shopify
analytics tool

PROVOCARE: cum credeţi că se vor înnoda cozile în turul doi?

Ţuchel-Hurdubae-Gavril-Primari-Tecuci

Temă de gândire. Alegerile locale vor fi, mai mult ca sigur, din două tururi de scrutin. Pentru turul doi avem (în acest moment) 3 variante posibile:
1. Ţuchel Daniel – PNL contra Gavril Claudiu – independent ;
2. Ţuchel Daniel – PNL contra Cătălin Hurdubae – PSD ;
3. Gavril Claudiu – independent contra Hurdubae Cătălin
Provocare: cum credeţi ca se vor înoda cozile în turul doi? Cine pe cine va sprijini? Aceasta este întrebarea!

Te invităm , dragă cititorule, să participi la o dezbatere pe acest subiect de interes local.

46 Comments on "PROVOCARE: cum credeţi că se vor înnoda cozile în turul doi?"

 1. Tuchel are dosare la DNA? Gavrila se pare ca facut p… in Italia! Care-i diferența?!!!

 2. claudiu tuchel etc toti niste.. niste oameni ce detin hectare intregi 1100 2000 10000 etc… dar de ce nu vad si eu pe unul ce are un logan si o casa decenta ce se duce la plimbare pana in Fagaras si inapoi nu in Austria etc,,in insule etc..

  cei cu bani multi au ei alte principiii de isi doresc acel scaun!

  NICI UNUL NU E BUN… DAR SINCER NU FAC PARTE DIN NICI UN PARTID DAR TUCHEL I-A PUS LA ZID PE UNII BABALAI …PACAT! DAR SI DE ORAS MI-E MILA…

  GAVRIL GAVRIL NU IL STIU DECAT CA ISI PARKEAZA MASINILE SCUMPE IN FATA MATRIXULUI SI STA TOATA ZIUA LA AFACERI ACOLO……

  PSD…. INSPECTOR DAUNE SEF ETC..DIRECTOR ETC…. MHHH

  TUCHEL CIRCAR, PETRECARET….

  IN ALTA ORDINE DE IDEI NICI UNUL NU ESTE OK PENTRU TECUCI……..

  POATE AM CEVA CU GAVRILA ALA AROGANT IN CLUB …. MA UITAM IN ZARE DUPA CINEVA SI I S-A PARUT CA MA UIT LA EL…. A VENIT M-A INTREBAT DE CE MA UIT LA EL…. DAR AVAND STUDIILE NECESARE L-AM IGNORAT!! ……BV LUI CA ARE SI EL STUDII….. RESPECT…..

  TUCHEL PROMISIUNI DE DOI LEI TOTI POLITRUCII BETIVI PRIN PRIMARIE… TOTI CU FUNCTII DAR EI NU STIU VALOARE LUI PI! CRED CA 2,14 3,14…..

  EU AS VOTA DUPA RELATIVITATEA UNUI TEST DE CULTURA GENERALA DIN MAI MULTE DOMENIII….

  PSD- HURDUBAE……. MHHH IL IMPING AIA DE LA CENTRU IN FATZA… DA EL SARACUU……

  IN CONCLUZIE NICI UNUL NU E BUN!!!

 3. De remarcat incapacitatea partidelor de a propune un candidat cinstit ,fara a avea in spate o afacere cel putin dubioasa ,de alfel se stie foarte bine ca aceasta candidatura se cumpara in partid cu cateva zeci de mii de euro bune .
  As dori un candidat cinstit cu adevarat independent ,fara mamici sau tatici implicati pana la gat in magarii,care sa stie sau macar sa doresca sa stie ceva despre administrarea banului public .
  Hai ca deja e prea mult !

 4. Cred ca va castiga Claudiu Gavril,e un candidat independent care ne sustine pe noi, tecucenii, nu are aliante ascunse cum zic unii…sunt doar speculatii pentru a dezorienta , cred ca e greu de crezut ca un baiat atat de tanar s-a aruncat in aceasta lupta singur, e curajos, asta si pentru ca e un baiat destept, care daca va fi la carma orasului ne va sustine cu succes, cu siguranta ne va obtine proiecte de succes, pentru acest oras ! Haideti sa sustinem pe cineva valabil si sa aratam ca nu ne place sa fim mintiti si pacaliti asa cum am fost in campania anterioara! Acest om nu ne garanteaza asa cum au facut-o altii si de fapt nu au intreprins decat ceea ce au reusit sa faca altii,dar o sa demonstreze si o sa reuseasca multe lucruri bune pentru acest oras!

