shopify
analytics tool

Proiect de ecologizare a României – si in zona Tecuciului

Cel mai mare proiect de ecologizarePrimăria Galaţi sprijină cel mai mare proiect de ecologizare a României
Municipalitatea se va implica activ în cel mai mare proiect de ecologizare care va avea loc la nivel naţional, „Let’s do it, Romania!”.
Sute de voluntari gălăţeni vor încerca să cureţe judeţul Galaţi de gunoaie, într-o singură zi: 25 septembrie.  Acţiunea face parte din proiectul „Let’s do it Romania”, desfăşurat în toată ţara.
Astfel, toţi cei care dispun de GPS, maşină sau bicicletă, timp liber, energie şi, mai ales, doresc să aibă un oraş curat, sunt încurajaţi să se înscrie pe site-ul  „Let’s do it Romania”, la secţiunea “Implică-te!” sau la cafeneaua Geenie Cafe  ( vis-a-vis de Potcoava).
La nivelul judeţului Galaţi există 18 trasee principale care vor fi curăţate. Primul demeers a fost cartarea-proces ce presupune identificarea mormanelor de gunoi.
Din cele 18 trasee au mai rămas de cartat doar şapte. Avem nevoie de ajutorul voluntarilor din TECUCI, deoarece aceste trasee se află în nordul judeţului”, ne-a declarat Laura Oancă, coordonator judeţean.
Primăria Galaţi va pune la dispoziţie maşinile Ecosal.
Idee estoniană
Mişcarea „Let’s Do It!” a pornit, acum doi ani, de la ideea unui estonian, care, alături de doi prieteni, a mobilizat 50.000 de oameni care au făcut curăţenie într-o singură zi.
Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).
Autor: Corina Misăilă – adevarul.ro

Fii tu primul care comentează on "Proiect de ecologizare a României – si in zona Tecuciului"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!