shopify
analytics tool

PSD Tecuci, festina lente

Astăzi, 13.iul.2013, conform declaraţiilor făcute de senatorul Daniel Butunoi, preşedintele PSD Tecuci urma să se decidă excluderea din organizaţie a celor doi consilieri Mitică Hulea şi Maricel Nacu. Aceştia urmau sa fie demişi din motive de nerespectarea voinţei organizaţiei tecucene (a se citi trădare).

Surprinză însă! În şedinţa de astăzi nu s-a luat nici-o hotărâre, acesta a fost amânată pentru 10-15 zile după revenirea presedintelui Butunoi Daniel din concediul ce-l va petrece în afara ţării. S-au făcut urări şi discuţii subţiri şi cu asta sedinţa s-a încheiat.

Nu ştim dacă întrunirea şi-a schimbat obiectivul din acest motiv dar, este sigur că mânia şi hotărârea legată de excluderea trădătorilor se va estompa. Se poate ca peste 15 zile lucrurile să mai sufere schimbari pe ici pe colo în punctele esenţiale.

CAR-Unirea-Tecuci-Repatriere-defuncti

Să ne aşteptăm la o refacere a USL-ului la Tecuci?

Informaţiile au fost obtinuţe pe surse. Senatorul Daniel Butunoi nu a răspuns apelurilor noastre telefonice.

2 Comments on "PSD Tecuci, festina lente"

  1. Daca Mitica Hulea va fi exclus din PSD, nu-l prinde iarna in functia de Viceprimar, pentru ca ii ineteaza mandatul de consilier inainte de termen si se schimba din nou si majoritatea Consiliului Local in favoarea PSD.

  2. Excluderea din PSD a celor doi membri Mitică Hulea şi Maricel Nacu nu se poate face decat de catre Biroul Permanent Judetean Galati, deoarece acestia sunt consilieri locali.Ei au fost doar propusi de catre Biroul Permanent Tecuci pentru excludere in BPJ Galati.Asa ca asteptam prima sedinta a BPJ PSD Galati sa vedem ce se va intampla cu acesti tradatori !!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!