  • Nu serios??

  • Ei lasa ca are in spate cine sa-l sustina si apoi vin cu facturile din campanie la decontat. Fiind independent cheltuieste si mult. Vine la decontat tata socru care are datorii la firma de nu isi mai vede capul, apoi vin praduitorii pe rand: taticul de la avicola, Tuchilusii si altii care se leaga din mers.Lasati ca vor veni si alti candidati din Tecuci fara sa fie golani.

 5. visinescu aniela | 25 ianuarie 2016 at 22:38 | Răspunde

  Nu știu dacă voit sau nevoit, această provocare întoarce reflectorul opiniei publice către teme false de discuție, îngustând foarte mult dezbaterile, eludând teme reale privind ce se va întâmpla cu comunitatea tecuceană, speculând oarecum dorința tuturor tecucenilor de a afla cât mai repede care sunt toți candidații ce vor participa în competiție și mai ales care sunt candidații cu șanse reale. Până la urmă toate aceste dorințe ale tecucenilor sunt îndreptățite și firești, dar faptul că lucrurilor firești li se oferă false și înguste teme de dezbatere, este un lucru nelalocul lui.
  Ce trebuie să înțeleagă tecucenii prin expresia ”înnodarea cozilor”? Că există niște ”regizori din neamul lui Sarsailă”, purtători de coadă care i-au luat ostateci pe tecuceni, iar aceștia interpretează numai piesele lor? Eu cred că menirea discuțiilor este să-i limpezească pe tecuceni în luarea unei decizii, nu să-i transforme în simple instrumente.
  Haideți, dacă tot s-a început, să vedem ce înseamnă provocarea celor trei personaje și unde este îndemnat tecuceanul să privească :
  Tema acestei provocări se traduce astfel(desigur în opinia mea) : un cetățean născut în Țepu + un cetățean născut în Huși + ultimul venit, respectiv un cetățean născut în Corod, sunt propuși în această provocare că ar fi SINGURELE SOLUȚII PENTRU ADMINISTRAREA TECUCIULUI. Oare chiar așa de blestemat este orașul și lipsit de opțiuni? În primul rând discuțiile care se fac pe modificarea legii electorale la locale sunt simple exerciții de imagine, pentru că atât PNL cât și PSD au același interes de a-și conserva primarii. În al doilea rând este posibil ca nici unul din cei trei menționați să nu ajungă să ”joace meciul” din diverse motive :
  1. la PNL din motive de ”lucrătură internă” ;
  2. la PSD din motiv de ”hachiță” a lui Nica, care-și va arunca ”copilul de suflet” pe nume Daniel pe motiv de participare la complotul cu Saghian, în focul luptei electorale, scopul fiind discreditarea lui totală ;
  3. la independentul Gavril pe motiv de deconspirare a dosarelor ”regizorului”, care din comoditate va arunca prosopul în ring.
  În al treilea rând este prea devreme pentru a spune că scena competiției electorale are toate personajele și elementele de decor, filmul nu s-a ”copt” încă! Pe palierul conducerilor centrale încă mai sunt de luat decizii, pe palierul criteriilor de integritate încă vor mai fi surprize, iar cel mai important criteriu, cel al DNA-ului, încă nu și-a spus ultimul cuvânt.
  Așa că cel mai bun lucru ce poate fi propus tecucenilor este acela al îndemnului de a-și păstra mintea deschisă și a nu o lăsa în seama ”regizorilor cu coadă”! Viața este un fenomen complex!
  Cea mai bună provocare ar fi să li se sugereze tecucenilor, ca fiecare prin efort propriu, fiecare cu propria minte, să-și creioneze profilul pe care și-l doresc să-l regăsească în persoana noului primar…și atunci alegerea va fi mai ușoară și nici un scenariu și nici un ”regizor” nu va mai putea să sucească mințile celor ce nu-și doresc decât un primar onest, cu drag de comunitate și respectuos.

  • Doamna Visinescu. Acum s-au lansat , candidatii fomisti,, care au in spate grupuri dezorientate acuma si nu doresc sa li se taie macaroana de la buget. In 2 luni vor veni candidati tecuceni, de buna credinta care se gandesc la semenii lor. Deocamdata avem 3 golani care s-au lansat cu
   Diaconu 4.

 6. pentru tuchel daniel

  galbenus e posibil sa fi fost pe la DNA sa mai prinda contur dosarul cu abuz in serviciu, trafic de influenta, deturnare de fonduri, etc. etc. parerea mea.

