shopify
analytics tool

Publicaţia ProTecuci a împlinit 5 ani.

ProTecuci - la cinci ani de la aparitie.

În data de 9.Ian.2011 am lansat în piaţa locală de profil website-ul www.protecuci.ro. Am dorit ca acesta să fie, în prima fază, un ziar online de informare dar care avea ca obiectiv transformarea lui într-un ziar tipărit. Lucru care s-a şi concretizat în 2014. E drept că mult mai târziu deoarece am întâmpinat probleme de finanţare şi piedici puse de actuala administraţie locală. Dar nu numai din partea acesteia.

Am lucrat în timp cu mai mulţi ziarişti şi colaboratori: Marian Topriceanu, Iulieta Groza, Alina Popa, Viorel Burlacu, Dan Vîtă, Cristian Calmuc, Bogdan Simion şi alte câteva nume pe care nu le voi menţiona din motive obiective. Le mulţumesc deopotrivă tuturor. Fiecare a pus câte o “cărămidă” la construcţia acestei publicaţii. Ne-am bucurat în aceşti ani de comentariile unor tecuceni care şi-au alocat timp pentru a-şi exprima opiniile exprimând deseori critici vehemente despre lucrurile ce nu sunt tocmai în regulă în târgul nostru. Mulţumim comentatorilor: “Părerologul de Tecuci”, “Atena“, “Atitudine”, “Revoltat”, “Marius”, “abc”, “Popescu Mitică”, “Vişinescu Aniela”, “Răzvan”… şi mulţi alţii.

Cu oarece perseverenţă am ajuns la următoarele rezultate:


ProTecuci - contor trafic 2011-2016


Urmează un an electoral care va fi cu certitudine unul “fierbinte” în care taberele politice vor încerca să te manipuleze utilizând cele mai “rafinate” metode. Anul promisiunilor şi a nelipsitelor minciuni electorale. ProTecuci va încerca, atât cât va putea, să-ţi aducă documente şi informaţii care să te ţină cât mai aproape de realitate. Mizăm şi pe tine cititorule. Dacă ai documente, informaţii, ponturi, nu ezita să ne contactezi. Dacă ai sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii noastre îndrăzneşte să ne scrii.

Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în aceşti 5 ani.


[poll id=”11″]

Iată cum a arăta primul număr al acestei ediţii tipărite:

13 Comments on "Publicaţia ProTecuci a împlinit 5 ani."

 1. In Tecuci in doua locuri puteai sa te manifesti liber, aici pe ProTeccuci si la Galeriile de Arta. Daca saitul, in ciuda tuturor greutatilor a fost tinut in viata, cu mari eforturi, de catre dl. Virgil, din pacate galeriile au fost inchise, de aproape un an si jumatate, cu complicitatea directorului institutiei, care chipurile nu avea bani, pentru repararea cladirii si in cardasie cu primarul a trecut Galeria in subordinea Consiliului Local. Dupa cum se vede in aceasta perioada nu s-a facut nici un fel de reparatie, deoarece au fost mult mai inportante spectacolele. Totusi in anul 2013 in conturile Muzeului au intrat 48 000 lei de la firma Soares da Costa, pt. cercetarile arheologice de pe santierul centuri ocolitoare a Tecuciului. Deci se puteau face foarte bine reparatiile cu banii muzeului, dar s-a vrut cu orice pret inchiderea galeriilori. E bine de aflat ce s-a facut cu acei bani.

  • Domnule cladirea galeriilor de arta urmeaza a fi cumparata de Mihalache, cel care isi face hotel mai inalt decat catedrala si apoi demolata pentru a face parcare la hotel.Fii mai atent la detalii.

   • Surse din Consiliul Local spun ca ultimul etaj al hotelului e construit ilegal, si arhitecta sefa ar fi solicitat daramarea acestuia, deoarece nu era prevazut in proiectul initial pentru care s-a obtinut autorizatia de constructie, de unde si sicanele primarului la adresa acesteia.

 2. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi arătat orașul ăsta fără PROTECUCI. Ce rușinos ar fi fost pentru noi să avem doar gazeta de perete Ticoceanul, în care să se prezinte ,,mărețele” realizări ale tovarășului Tzuchal…oribilă situație!

 3. golanule, pleaca! | 10 ianuarie 2016 at 23:57 | Răspunde

  IMPORTANT! Noul Regulament de emitere a acordului si autorizatiei de funtionare umileste mediul de afaceri tecucean. Regulament este gandit de gasca de golani de la Tepu si ii impovareaza pe tecuceni…. Tuchel vrea sa distruga intreprinzatorii locali. La Tepu nu intocmeste astfel de ABERATII fiindca isi ia bataie cu furca. Tuchele te dadeai liberal in campanie. Esti doar o corcitura rusinoasa de megalomanie scapatata intrun rebut social lacom si demn de mila. Un golan bolnav care trebuie imobilizat in camasa de forta…. Ai venit sa ne faci orasul de rusine, blestematule!

  • Bolnavul descreierat o face din razbunare fiindca stie ca nu il mai suporta nimeni si coardele din jur care pentru o acadea se simt euforice si lovesc necontrolat in tecuceni.Lasa ca tecucenii sunt oameni buni si vor scapa de bordelul de la primarie.

 4. Care PDL-isti? Mai sunt la Tecuci, așa ceva?!!

 5. Părerologul de Tecuci | 10 ianuarie 2016 at 19:11 | Răspunde

  La Mulţi Ani Protecuci ! La Mulţi Ani domnului Administrator, singurul dintre tecuceni care mai luptă pentru tecuceni …părerea mea …

 6. Domnule administrator, daca nu ati fi existat dumneavoastra era dezastru pentru Tecuci.Chiar ati dovedit ca sunteti un adevarat tecucean.La Tecuci nu a existat opozitie.La inceput Tuchel a furat cu PSD sub forma USL, care l-au scos primar si azi fura cu Pdl, desi nici azi Psd nu face opozitie.Probabil ii leaga trecutul infractional de Tuchel.Va multumim pentru tot ce faceti pentru TECUCI

 7. Se spune că…”Victoriile adevărate nu sunt ale celor puternici, ci ale celor perseverenţi.”
  La mulţi ani, protecuci.ro ! Respect pentru muncă, dăruire şi tenacitate.
  Iar noi, cei care am citit nenumăratele articole şi am comentat mai mult sau mai puţin pe marginea lor de-a lungul timpului, putem să ne punem o singură întebare. Unde?….Unde, ne-am mai fi putut exprima părerile, nemulţumirile şi indignarea dacă sub puterea nulităţii absolute instaurate acum în Tecuci, s-ar fi pierdut şi ultima redută a liberei exprimări faţă de cel/cei care au făcut din acest oraş, prin nesimţire şi tupeu, propria sursă de îmbogăţire.

  Gândiţi, analizaţi şi judecaţi.

 8. Multi ani fericiti si spornici, multa sanatate si bucurie!

 9. Va multumesc pt.ca existati!

 10. apaaai, ati fost mai mult offline decat online…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!