shopify
analytics tool

Protest public anti-Ţuchel

Protestul-crescatorilor-de-animale-din-Tecuci

Prin adresa nr 13449/PJ/R/23.03.2016 instituţia Primar al municipiului Tecuci emite dispoziţia 325/23.03.2016 către Asociaţia Crescătorilor de Animale din Tecuci şi comunică celor din urmă că, conform solicitării înaintate se aprobă desfăşurarea adunării publice în dată de 29.03.2016 între orele 10-14 în parcul Central.

Faptul că Daniel Ţuchel nu a avut încotro şi a fost nevoit să aprobe adunarea publică a Crescătorilor de Animale din Tecuci (care se confruntă cu mari probleme generate de către actuala administraţie) este meritul legii nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice şi nicidecum al vreunui acces de transparentă şi civism democratic al primarului…

Reprezentantul organizatorilor adunării publice, d-l Ionel Mandea a declarat în exclusivitate pentru ProTecuci: „Odată cu instalarea domnului Daniel Ţuchel în iunie 2012 au început şi necazurile noastre ale celor care avem ca ocupaţie, creşterea animalelor. De la taxa de păşunat până la păşunatul practic am fost hartuiţi şi izgoniţi de Daniel Ţuchel. Vrem să ne apărăm drepturile pe care le avem prin lege şi pe care ni le dispreţuieşte Ţuchel… De asta ne organizăm într-o adunare publică marţi 29.03.2016 între orele 10-14 în parc, pentru a ne exprima protestul şi năduful. Aşteptam toţi tecucenii curajoşi să vină lângă noi şi, domn reporter, să nu vină laşii… sau oamenii lui… Să vină doar tecucenii curajoşi…”

Cam are dreptate Ionel Mandea. Şi noi vrem să facem poze şi să filmăm tecucenii curajoşi care se vor aduna la acest protest public. Nu facem poze la laşi.

4 Comments on "Protest public anti-Ţuchel"

  1. Inutil protest! Complet inutil! își avea rostul în 2012, dar acum când ultimele clipe ale regimului se scurg e inutil. Va fi util să reacționa-ți la abuzuri și derapaje ale democrației, că de acolo vi se trag toate problemele. Când unui jurnalist i se interzice să filmeze o ședință de CL și este bruscat și blocat de Șeful Poliției Locale, atunci să tresăriți! Să vă preocupați că lucrurile alunecă spre dezastru, nu numai când vi se umblă la buzunare că atunci e prea târziu.

  2. Dragă Claudia, eu cred că domnii amintiți mai sus o să vină și cu soțiile, cu soacrele și cu consilierii de campanie, dar ce se vor face dacă vor vedea că în fața lor se va așeza Senatorul melcilor? Eeeee? Mă rog dacă nu cumva o avea pe la Senat de ținut vreo alocuțiune, vreo conferință de presă, vreun proiect tehnico-științifico-fantastic, vreo subterană cu neamțul, una, alta, ș.a.m.d.

  3. Domnu Mandea vă rog să rezervați câteva locuri în rândul întâi pentru candidații la postul de primar și pentru consilierii locali ai așa ziselor partide care cântă că sunt anti Țuchel. Poate s-au trezit din somn, vrem să-i vedem și eventual să le auzim ghersul.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.