 7. Cu privire la viitorul primar al municipiului Tecuci, parerea mea e ca, indiferent cine o sa „ia primaria”, noi tecucenii, iar vom patimi pentru inca patru ani(si asta din vina noastra – multi dintre noi inca mai suntem cu capul in ceata).
  P.S. cer scuze tecucenilor TECUCENI !!!

 8. nu l-am vazut pe nelu galbenus la hora unirii. imi este dor de corodean.voi nu suferiti dupa galbenus?

 9. M-am mai gandit la un criteriu care m-ar face sa votez cu un anumit candidat: sa imi promita ca a doua zi dupa ce iese primar va inchide definitiv „Tecuceanul”, acest ziar pur pnl-ist. Daca primaria vrea sa fim informati despre un anumite realizari ale administratiei o poate face doar prin intermediul site-ului. Iar articolele culturale, sociale sau de alta natura sa le lase in seama unor publicatii (online sau nu) independente si care nu sunt platite din bani publici. La ora actuala acest ziar infect promoveaza PNL-ul, pe Tuchel si acolitii sai. Acesta ar fi site-ul capusa condus de baroneasa „Alina von PopaKüssen der Arsch”, ca mai sunt si alte fituici conduse de „familia” Zaharis küssen der Esel. Mai sunt cateva luni si ii vom vedea cu capul precum strutul.

 10. Proveghiul tepean | 25 ianuarie 2016 at 19:50 | Răspunde

  Nu nu a fost nici o unire. Pupicuristii, aceiasi, indiferent de primar, erau sus pe scena, in fata lor militari, politisti si jandarmi cat vedeai cu ochii, in jurul statui lui Cuza inca vreo 100 de persoane, in special functionari de la institutiile subordonate primarului, cativa pensionari si elevi. Lumea trista, foarte trista, parca era la un priveghi, si total dezinteresata de ce se vorbea de pe scena. Un tanar interpelat de amicul cu care eram la manifestare ne spune ca un popa vorbeste despre cum a salvat o femeie unirea, desi la microfon era un pensionar care batea campii. La fel , daca ne luam dupa spusele celor prezenti, si germanul care vorbea despre cum au contribuit nemtii din Tecuci la unire. Ce rezulta de aici? ca lumea nu a inteles nimic din ce vorbeau oficialitatile la microfon si pentru cei prezenti a fost o pierdere de timp.

  • Ghica, Duma și Necula,
   Ilegaliștii PCR,
   S-au dus ca să pupe mâna
   Și Alinei și lui Blaga.
   Duși de mână, de baston
   Magii noștrii de carton
   S-au aliniat de-ndată
   Colo-n poarta primăriei,
   Ca de sus din galerie
   Să mai țuguie din buze
   Câte-o mică poezie,
   Câte un ,,discurs” sinistru
   Ca pe vremea lui nea Nicu…
   Uraaaa, trăiască ,,neamțul” nostru!

   • Pohribe, dacă tot te dai macho de ce nu postezi in numele tau? Tot incerci s-ao scoti pe fosta angajata la inaintare in conditiile in care tu te-ai dus sa pupi mana lui Blaga pe cand ea nu. Semneaza-ti poeziile singur: Po-Hrib . Sau cumva ti-ai facut schimbare de sex intre timp si te numesti Ai-Da? E plin orasul asta de ”barbati” vorba cuiva (stii tu cine)

    • Flacarile iadului | 25 ianuarie 2016 at 22:36 | Răspunde

     Propun ca din comentariile in care sunt atacate diverse persoane,ori se incearca identificarea comentatorilor, in cel mai pur stil securist, numele sa fie sterse. Va multumesc.

    • Cum o chema pe angajata lui Tuchel de la casa de cultura?Aida Zaharia?Apropo,s mai are ziarul Zona Press ca bine mai seamana cu un ziar actual.

 11. Tecucean get-beget | 25 ianuarie 2016 at 19:17 | Răspunde

  Raspund la provocare cu opinia mea:
  in turul doi vor fi Hurdubae si Gavril, tuchel va disparea din prima !
  Citind comentariile de la fiecare articol cu mult interes am constatat cat de mult il urasc tecucenii pe tuchel, sigur stie si el asta, pentru ca si el le citeste (nici tapenii nu-l agreeaza, abia asteptau sa scape de el acum patru ani).
  Ma intreb cum poate omul asta sa suporte atata ura venita de la cei din jur, garantat o sa arda in flacarile iadului!

