ce nu le deţin, dacă ar fi existat, s- ar fi gasit soluţia pentru preşcolarii de la gradiniţa 1 .

2 Comments on "Puncte nevralgice in dezbatere"

  1. Ce dragut!!! Lipsesc tualetetle in oras! Si iac-asa pana isi vor da seama politicienii ce a facut Vespasian din c—-, adica bani, inca stam bine… dar tot o latrina galben-neagra (a se vedea trotuarele mereu vopsite) ramane targ’soru nostru! Copii,cu onor, fluturati hartia igienica in vant!

  2. Dar dacă edilii oraşului aveau de trimis o rachetă pe lună, îmi dau seama ce problemă complicată ar fi avut.Bănuiesc că dacă cumva printr-o minune, dispare ministerul învăţământului, în Tecuci se închid toate instituţiile de învăţământ.Grădiniţe,şcoli generale, colegii, totul se va închide.Dă Doamne să nu se întâmple aşa ceva, că ne rămân copii…mai proşti decât sunt aşa, adică şcolarizaţi de sistemul lui Blaga,Antonescu,Funeriu et company. Sunt convins că dacă dau guvernanţii o lege, prin care cetăţeanul trebuie să aştepte ordin de la să zicem un minister al familiei, ca să-şi facă datoria de soţ, dacă dispare ministerul, rămân nevestele supărate iar ei devin onanişti.Că vor aştepta în continuare ordin de la minister să treacă la…fapte.Sunt convinşi că mulţi dintre edilii din ţara asta, nici nu realizează cât sunt de ignoranţi(cuvântul care ar descrie perfect, este proşti) dar se şi mândresc cu asta şi se şi bat pentru un post.Şi eu din ce am învăţat acasă şi în şcoală, ştiu că un om civilizat,educat şi cult, îşi înfrânează pornirile animalice de posesie şi de a se băga în faţă…la ciolan.Dar în 2012, părinţii cu copii de grădiniţă vor merge in corpore să-şi voteze „catindaţii” de la partide, care îi vor aburi cel mai mult.Că dacă ar avea creier aceşti părinţi şi nu l-ar avea spălat, sau nu ar fi nişte sclavi patentaţi, ar şti că grădiniţa cam este obligatorie, dacă se desfiinţează grădiniţele, copilul lui ar avea mari probleme la înscrierea în ciclul primar de învăţământ.Şi pentru edilii care nu au citit legea educaţiei, o pot găsi aici:
    http://www.model-de.ro/Legea+1+2011+Legea+educa%C5%A3iei+na%C5%A3ionale+Legea+invatamantului-p18-283.htm

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!