 12. Acesti trei cetateni, carora nu stiu de ce nu l-ati atasat si pe Diaconu, sunt de fapt sunt din acelasi partid: partidul smecherilor. Nu sunt nici de stanga, nici de dreapta, nici de centru, sunt pentru ei si vor sa stea in capul urbei,.
  Isi rad in barba in timp ce noi ne contrazicem, ne impartim, fie ca sustinem liberalii, fie pesedistiiii sau ALDE. Oricum, va iesi unul dintre ei.
  Oare un cetatean CARE A DOVEDIT ca e corect si tine la interesul public nu cunoasteti? Un batran intelept si greu de dus de nas de functionari, un tanar curajos nu exista in Tecuci?

 13. CEL MAI BUN VA CASTIGA

 14. Ce fata de inocent are domnul Hurdubae! Cum poate candida la Primaria Tecuci cand a instumentant anumite dosare de dauna totala la Matca si altii sunt la puscarie, iar dumnealui a ramas liber si cu bani necesari pentru campanie.

  • Marian, cred ca ar fi util pentru cetateni sa aduci si probe in sustinerea afirmatiilor facute („…a instumentant anumite dosare de dauna totala la Matca si altii sunt la puscarie, iar dumnealui a ramas liber si cu bani necesari pentru campanile„), in caz contrar afirmatia ta este doar o calomnie, prin care vrei sa murdaresti imaginea unei persoane indiferent cum se numeste ea.
   Se pare ca nu mai exista nici un pic de bun simt.

   PS: In cazul in care nu cunosti sensul cuvantului CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.

 15. deputat George Scarlat | 25 ianuarie 2016 at 10:56 | Răspunde

  Liberalii Grosu si Papuc (vor urma si altii) i-au tras clapa lui Tuchel. Il vor sprijini pe „independentul” Claudiu Gavril sa iasa primar. Pana in toamna „Independentul” va prelua PNL, (că doar nu o sa ramana pe dinafara politicii). In toamna, la parlamentare, partidele au nevoie de primari politicieni, nu de independenti…………… Pe Gavril, in acest demers, il va avuta si Finkelstain (fost liberal), scopul final fiind ca toata gasca sa ocupe PNL Tecuci, sa ii dea papucii ţăpeanului, urmand ca Fiky sa primeasca drept rasplata un loc de parlamentar pe listele PNL. Asadar, TUCHELE TE-AU FACUT BAIETII! Te-ai inconjurat de interlopi, analfabeti si năpârci şi acum vei suporta consecintele…. ESTI PIERDUT! Peste cateva luni vei pierde si localele si presedentia PNL Tecuci. Devii istorie….Ai trădat,….. vei fi mâncat de trădători. Nu te plânge, ţi-ai făcut-o cu mâna ta. Credeai că vei fi ŞMECHER până la capăt. Te-ai inselat.

 16. Dupa 16 ani de dreapta la Primaria Tecuci iarasi se instaureza PSD-ul. Sa ii multumim stimabilului Tuchel pentru aportul sau deosebit ca partidul se stanga sa revina la Primaria Tecuci. Toti membrii PNL trebuie sa ii multumeasca. Stateam si ma gandeam oare nu cumva Gavril asta este chiar o sageata de a PSD? Rolul lui Gavril este sa rupa cat mai multe voturi de la PNL adica de la Tuchel in timp ce PSD isi va mentine un electorat constant. Oricum e clar, nici macar Jean Ardeleanu nu mai poate face nimic. PSD se va instaura la Primaria Tecuci. Multumim domnule Tuchel si intregii echipe (membrii marcanti ai PNL Radovei Danut cu cap de strut, Hulea Mitica cu cap de pisica, Papuc Petrica cu cap de opinca) pentru ajutorul acordat PSD. Iar tu domnule Grigoras tot marcant membru PNL, sau PSD, ba nu creca PNL ar fi bine sa mergi inapoi la PSD ca nu se stie daca ti-o mai mentine in functie pe doamna director de biblioteca.

 17. Iar pentru D-nul CD,sa ne spună care ar fi minimul de criterii pe care ar trebui sa-l îndeplinească un candidat la Primăria Tecuci.

  • Recititi, va rog, comentariul meu vis-a-vis de criterii. Am mentionat ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne stabilim niste criterii functie de care sa ne acordam votul. Daca dumneata vrei in Tecuci aeroport, sosea suspendata, etc., etc….si candidatul X iti promite aceste lucruri, atunci nu ai decat sa il votezi. Daca doreati sa stiti strict criteriile functie de care imi acord eu votul, atunci trebuie sa reflectati asupra urmatoarelor calitati: corectitudine, competenta, echidistanta, transparenta, manager performant, si altele. (stiu, o sa imi spuneti ca sunt prea idealist si ca nu exista acest candidat).

   • Si tu ești a dracului de corect mai CD. Mai că îmi să îți spun pe nume Buchir. Numai ăla se mai dă așa filosof deși duduie de prostie, servilism și pupat în c…. Tu al cui c… pupi. Hai fii onest și da-o pe față.

    • @sictir
     Daca nu pastrezi un limbaj adecvat, comentariile postate de tine nu vor mai fi aprobate. Sa-i lasam pe comentatori cu pseudonimele alese. Nu avem nevoie de nimeni sa se preocupe de aflarea numelor reale ale acestora. Fara „procurori”. Avem deja un primar care practica filajul… crezi ca mai e nevoie de unul?

    • Esti cam sictirit, nu crezi? Ai gresit adresa. Daca as fi fost Buchir probabil l-as fi ridicat in slavi pe Tuchel. A cam inceput sa ma manance palma si pazea. Asta e semn rau ca am chef de scris. Si cand scriu nu ma dau filosof, dar o fac bine. Ca se sictiresc unii, e fix problema lor. Referitor la ineptiile scrise de tine in partea a doua…iti raspund printr-un singur cuvant: SICTIR. Daca boticul tau nu se dezlipeste de posteriorul lui Tuchel, nu inseamna ca si al meu e in aceeasi situatie.

 18. Încet,incet,își da seama lumea de alianța dintre Tuchel si Gavril.E prea mic orașul sa nu se afle acest lucru!

 19. Și start, a început campanie electorală! Dacă tot suntem la un topic ce presupune să facem un exercițiu de imaginație aș vrea să mă adresez cititorilor dvs. și să dezbatem pe următoarea temă: Exista acum, sau poate pe viitor, candidatul X. Ne întreabă ce vrem să se schimbe,îmbunătățească și să dispară din acest oraș (nu spuneți Țuchel, pentru că el oricum o să dispară :)) )? Idei în limita realității și realizabile. Ce spuneți? Spun următorul lucru, strict opinie personală și sper să rezoneze și cu ceilalți, nu mă interesează dacă o să fie un tur de scrutin, două, nu mă interesează persoanele cu cele mai bune sau proaste șanșe, ci mă interesează să văd ce se poate face pentru oraș. Numai bine!

 20. Fuck the system | 25 ianuarie 2016 at 00:37 | Răspunde

  Hai sa ne intoarcem in timp, mai exact acum 4(patru) ani. Lua nastere USL( PNL+PSD), la Tecuci cuplul Tuchel-Butunoi si erau pusi pe fapte mari. In prezent(24.01. 2016) Tuchel il exclude pe Butunoi din „Marea prietenie” si il introduce in „hora unirii” pe Hurdubae iar voi credeti ca Gavril e cu Tuchel. Deci cine e viitorul primar? Priviti fotografia, 2 fete sunt triste(ascund ceva sau sunt stresati) si a 3-a are un zambet. Inseamna ca cel zambitor este fericit si are mintea limpede pentru a conduce orasul asa cum ar face-o un primar adevarat.

  • Nenicule, aparentele inseala. Daca iti amintesti, erau doua hore una cu Tuchel si una cu Hurdubae. Papuc a fost cel care a rupt hora lui Tuchel si s-a „unit” cu cealalta. Incearca sa gandesti in profunzime, de ce a facut acest lucru, inainte sa emiti o ipoteza/judecata. Poate Tuchel a vrut sa inoculeze oamenilor prezenti (care nu au fost asa multi pe cat se astepta Tuchel) anumite idei, sa ii induca in erorare cu aceasta hora unita.
   Intre Hurdubae si Tuchel nu va fi niciodata nicio alianta, garantez oricand acest lucru.

   • Fuck the system | 25 ianuarie 2016 at 09:59 | Răspunde

    Inseamna ca Papuc a prins frica de ginerele sau si incearca creearea unei aliante intre Hurdubae si Tuchel pentru a ramane la putere.

   • Nu stiu de ce faceti atat caz de hora din centrul orasului. Mi s-a parut un gest de normalitate. Eu care am participat la acea hora inseamna ca m-am pozitionat de partea unuia sau altuia? Eu zic ca nu. Pana la alegeri mai avem cale lunga. IN mod normal in turul doi ( daca Ceolosi va schimba in final legea) vor participa candidatii celor doua mari partide, PNL si PSD. La nivelul judetului Galati PSD are 40% iar PNL 30%, de aici plecam; daca Hurdubae va convinge, pentru ca deocamdata nu a iesit decat intr-un interviu la Radio Tecuci unde a dat dovada ca habar nu are de administratie si nevoiele Tecuciului, are prima sansa. Tuchel a dezamagit pe multi votanti din 2012, intre noi fie vorba multi erau PSD-isti. Un alt candidat are putine sanse pentru ca nu are in spate masinaria unui partid mare.

 21. Un cetatean se plangea azi ca nu ajuns la alina gorghiu sa ii dea un biletel cu o reclamatie impotriva lui tuchel.I-am spus domnule nu trebuie sa-ti para rau ca tuchel e vazu in pnl ca primarul cel mai bun care a adus foarte multi bani la partid, adica de la primaria tecuci.Asa ca du biletul unde trebuie nu la pnl.

 22. Ce d-le birlic crezi ca s-au terminat oamenii in oras? Uite punem niste tineri care au terminat facultatile si nu mai incap de analfabetii, batausii si curvele de la Tepu. E bine asa?…uite nu vreau sa votez cu niciunul din astia trei. Astia sunt aranjati intre ei. Tuchel e hot, Hurdubae e la baie, iar Gavril e un bun agricultor. Felicitari! Atunci, sa ramana sa performeze acolo. Tara are nevoie de paine, sfecla, ridichi, gaini, oua si lapte. De ce sa-si paraseasca ferma performanta? meritam noi atata sacrificiu?

  • Daca fiecarei persoane, in cazul nostru candidati, ii cautam nod in papura…nu o sa avem cu cine vota. Tinerii care au terminat facultati isi asteapta randul. Totusi, pentru a administra un municipiu este nevoie de o oarecare experienta, abilitatea de a face din „nimic” o inovatie, etc. Ori votam pe cel care consideram ca merita si isi va tine promisiunile in urmatorii 4 ani (nu trebuie sa transforme Tecuciul in New York…dar sa vina cu ceva concret, realist si realizabil – nu de genul a sute de mii de locuri de munca, anvelopare gratuita a blocurilor sau transport gratuit in oras pentru elevi si pensionari- de acestea suntem satui), ori cautam o alternativa la a scapa de Tuchel si dupa el potopul.
   Cred ca noi, cetatenii, trebuie sa fim mai rigurosi in a ne stabili criteriile functie de care ne acordam votul si a realiza prototipul candidatului ideal la primaria Tecuci.

 23. Daca se modifica legea si va fi si turul II, in acest caz batalia se va da intre Tuchel si Hurdubae. Claudiu Gavril (actualmente cu „vechementa impotriva lui Tuchel”) il va sprijini pe Tuchel ca doar este sageata lui, iar celelalte partide (UNPR, ALDE-Diaconu, s.a.) vor merge impotriva lui Tuchel, deci cu Hurdubae. Insa dupa cum bate vantul, cica ar mai aparea 1-2 candidati surpriza.
  In cazul in care legea ramane asa cum este si va fi un singur tur…e discutabil (voi reveni cu un material ceva mai amanuntit)…

 24. D-na Speranța,pe cine ai vrea la primărie?!!!

 25. Apare UNPR-ul cu un tecucean,care iubește Tecuciul.UNPR-ul va da următorul primar!!!!!!

  • Oricine doar sa nu fie tuchel sau alti iepurasi. Amin! | 25 ianuarie 2016 at 00:25 | Răspunde

   Pe cine scoate UNPR? Ar fi interesant sa vedem un tecucean adevarat sa lupte pentru o schimbare. Sper totusi sa nu fie ginerele unui om „uns”. Orasul cere neaparat o schimbare si daca cetatenii nu deschid ochii o sa continuam pe drumul liberal, unde exista „democratie” dar nu si egalitate de sanse.

 26. De 24 ianuarie catalin hurdubae s-a prins in hora cu daniel tuchel si au dansat in fata primariei. E pe fatza frate. Nu se mai feresc. „hai sa dam mana cu mana sa furam toti impreuna!”

 27. Nu va fi turul doi. Din pacate, prostiti, tecucenii il vor vota din nou pe tepean Aleluia!

 28. sper sa apara si alti candidati

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!